Форумни "образи"

• 227 781
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 105
Сопрано беше типична форумна лигня, както и Марадона, но поне забавни. Марадона ли беше с наложилото се обръщение "Домакиньо"  Simple Smile Или Жоро01?

# 3 106
  • София
Когато се паркирах в Клюкарника, Лиска ми беше пътеводна светлина.  Grinning

# 3 107
  • В Космоса
Голяма работа ще да е била Лиска. Откакто съм тук подобна тема без споменаването на ника ѝ не минава. Simple Smile Жалко, че не пише вече да се порадваме и ние, които не сме я засекли, на обаянието ѝ!

# 3 108
Има и образи тип "форумска енциклопедия", аз всичко знам и мога. За щастие не са много, даже са единици, но пък с такава упоритост пишат и така ожесточено те нападат ако си с различно мнение, сякаш бранят най-милото си. Та ако ще темата да е и за насрани памперси. Само те знаят как да го сменят. Whistling

# 3 109
  • София - Рим и обратно
Когато се паркирах в Клюкарника, Лиска ми беше пътеводна светлина.  Grinning
И на мен Laughing. Много ме кефеше тази жена. Дори после като взеха да изникват компроматни снимки за нея, каква била бабиера, пак не ми развалиха впечатлението.

# 3 110
  • Куциндрел
За Лиска само съм чувала.
С Отилия едно време си бяхме дружки, ама тя някъде се изгуби или поне не съм я засичала скоро.

Прочетох в темата на мама Цоцолана.... Дано са здрави и щастливи цялото семейство.
При други обстоятелства на тази жена не биха й пратили и лев. Crazy

# 3 111
  • София
Жоро беше уникален.
Канеше ме в Марая, помня ☺

С една от форумните легенди имам свежа случка.
Пишем си из темите, установяваме, че сме сродни души и един ден в офиса си бърборя с едно старо бойно другарче и на скайп му изпращам някакаи документи.
И изведнъж забелязвам екранното му име в скайпа и установявам, че форумната легенда, с която сме сродни души е старата ми бойна дружка.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:51 от Azzy

# 3 112
След Лиска за малко се появи един потребител кокос, който много приличаше на нея по стил.
пп: Аззи, вие сте били като в "Love.net" с тази дружка Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:53 от Янeчeк

# 3 113
  • Once there was a Hushpuppy...
В темата за Мама Цоцоланка четем 6 човека. Не случайно, естествено. От тук, днес научихме....
Аз, лично си изясних ситуацията.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:56 от Hushpuppy

# 3 114
В темата за Мама Цоцоланка четем 6 човека. Не случайно, естествено. От тук, днес научихме....
Аз, лично си изясних ситуацията.

Аз също, но не смятам да коментирам. За Лиска само съм чувала.
Ивонска не съм я засичала отдавна. Помните ли я? С аватар на кобра. Laughing

# 3 115
Венета май си царува и до днес в Готварския  chef
Венета често се изявява и в темата за мигрантите. Simple Smile Надявам се да не става въпрос за друга дама.. Blush На мен ми е 'симпатична' като изказ.: )

# 3 116
Естествено, че помним Ivonska. Аз лично и една смешна тема в нейна чест, озаглавена "Ivonska по телевизора" Laughing
Минзихарчето май много я тачеше Ivonska

# 3 117
  • постоянно
И аз харесвах Лиска -  добронамерен юзър  Peace

# 3 118
  • София
Ивонска как да не я помним. Прелест.
Минзухарчето също май не пише вече.

# 3 119
  • София
3 пъти се припотих докато изчета всичко.  ooooh! Явно доста интересни образи съм пропуснала като съм избягвала този форум години наред. Да си призная преди 7-8 години си мислех, че тука само памперси и кърма хвърчи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт