Форумни "образи"

• 227 861
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
Дремни и за мен Wink Аз побързах да си измия ръцете , че не виждам илюминати навсякъде  Laughing Laughing

# 3 136
Аз също съм мнителна. Но само с мнителност не става, защото това би значело  много хора да останат без подкрепа, когато имат нужда от нея. Именно защото злоупотребите са най-често със средства, а и защото аз самата нямам много, помагам повече с доброволна работа. По принцип не е лесно да се помага, по-лесното е да се откажеш - хората рядко са благодарни, трудно оценяват чуждите усилия, много пъти постъпват не както ние очакваме и пр. Аз за себе си съм решила, че си заслужава, дори един-единствен човек да може да се възползва от онова, което правя. Принцип ми е да не се очаровам лесно, за да не бъда разочарована Simple Smile. Тъй като съм живяла в наистина крайна нужда, си давам сметка, че трудно щях да съм това, което съм, ако не бях получила помощ от приятелите си и близките си.
Що се отнася до широко обсъждания случай - абсолютно съм убедена, че измама няма, познавам добре съфорумката. Има комплекс от обстоятелства, които доведоха нещата дотук.

# 3 137
Съвсем ме обърка, но няма да си бръчкам челото с мислене. Лека Simple Smile

# 3 138
  • София
Какви конспирации? То е много трудно да си направиш два профила от два адреса и да пишеш и от двата  Tired

Антигона, остави обидите, лесно е да се сдържаш от единия профил, когато плюеш през другия, но стилът не може лесно да се смени, особено склонността да се обясняваш по хиляда пъти, без да те питат и да задаваш въпросчета от типа на "не може ли?", "забранено ли е" и т.н. Някои и по запетайките ще ги позная, стига да понечат да се върнат.
И къде ще ги разхвърля различните АйПи-та? Ще тича до комшията? Laughing

В случая пак бъркате, уморих се вече да повтарям. Grinning Не че някой трябва да е съгласен, Вие или друг, но повторението е майка на знанието. Simple Smile (Понеже не било редно да е фамилиарно и поражда съмнение за познаване на хората и прочее конспирации, минаваме на учтива форма. Така ОК ли е?)
Обясняването "хиляда пъти", всъщност беше 1 или 2 пъти и то точно като отговор на Ваши въпроси от сорта на: кой си, що си, откъде и кво търсиш тук. И аз балък, хванах се, реших че е добронамерено и казах нещо, в което няма и капка измислица. Та после ми се стовари на главата. Моя грешка. Shocked
Освен това не съм си позволил обида, дори и индиректна, а Вие за 2-3 мнения нахвърляхте няколко.
А въпросчетата, в един момент установих, че може би Ви дразнят, затова си направих експеримент. И стана ясно, че някой кълве на гола кука. Laughing

Мери, освен на г-жа Яначек, надали на някой не му стана ясно, че аз и Сандоканчев не сме едно и също. А и жена не съм. Хубаво или лошо, факт. Simple Smile
Ша, не знам кой се визира с твърдението за пасивно-агресивно поведение, но ако е отправено към мен, моля за пояснение, за да се поправя ако е така, независимо, че не е търсен ефект. Embarassed
Атари, минало ми е времето да се изживявам като петел. Simple Smile А, ако ви дразни, че мъж се е наврял в светаята-светих, това е отделен въпрос. newsm78
УанУей, не знам кои или кой са в крайностите, но не ми се вярва да не може една жена да си общува нормално с мъже, както и мъж с жени, так където съответната група преобладава, без да има сексистки изцепки. Не че не се случва, но не го намирам за нормално. Или съм малоумен и г-жа Яначек ще се окаже права. Grinning Децата са ми малки, за памперси и храна нямам сериозни въпроси, за училище още е рано, а нещо от сорта на "олеле, детето вдигна температура", не ми е в стила да питам, дори и в БГ Мама.

bouquet

# 3 139
Шокирана съм от инфото за Мама Цоцоланка.. Shocked
Дано да е някакво недоразумение. Thinking

# 3 140
  • Пловдив
Аз, каквато съм си мнителна, имам резерви и към някои други бурно одобрени от форумното общество дарителски кампании.
Мнителна си, защото си старо куче Simple Smile. Не са били една и две опорочените, но е имало и много успешни.
Да добавя - мнителна съм включително към някои, които се отчитат като успешни.

# 3 141
  • Once there was a Hushpuppy...

Що се отнася до широко обсъждания случай - абсолютно съм убедена, че измама няма, познавам добре съфорумката. Има комплекс от обстоятелства, които доведоха нещата дотук.

Аз също съм убедена, че няма измама без да я познавам.
Но, се убедих и в други неща, от които не останах с приятно усещане.

# 3 142
  • Другата България

Аз също съм убедена, че няма измама без да я познавам.
Но, се убедих и в други неща, от които не останах с приятно усещане.
Аз също. Peace

Мери, освен на г-жа Яначек, надали на някой не му стана ясно, че аз и Сандоканчев не сме едно и също. А и жена не съм. Хубаво или лошо, факт. Simple Smile
Не знам за някой, аз знам, че не сте един и същи.

# 3 143
Аз, каквато съм си мнителна, имам резерви и към някои други бурно одобрени от форумното общество дарителски кампании.
Мнителна си, защото си старо куче Simple Smile. Не са били една и две опорочените, но е имало и много успешни.
Да добавя - мнителна съм включително към някои, които се отчитат като успешни.

Мога да се съглася, а и сигурно си права, за това една по-стабилна отчетност не би навредила. И разбирам колко е гадно да се почувстваш подведен.

Не видях Шарки да е коментирала, а и не съм я засичала по други теми напоследък. Дано да е добре и.

# 3 144
Не знам за някой, аз знам, че не сте един и същи.

И според мен не са един и същ образ, но не мога да преценя кое е по-неприятно - досадник или вулгарник. Thinking

# 3 145
Ако е един и същ, дано поне втория се въздържа от публикуване на снимки Simple Smile

# 3 146

Според мен първият пост във въпросната тема е доста заблуждаващ. Споменава се за лекарство, дори името му е сбъркано, а става въпрос за хранителна добавка. Удря се по тънката струна, внушава се, че е животоспасяващо - да помогнем на една жена да бъде до мъжа си и децата си. Споменава се, че финансови възможности, за да си позволят това животоспасяващо лечение семейството няма. След това - преценили са хората да съберат пари за някаква глезотийка, тяхна воля. Очевидно са събрали достатъчно за фотоапарат и лаптоп, преди да връчат парите, не са събрали за половин фотоапарат и четвърт лаптоп. Но оттам нататък реакциите са като на многодетна майка, просеща за АМ и памперси, на която милозливи съфорумки са решили да съберат пари за пералня Беко, защото няма пералня, а тя вади от джоба си пари - спестени вероятно от въпросните помощи за неща от първа необходимост, за да си купи Миеле, защото били по-хубави. Значи, ако имаш спестявания, защо се търсят пари за лечение с мотива, че нямаш? Ако имаш откъде да вземеш заем за нещо не толкова жизнено необходимо като такса за обучение, защо не взе заем за лечение? Тук въпросът откъде имат пари да спестяват при условие, че търсят пари, не е неуместен. Тук е измамата, ако може така да се каже. Не, че се е пуснала молба за пари за такса за обучение - това е единствено проява на недобър вкус.

# 3 147
  • София
Кукумицинке, няма смисъл. Няма да те разберат. И отново ще последват постове с недомлъвки.

# 3 148
Според мен първият пост във въпросната тема е доста заблуждаващ. Споменава се за лекарство, дори името му е сбъркано, а става въпрос за хранителна добавка. Удря се по тънката струна, внушава се, че е животоспасяващо - да помогнем на една жена да бъде до мъжа си и децата си. Споменава се, че финансови възможности, за да си позволят това животоспасяващо лечение семейството няма.

И на мен това ми направи впечатление още в първия пост. Мислех да превеждам пари, но пуснах името на "лекарството" в Гугъл и се отказах. После не съм следяла развоя, видях само финала. МЦ я разбирам донякъде, но сина ѝ с мечтата - не. Загубих родител от това заболяване и хич не ми е било до мечти и лаптопи.

# 3 149
Мама Цоцолана не я "познавах". Попаднах на темата ѝ случайно. Първоначално изпитах съчувствие към нея, после се зарадвах, че всичко е наред и последните страници оставиха в мен неприятно чувство. Цялата ми симпатия към нея се изпари.

Общи условия

Активация на акаунт