Форумни "образи"

• 230 626
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 425
Пуйки, или както ги наричат по нашия край – фитки.  Laughing

Като ги гледам тези тук, веднага се сещам за никовете им.  Mr. Green

# 1 426
Да, маймуни има доста, особено в КМ Wink

Laughing
Ето така ми харесват темите!

И змийки, някои са наистина опасни, но други са слепоци, които си въобразяват, че са кобри.

# 1 427
Лиляна, вероятно не пишеш в КМ.
Там преобладаващи са щраусите. Като дръзнах да се натреса в тяхна тема с въпрос, никой не ми отговори в темата, а най-старият щраус ми обясни на лични как се правят нещата. Там с "млади" мишки като мен се занимават публично, вероятно се възприема като предателство и предпочитат да си скрият човката в лични, отколкото да пишат с нисши твари.
И не ми се случи само веднъж.

# 1 428
Пуйки, или както ги наричат по нашия край – фитки.  Laughing

Като ги гледам тези тук, веднага се сещам за никовете им.  Mr. Green

Това са пуяци. Само мъжките се перят така. Simple Smile

# 1 429
  • Враца
Има и ” големи бели птици”.

# 1 430
Абе повечето са си най-обикновени магарици, ама айде.

# 1 431
  • Пазете Гор
И петли има, Янечек.
Скрит текст:
Има млади, оперени красавци, които се катерят върху обитателките на курника със завиден ентусиазъм и войнишка непретенциозност. Кукуригат силно, кълват здраво и току насочват подопечните си към изровеното от силните им крака червейче. Биват обичани, нерядко обожавани, но звездата им не трае дълго - колкото докато се появи нов по-пъстър петел, или не стане време за тенджерата с кисело зеле.

Има попроскубани ветерани, чието кугуригане навява спомен за блендата на Серж Гинзбур. Накуцват, често са омърлушени. Стомахът им вече не смила най-коравите бръмбари, имат ишиас и разширени капиляри над човката. Гребенът им е вече пооклюмал, но с много усилия, опит и старание успяват да печелят внимание на носталгично настроени групи.

Има млади, неопитни петлета, чиито гребенчета тъкмо се разлистват. Полагат много старание да привлекат някое и друго кокошле, като не се стесняват от гаменски похвати - пишкат в легенчето със зърно, нападат стопанина си и често извисяват неукрепнали гласчета за нецензурно кудкудякане.

Има джинки, за които кокошките не са от първа важност, тък като не успяват да им се качат без кратък полет. Оползотворяват времето си в кукуригане и проклетничене из форумните дебри.

Има и поизхабени вече петли, които не успяват да се борят за авторитет над целия курник, и затова леко и тихичко се оттеглят в някое ъгълче и там разказват за своята нявгашна слава на млади ярки и уморени квачки.

Разбира се, не говоря за форума, а за един голям курник, който наблюдавах някога край село Голям Чардак.

П.П. Така я разбирам темата аз.

# 1 432
А освен глигани, се срещат и просто свинки!  Rolling Eyes

# 1 433
  • Другата България
Oooo, тук-таме и по някоя лама, мислеща се за антилопа, се намира из форумното пасище Mr. Green.

Пък накрая се окаже обикновен тапир Mr. Green.
Ама нали са застрашени видове..... Sunglasses

# 1 434
Мохини, на теб за какво ти е да ходиш в КМ? Съдейки по ника ти, би трябвало да си естествено хубава Wink

# 1 435
  • Враца
Абе повечето са си най-обикновени магарици, ама айде.
След като не са кукувици, пак се ядва.

# 1 436
Куркума, чудесни наблюдения над птичия свят. Направо ми се дощя да резна врата на някое по-нагло петле и да си направя супа за вечеря. От готвача зависи каква ще е супата, аз предпочитам с повечко пипер.

# 1 437
За един крем отидох и пишман станах.

# 1 438
  • София
В КМ току-що прочетох изказване, че какво да се очаква от лак за нокти за 47 лв, много ясно, че няма да държи повече от ден-два.  Shocked Рядко оставам безмълвна.

# 1 439
  • волно калдъръмче
В КМ току-що прочетох изказване, че какво да се очаква от лак за нокти за 47 лв, много ясно, че няма да държи повече от ден-два.  Shocked Рядко оставам безмълвна.
Нищо не си разбрала. Там е Шанел срещу Диор.

Общи условия

Активация на акаунт