Форумни "образи"

• 228 308
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 195
АНа първо време малко сено за заека ако има някой да ми прати, че много яде гадината.Crazy
Имам вариант и за теб. Mr. Green
Сено дали ще ти направя, не знам, по-скоро не, но без проблем може да го водиш в къщи, на паша. Само да не изкльопа цветята, че ше помирише дафиновият лист. Joy
 Имам и по- голяма тава, батле. С цели лукчета, морковчета и задушен, няма да прави проблем.

# 3 196
Може ли линк към темата на мама Цоцоланка, да почета малко.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=847138.msg32195637#msg32195637

Отвори скрития текст, а малко по-надолу на същата страница почва конфликтът.

# 3 197
Мерси, Негативна😊 bouquet

# 3 198
Ей, големи сте клюкарки. Ако детето заслужава, защо да не му се помогне? Ако е някой посредствен уруфляк, разбирам.

# 3 199
  • София
Нямам предвид само снимките, по-скоро цялостния образ, който се създава, а именно "живота си живея аз, нямам никакви проблеми, само разходки, забавления и секс, а и вашите мъже се възхищават тайно на жени като мен". Един път не съм прочела детето на Ша да е сополиво или с температура, пък тя да се притеснява, да се чуди в кое училище да го запише и подобни терзания, които са неизменни, когато си и майка все пак. Изцяло е издържан образът на безгрижна птичка, ами за завиждане си е  Mr. Green
То това дете изобщо има ли го  Thinking Като шанталче все го споменаваше, само позитивно разбира се, но все пак присъстваше. Откакто стана Ша, постовете станаха силно ограничени до Вижте ме, и нищо друго.

...
Човешкото го е оставила в стария си профил Mr. Green

# 3 200
  • София
Разбихте ме днес с тези разкрития!

Между другото, телефона и компа се водят две различни АйПита. Моите са на различни оператори. Само споменавам.

# 3 201
  • София
Само ви четях тези дни и меко казано съм потресена. Изясниха ми се някои неща..

Таис, оздравявай!  Hug

За гръцка вила с две маслини ме пишете и мен. Може да съм млад 'форумен образ', но мерак имам:)

Пък и цените са паднали из гръцко доста.
Един критянин онзи ден ни разказваше, че апратманет в Атина за 10 000Е може да се купи в момента в тази ситуация.  Blush
Контеса, благодаря  Hug
Чакам си колибата от Онзи и веднага те каня на гости - оставаш колкото си искаш  Simple Smile

Впрочем той е интересен образ, започва обещаващо и ме кефи. Дано съумее да запази спокойствието и чувството си за хумор и да не се превърне в креслив сърдитко.

# 3 202

ОНЗИ, какво ти е кучето?
Овчо. Mr. Green

П.П. Че ти не знаеш ли какво куче имаш, бре? Joy
Леле, преди да се кача в колата на път за вкъщи, го прочетох.. Така се смях след това. Joy Напомни ми за Джим Кери за ролята му в "Аз, моя милост и Айрийн". Joy
Относно казуса - не знам дали Онзи е бивш потребител, но за престоя ми тук мога да твърдя, че доста се различава откъм поведение и начин на писане от Сандоканчев! Първият е по-спокоен и по-скоро се забавлява, докато Сандоканчев сякаш възприема нещата 'по-сериозно', оттам и по-грубото му отношение(не че е оправдано).
 Аз също доста се забавлявам, нямам грубо отношение, защо такива впечатления иматеее? Верно, че съм серт, не търпя просташки критики. Нося на майтап много, зависи дали е поднесен с финес. Бил съм винаги галантен с дамите, само простакесите ми дирят кусури. smile3525

Че и лицемер си падаш. Нагъл при това. А как сам си противоречиш е повече от смехотворно.

# 3 203

ОНЗИ, какво ти е кучето?
Овчо. Mr. Green

П.П. Че ти не знаеш ли какво куче имаш, бре? Joy
Леле, преди да се кача в колата на път за вкъщи, го прочетох.. Така се смях след това. Joy Напомни ми за Джим Кери за ролята му в "Аз, моя милост и Айрийн". Joy
Относно казуса - не знам дали Онзи е бивш потребител, но за престоя ми тук мога да твърдя, че доста се различава откъм поведение и начин на писане от Сандоканчев! Първият е по-спокоен и по-скоро се забавлява, докато Сандоканчев сякаш възприема нещата 'по-сериозно', оттам и по-грубото му отношение(не че е оправдано).
 Аз също доста се забавлявам, нямам грубо отношение, защо такива впечатления иматеее? Верно, че съм серт, не търпя просташки критики. Нося на майтап много, зависи дали е поднесен с финес. Бил съм винаги галантен с дамите, само простакесите ми дирят кусури. smile3525

Че и лицемер си падаш. Нагъл при това. А как сам си противоречиш е повече от смехотворно.
  И що тъй реши умната ти красива главица?

# 3 204
  • Euskal Herria
Пфууу, докато скиторя, разпределили коли, колиби, яхти и острови  Joy Joy Joy.  Поне ви изчетох, преди да мине метлата.

# 3 205
Изумих се какви муфтаджии се въдят из форума.

# 3 206
Не разбрах кой, какво точно раздава, но ако ви се намира викторианска къща, ме имайте в/под/на/предвид /за подаряване/ Hug

Имам две кучета, с малко фантазия едното може да мине за котка, но не бих искала да деля нищо с никого  Mr. Green

# 3 207
  • Ямбол
Имах някакво вътрешно усещане, че някои пак са търсили под вола теле, привърженици на конспирации и подобни и си казах, сега ще си го потвърдя, след като изчета темата. Просто отказвах да повярвам, че тази жена може да бъде обвинена и да е способна да направи това. След като прочетох, обаче, съм на друго мнение.
Вече няма значение, но си дадох сметка, че има образи, които могат да ме подведат доста умело.

Обратно, случвало ми се е, също рядко, да си създам негативно впечатление за някого и след това коренно да си сменя отношението към него. Не съм забравила първата тема на Антигона, където не веднъж ѝ показах, че съм на друго мнение и че нейното не може да го защити. Сега обаче мисля и я виждам по друг начин. тя пак е същият образ, но смятам, че не ползва същите похвати при общуването си във форума.

# 3 208
Темата за конспирациите не е първата ми, а втората. Първата беше за недоносените деца, с която влетях по доста нелеп и неадекватен начин. Всъщност, то дори не беше формулирано като тема, баш си приличаше на туит по погрешка пльоснат в БГ мама  Laughing

Проявявала съм интерес към първите публикации на много и различни потребители - голяма част сме като по калъп - то не е стъпване на пръсти, въртене на пета пред "старите кучета", правописни грешки, инфантилни постове изпълнени с всички възможни и налични емотикони, някои и на латиница.  Чела съм как потребителки, които днес получават болезнени обриви от "детенце", "свеки", "цоцане", "педи", "доки" и други подобни, са използвали същите думи в постовете си преди 3-4-5-9 години.
Всъщност, сега като си видя старите публикации и изпитвам истерично желание да се реинкарнирам.

# 3 209
  • Ямбол
А, бе, Сандо. Благодаря за аплодисментите, ама сега ще те нарочат, че ми се мазниш.
В този ред на мисли, хем и жеста да ти върна, не смятам образа ти за такъв, какъвто се опитват да го наложат някои. Да, в някои случаи реагираш необмислено и много ми се е искало да ти драсна на ЛС едно - не бързай така като теленце, но мисля, че сам можеш да усетиш къде и как да реагираш, а и не би било добре да поучавам мъж за такива неща.

Антигона, точно за темата за недоносените деца говоря. Там бяхме на различни мнения и по различен начин ги защитавахме. Аз с текстове от наредби и закони, ти - със статии от медии.

Общи условия

Активация на акаунт