Форумни "образи"

• 227 847
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, то и аз като прописах преди 6 години и нещо си мислех, че майките си говорят само за бебета Laughing Даже сравнително дълго си го мислех, посещавайки и пишейки от време на време. Неподозираща за съществуването на клюкарници, татковски подфоруми, телевизионни и каквито се сетиш Crazy
Даже сега видях, че в клюкарника съм прописала първо в обществено значими теми Mr. Green ooooh!

# 3 121
Аз пък гледах на Клюкарника като на баш Клюкарник, в най-буквалния смисъл и се разграничавах от него.
Казвах си"ама аз не съм такава".  Crazy

# 3 122
Аз пък попаднах право тук! В темата за Вип Брадър 2!  Mr. Green 

Чак след това открих бебешките подфоруми.

# 3 123
  • Пловдив
Младежки. Ей я баба ви Янтра Simple Smile

# 3 124
Никога не съм писала в бебешките и детските подфоруми  Embarassed.

Прочетох последните страници на дарителската тема и съм с доста смесени чувства. Хареса ми изказването на Татти, за липсата на прозрачност и е добре да се помисли в тази посока. Форумът е платформа, която дава шанс на хора да получат помощ и би следвало да получава прозрачност и отчетност. Така ще се защитят и правата на даряващите.

# 3 125
  • Пловдив
Аз, каквато съм си мнителна, имам резерви и към някои други бурно одобрени от форумното общество дарителски кампании.

# 3 126
Мнителна си, защото си старо куче Simple Smile. Не са били една и две опорочените, но е имало и много успешни.

# 3 127
  Покрай темите за кампаниите се сетих, че имаше много успешни, но на някои изгубих нишката.   

Спомняте ли си едно момиченце, което беше родено недоносено и не помня заболяването му, но имаше някакви проблеми с вървенето ,мисля,че и със зрението?След това имаше някакъв напредък, беше провело  лечение в Израел? Просто като стана въпрос за кампании се сетих, че имаше голяма надежда за това дете, бях приела много присърце случая. Потребителката, майка на детето май беше с ник Ина?  Майката много помагаше на жени, родили деца с увреждания и ги съветваше да не ги оставят в институции

# 3 128
  • София
Мнителна си, защото си старо куче Simple Smile. Не са били една и две опорочените, но е имало и много успешни.

Аз не съ, старо куче ама пак съм си доста мнителна за тези неща.

# 3 129
  • София
Може да се дефинира и категория "плевел". В нея попадат тези образи, които задушават всяка тема, до която се докопат. Пишат по много и начесто, ти го скубеш, то пак избуява, че и се размножава. И игнор не действа  Tired
Кой това?
Малко нескромно, при положение, че автора на горната констатация се появява навсякъде със сравнително груб език и поучава всичко живо. Но понеже е "старо куче" не му се обръща внимание или пък му е позволено изрично. И ако някой има неблагоразумието да опонира, бива налаган с черпака по главата. Laughing А, ако случйно е мъж, майчице, влизат в действие Макаренковски похвати или поне училищни, от преди много години, когато в действие все още е била пръчката, като средство за възпитание и въдворяване на ред.

# 3 130

Аз не съ, старо куче ама пак съм си доста мнителна за тези неща.
И с право хората са мнителни  Peace
Заради такива злоупотреби с доверието се опорочава  даряването и всеки би се замислил преди да отдели от средствата си следващия път.

# 3 131
Може да се дефинира и категория "плевел". В нея попадат тези образи, които задушават всяка тема, до която се докопат. Пишат по много и начесто, ти го скубеш, то пак избуява, че и се размножава. И игнор не действа  Tired
Кой това?
Малко нескромно, при положение, че автора на горната констатация се появява навсякъде със сравнително груб език и поучава всичко живо. Но понеже е "старо куче" не му се обръща внимание или пък му е позволено изрично. И ако някой има неблагоразумието да опонира, бива налаган с черпака по главата. Laughing А, ако случайно е мъж, майчице, влизат в действие Макаренковски похвати или поне училищни, от преди много години, когато в действие все още е била пръчката, като средство за възпитание и въдворяване на ред.

Припознаването в образи е най-доброто потвърждение на теорията  Grinning. А към плевели, освен плоски планктоноподобни и много напористи, които бълват тонове по харесаната от тях тема, обикновено творят в обществено чувствителни теми, като тази за акушерката, бежанците и подобни.

Има и любители на "Теория на конспирацията", които виждат заплаха във всичко, дори и в последното издание на марки на Български пощи. 

# 3 132
Някои образи щяха да са доста симпатични, ако злобата не им идваше в повече.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 22:09 от Анонимен

# 3 133
  • София
Добре де Даун - не съм чак толкова мнителна Laughing Laughing

Аз лично предпочитам да отида на някое благотворително събитие или DMS кампаниите Wink

# 3 134
Не те разбрах лейди ?
Аз не казвам, че няма причина за мнителността, а напротив. Мисля, че Янтра ме разбра. Сега отивам да спя, защото след малко аз и себе си няма да мога да разбера Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт