Форумни "образи"

• 230 561
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 530
Има тук някакво предубеждение към пишещите в "Красива мама", а не бива; поради няколко причини:
1. Средата е пределно толерантна, незаядлива, помагаща с информация, с осведомени мнения по всякакви въпроси. Имаше преди време една-две потребителки, които действително парадираха с твърде висок стандарт, но те бързо се оттеглиха, списват си някакви блогове, така че понастоящем пространството на красавиците е спокойно и приятно.

Ти сигурна ли си, че говориш за гримовата тема? Това е темата с най много задкулисни игри, интриги, клюки и откровена завист Wink. събират се уж да си покажат гримовете, а на другия ден ела да видиш какво говорят зад гърбовете си... Mr. Green Peace #Crazy hahaha

# 1 531
Kikamora, ужас, ужас. Какъв бардак.  Laughing

# 1 532
  • София
Много е натоварващо да си красива. Добре че имам други грижи.

# 1 533
Любителите на кучета са много по-социални от тези на котки. Това не значи непременно добри.

Никъде не съм казала "по-добри". По-скоро имах предвид "по-алтруистични" – не търсят непременно лична изгода.
Котките са си самодостатъчни. Ако направят нещо за някого другиго, то е, защото имат или очакват изгода.
Кучето си е... куче. Обича да помага, да спасява, да бъде полезно. Ей-така, за идеята, защото това го кара да се чувства добре.

# 1 534
  • София
Сийке, не бутай фитила, моля те.

# 1 535
  • София
Joy  Mr. Green

# 1 536
Чак пък бардак... По- скоро кокошарник Simple Smile.

# 1 537
Мой бивш мъж си гледаше две дебели котки, но не беше стара мома, много му се чудих обаче,не задавах излишни въпроси. все пак и той не ме попита, защо директно му се натресох да живея у тях с кучето си. На по-късен етап вече, когато се познавахме по-добре, разбрах, че котките са му били оставени наследство от бивша приятелка. Гледахме си ги години наред, а никак не обичам котки, той пък кучета не обичаше, но пък ставаше в 06:00 за да разходи кучето,чудесен човек!  Heart Eyes Дори не помня вече, защо се разделихме  newsm78  Мисля, че срещна друга жена без кучета и котки и започна нов живот на чисто...

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 02:49 от меркантилница

# 1 538
  • Варна
Изключително е смешно и селско да напишеш простотия, някой да реагира и ти да се ухилиш-"аз казах ли ти, че..." или "о, това потвърди....Но явно някои толкова могат.

# 1 539
Любителите на кучета са много по-социални от тези на котки. Това не значи непременно добри.

Никъде не съм казала "по-добри". По-скоро имах предвид "по-алтруистични" – не търсят непременно лична изгода.
Котките са си самодостатъчни. Ако направят нещо за някого другиго, то е, защото имат или очакват изгода.
Кучето си е... куче. Обича да помага, да спасява, да бъде полезно. Ей-така, за идеята, защото това го кара да се чувства добре.
Ох до сега съм изгледала една дузина кучета и котки Simple Smile. Имала съм пинчер, минах през басет, кокер и пудел и на края стигнах до два ротвайлера Simple Smile. А котките всякакви улични превъзходни Simple Smile

# 1 540
  • На топло
Винарките се появиха, време е сериозните да си лягат  Mr. Green
Аз съм в отбора на котките, за сега  Grinning

# 1 541
  • Другата България
Кои са винарките?

# 1 542
  • София
Как пък никой не си призна, че гледа гупи.

# 1 543
  • София
Изключително е смешно и селско да напишеш простотия...
Смяташ ли да продължаваш с квалификациите или освободи напрежението вече?  Joy
Как да не се изкефя, че бях права.

Таис, гледах гупи преди години. Там пък какви ги бях надробила.  Blush

# 1 544
Котки, кучета никакви животни не са това. 
Софи къде е? Софи, ти нали имаш басейн. Покрай басейна нямаш ли тигри или някое кенгуру?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт