Форумни "образи"

• 230 580
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 440
Най-трудни за улавяне са ми хамелеоните - току си сменят шарката и не можеш ги позна, а ти говорят, все едно сте стари познати.
Пчелички-трудолюбки - те събират съвестно прашец из различни теми, разнасят го в съседните и работата става многоцветен мед.
Пеперудки - кацат само за малко и пак отлитат. Или направо умират.
Мушици-винарки - срещат се предимно нощем след втората чаша вино.
пп: Фитките са чудни Simple Smile

# 1 441
  • София
Нищо не си разбрала. Там е Шанел срещу Диор.
Аха. Сериозна работа ще да е.  Crazy

# 1 442
  • волно калдъръмче
Най-трудни за улавяне са ми хамелеоните - току си сменят шарката и не можеш ги позна, а ти говорят, все едно сте стари познати.
Пчелички-трудолюбки - те събират съвестно прашец из различни теми, разнасят го в съседните и работата става многоцветен мед.
Пеперудки - кацат само за малко и пак отлитат. Или направо умират.
Мушици-винарки - срещат се предимно нощем след втората чаша вино.
пп: Фитките са чудни Simple Smile
Добре се води летописната книга. Бетер Манасиевите хроники.

# 1 443
  • Варна
Имам личен критерий, според който определям форумният образ за добра душа. Кой как се изразява, ми е второстепенно.
От тази моя гледна точка обсъжданите по-рано пиперливи Чек, Таис, Касита, Лиляна, са ми в графата с тикче.
Та приличат си!

# 1 444
  • София
Нищо не си разбрала. Там е Шанел срещу Диор.
Аха. Сериозна работа ще да е.  Crazy
И Герлен. В интерес на истината, вчера дръзнах да попитам за един фдт, и Денси ми отговори съвсем културно и изчерпателно. Та и в КМ има свестни мацки.

# 1 445
  • Другата България
Денси е страхотна мацка, и много коректен потребител.

# 1 446
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера за пръв път имах удоволствието да чета парфюмно изказване на Денси. Изключително удоволствие при това!
(казвам го като човек, който не е ценител на комплексните аромати- обичам да мириша на круша, лимон, коледна сладка, люляк или момина сълза, без подтонове Laughing)

# 1 447
  • На топло
Пълна заблуда е да се мисли, че в КМ пишат само повърхностни, лекомислени и кухи лейки.
Какво значение има колко струва един лак, крем...имат възможност, купуват си го  Stop

# 1 448
Ако трябва да оприлича Чек, Таис, Касита и Лиляна на подправки, ще бъдат следните:
Чек е кориандър - характерен, натрапчив аромат, задушава всички други треви, ако го сложиш в манджата, за някои кухни е традиционен и си го ядат дори за закуска, но за цели нации е направо непоносим.
Таис - босилек, отива на богат набор набор ястия, хората често го определят като свежа подправка и обичат да имат от него на масата.
Касита - дафинов лист, хем знаеш, че много се ползва, хем се чудиш на какво толкова го слагат хората.
Лиляна - синап - може и да ти подправи добре туршията, но може и да се закашляш до сълзи.

# 1 449
  • София
Стейс, ти си една от най-милите и добронамерени муцуни във форума. Джули също. Пък и гледате котки, което в моите очи ви прави още по-приятни  Hug

Джо, разсмя ме с тази круша  Laughing

# 1 450
  • София
Какво значение има колко струва един лак, крем...имат възможност, купуват си го  Stop
Аз ли да ти отговоря. За тях сигурно има значение след като обсъждат цената и драмата е, че под 50 лв нямало читави лакове. Направо кърпичката извадих. И не ми е кисело гроздето, споко.  Wink

# 1 451
  • Ямбол
Таис, и аз обичам котки.

Янечек, добре започна с подправките. Кой е чубрицата - силна миризма, но стара, такава която се слагаше преди почти навсякъде и все още се ползва на някои по-обикновени манджи.
Теб бих те оприличила с черен пипер - върви на всяко ястие почти, но често кара хората да кихат и им потичат сълзи и други подобни течности.

# 1 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, разсмя ме с тази круша  Laughing
На теб ти е смешно, но аз още бленувам за крушата на "Ив Роше". Защо я спряха, защоооо Cry?

Цифроманията в КМ е патологична. Най-страшното е, че вярват наистина, че парите, които си хвърлила за лак или сенки, ти гарантират неземно качество. А в цветната козметика е пълен идиотизъм това Whistling

# 1 453
  • Варна
Таис, много си ми мила!
То добронамереност има у мен, вярно е.  Grinning Благодаря!  Hug
Но има случаи, когато искам да изсипя огън и жупел, но нямам време. Нали трябва и да се защитя после, да дообясня. Свързано е със следене на тема и т. н.  Имам песни за пеене, все пак.  Mr. Green

Янечек, всички изброени са коча билка.  Laughing

# 1 454
  • София
Обичам босилек  Heart Eyes
Янечек, уцели една от любимите ми подправки  Grinning

Ти пък ми напомняш на канела: сладко-тръпчива и много полезна. Прочистваш черния дроб на форума от натрупани негативни емоции и сваляш нивото на стреса.

Общи условия

Активация на акаунт