Форумни "образи"

• 227 623
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 15
Лично ли ще посетиш всяко място за картирането или ще пишеш за непознатите земи като Жул Верн? newsm78  Колкото и да съм любопитна в много форумски одаи не ми се надниква дори!

# 16
Направо ще нарисувам огнедишащи дракони, и аз вече не припарвам на някои места.

# 17
На места сложи и зомбита, малко феникси, тук-таме човекоядци и не на последно място- млеконадойни крави.

# 18
Запис, отивам да си правя сечения от списъците, да видя дали се откривам  Joy

# 19
  • София - Рим и обратно
А идеалните половинки с още по-идеални половини и пеперудите в стомаха, след 20 год. брак, къде ги слагате?

# 20
  • Куциндрел
А идеалните половинки с още по-идеални половини и пеперудите в стомаха, след 20 год. брак, къде ги слагате?
Нека първо да кацнат на земята, че с това пеперудено летене.... Mr. Green

# 21

кьошето с феите

# 22
  • Ямбол
Или при "другата в мен". Идеални са само фантазиите им.

# 23
 На мен не ми допадат потребителите, които влитат в някоя тема, и започват да раздават правосъдие.

Също не ми харесват които изпадат в крайности. Някой път мисля, че и аз съм изпадала в крайности по някои от темите, когато съм твърдо убедена в правотата си. Но, сега като споменахте, и се замислям над постовете си - сигурно съм подразнила някого.

Не ми харесват и постове, които са открито заядливи, и не спират да се заяждат със съответния човек. Целта на посещението на форума не е да унищожиш самочувствието на някого, а напротив, да му вдъхнеш по някакъв начин такова. Ако човекът не беше в кофти настроение, или имаше кой офлайн да му спомогне, сигурно нямаше да търси подкрепа от непознати хора, все пак. Но някой път се получава обратния ефект.

Не знам тези типажи в какви категории попадат  Rolling Eyes

Да кажем, че философските им възгледи са обобщават с:

- Раздавай правосъдие
- Изкажи крайно мнението си, и не отстъпвай, всеки ще трябва да се съгласи
- Ръфни кокала, и не го изпускай
- Подобри си настроението като смачкаш нечие друго

# 24
Аз пък съм на мнение, че никой не може да нарани друг с думи, ако другият поначало няма вече някакви съмнения, по принцип е свикнал да се самонавива, че не е прав и някой като каже нещо, го приема вътрешно. Смешно ми е хора над 25 да приемат нещата съвсем лично. Ако имаш изградено чувство за личност, не би трябвало да се засягаш.

# 25
Целта на посещението на форума не е да унищожиш самочувствието на някого, а напротив, да му вдъхнеш по някакъв начин такова.

м?  Thinking

в чий подпис беше репликата за терапията?

# 26
 Joy
Откъде - накъде ще е задача на съфорумците да си вдъхват самочувствие едни на други. То обикновено един прост акъл трудно се вдъхва, имам чувството, че и "не ближи жълт сняг" да напишеш, само ще циментираш увереността на отсрещната страна, че постъпва правилно.

# 27
  • Ямбол
Аз пък съм на мнение, че никой не може да нарани друг с думи, ако другият поначало няма вече някакви съмнения, по принцип е свикнал да се самонавива, че не е прав и някой като каже нещо, го приема вътрешно. Смешно ми е хора над 25 да приемат нещата съвсем лично. Ако имаш изградено чувство за личност, не би трябвало да се засягаш.
Съвсем точно. Няма как да се засегна, че съм тъпа, след като не съм. И ако някой ми го обяснява, то той не очерня мен, а себе си, защото говори очевидни глупости. Ако обаче аз кажа на някого че е тъп и той се засегне, това означава, че той все пак допуска, че може и да е тъп.

# 28
Отчасти това отношение е модерно. Като видиш, че някой си е огелпил живота, все едно си Гордън Рамзи, дето е влязъл в неугледен ресторант с мазна храна. Ми малко ще се поядосаш...няма да плеснеш с ръце и да му лепнеш една звезда...

Та така за стандартите.

# 29
  • До морето
Има и такива като мен - вечно изтървали скандала, вечно не видяли снимка, абе вечно закъсняли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт