Форумни "образи"

• 228 204
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 180
А Сандоканчев ще ви превзема на абордаж - така де, какъв пират е иначе.
 За един кораб иде реч, пиратският. Нали сме един отбор. Свободни каюти няма. Във всяка има по една свободна койка. Изборът, дами е ваш. Хвалбите, в другата тема. smile3534

# 3 181
  • София

Слънце, аз не искам да ми купуваш острова. Само една виличка с две маслини отпред  Heart Eyes

Ще помислим. Но си трябва технологично време. На първо време, може да пребиваваш при Янтра. Ще гледаме да позиционираме бу-то на комуникативно място, та вечер с как'Сийка като акостираме може и някой при нас да нощува. Има свободна каюта.
No prob. Четир'те деца ще се спогодят, то моето се бие с мечове и строи кули, нищо, че е момиче. Имам само леки съмнения относно котките, ще се избият  Thinking

# 3 182
Добре, де, заехте всички каюти, празно място не остана на яхтата. Някои и добитъка помъкнаха, срам нямат. А кой ще ви спонсорира за нея? Гледам само желаещи да се качат, никой не каза "аз давам първа вноска". Money

# 3 183
  • Куциндрел
Отваряйте касичката, пускам парата.

# 3 184
  • София
Добре, де, заехте всички каюти, празно място не остана на яхтата. Някои и добитъка помъкнаха, срам нямат. А кой ще ви спонсорира за нея? Гледам само желаещи да се качат, никой не каза "аз давам първа вноска". Money
Пари не съм искал на никой. Освен това, предоставям за ползване, не подарявам. На този етап. Grinning
Само Таис ще зачака с колибата, че там малко по-сложно.

# 3 185
  • София
Що, бе. Що да не купи острова?
Да върви на преговори с Риболовлев.
Ама много сте скромни, бе, я малко по-мащабно да се мисли.
Сега ни е паднал един мъж, аз в една виличка не мога да ви побера с котките.
Остров трябва.

# 3 186
  • София

No prob. Четир'те деца ще се спогодят, то моето се бие с мечове и строи кули, нищо, че е момиче. Имам само леки съмнения относно котките, ще се избият  Thinking

Shocked Shocked
Мойто, освен че се бие с мечове, пищаци, кара коли, а и бие всички момчета. Laughing Освен това се катери като маймуна.

Чакай сега, разбрахме се да ми вземете кучето. Котките къде ще нощуват, не знам. Mr. Green

# 3 187
Пари не съм искал на никой. Освен това, предоставям за ползване, не подарявам. На този етап. Grinning
Само Таис ще зачака с колибата, че там малко по-сложно.
Аз съм по строителството, мога да ударя едно рамо, само дето съъъм простак, де. Също не подарявам. Давам за ползване, срещу заслуги. newsm20 И моето куче не трае котки.

# 3 188
Може ли линк към темата на мама Цоцоланка, да почета малко.

# 3 189
Ааа, Онзи, не разбрах, че е твоя. Кака Сийка помоли всеки да отдели скромна сума и да я зарадваме с яхта. Това понеже скромна била. Mr. Green Но първо ван трябвало да се купува... Дайте да се разберем, отделни теми ли ще пускате или така и така повдигнахте въпроса в тази?... А аз съм толкоз тъпа, че не мога да измисля от какво имам нужда. Rolling Eyes На първо време малко сено за заека ако има някой да ми прати, че много яде гадината.Crazy

# 3 190

ОНЗИ, какво ти е кучето?
Овчо. Mr. Green

П.П. Че ти не знаеш ли какво куче имаш, бре? Joy
Леле, преди да се кача в колата на път за вкъщи, го прочетох.. Така се смях след това. Joy Напомни ми за Джим Кери за ролята му в "Аз, моя милост и Айрийн". Joy
Относно казуса - не знам дали Онзи е бивш потребител, но за престоя ми тук мога да твърдя, че доста се различава откъм поведение и начин на писане от Сандоканчев! Първият е по-спокоен и по-скоро се забавлява, докато Сандоканчев сякаш възприема нещата 'по-сериозно', оттам и по-грубото му отношение(не че е оправдано).

# 3 191
Хм, сетих се за един стар виц /може и истинска история е да е, знам ли/- та някакви джентълмени и една жена попадат на самотен остров - след първата седмица  джентълмените  престанали да бъдат такива и упорито  уверявали дамата, че и тя трябва да се откаже от дамството, на втората седмица направо  преминали към действия,  на третата дамата не издържала и умряла...на четвъртата  мъжете не издържали и я закопали......на петата  не издържали и я откопали Sunglasses  Та от там се сетих -  от къде такава смелост на мъжовете в този форум да са малцинство  на остров с дами, щом едва ли ще има смисъл някой да ги  изкопава  Rolling Eyes

# 3 192

ОНЗИ, какво ти е кучето?
Овчо. Mr. Green

П.П. Че ти не знаеш ли какво куче имаш, бре? Joy
Леле, преди да се кача в колата на път за вкъщи, го прочетох.. Така се смях след това. Joy Напомни ми за Джим Кери за ролята му в "Аз, моя милост и Айрийн". Joy
Относно казуса - не знам дали Онзи е бивш потребител, но за престоя ми тук мога да твърдя, че доста се различава откъм поведение и начин на писане от Сандоканчев! Първият е по-спокоен и по-скоро се забавлява, докато Сандоканчев сякаш възприема нещата 'по-сериозно', оттам и по-грубото му отношение(не че е оправдано).
  Аз също доста се забавлявам, нямам грубо отношение, защо такива впечатления иматеее? Верно, че съм серт, не търпя просташки критики. Нося на майтап много, зависи дали е поднесен с финес. Бил съм винаги галантен с дамите, само простакесите ми дирят кусури. smile3525

# 3 193
  • София
АНа първо време малко сено за заека ако има някой да ми прати, че много яде гадината.Crazy
Имам вариант и за теб. Mr. Green
Сено дали ще ти направя, не знам, по-скоро не, но без проблем може да го водиш в къщи, на паша. Само да не изкльопа цветята, че ше помирише дафиновият лист. Joy

# 3 194
Само ви четях тези дни и меко казано съм потресена. Изясниха ми се някои неща..

Таис, оздравявай!  Hug

За гръцка вила с две маслини ме пишете и мен. Може да съм млад 'форумен образ', но мерак имам:)

Пък и цените са паднали из гръцко доста.
Един критянин онзи ден ни разказваше, че апратманет в Атина за 10 000Е може да се купи в момента в тази ситуация.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт