Форумни "образи"

• 230 552
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 560
Таис, кърмя и не пия.  Naughty
Казах "покрай" басейна дали няма тигри, ей така за екзотика. Пък вътре, ако ще и тюлени и моржове да има.  Joy

# 1 561
  • Ямбол
Стейси, поемаш ролята на Даун и не усещаш някои нюанси. Кажи им евала и карай нататък.

# 1 562
  • София
Стейси, ти не следиш ли диалога ни или просто държеше щедро да ме квалифицираш? Не ти се получи между другото. Не е редно да забавляваш отсрещната страна, когато искаш да я нахокаш, въпреки че аз не се оплаквам.
Нито съм се обърнала поименно към теб, когато ме погна, нито нищо. А сега ми задаваш леко неадекватни въпросчета. Не разбирам какъв ти е проблемът, освен че потвърди думите ми.  Wink

# 1 563
  • Варна
Стейси, поемаш ролята на Даун и не усещаш някои нюанси. Кажи им евала и карай нататък.
Лиляно, теб те обичам и ще те послушам. С горчив вкус в устата съм в момента. Е, видях някакви обяснения току що, но черното е повече.
Даже ще отивам да пея веднага!  Laughing

# 1 564
Четете, бе. Писах и за хората, които обичат всякакви животни.
Но съм категорична за тези, които си падат само по един вид. Неслучайно старите моми гледат котки, нали?  Flutter
За стара мома с куче чували ли сте? Ако има и ако е стара, със сигурност не е мома.  Laughing

Причинно-следствената връзка е обратна. Кучетата социализират. Изведеш го на разходка, то хукне към друго, със собственика на другото се сблъскате, двете кучета се загонят в кръг около вас, притиснат ви един към друг с оплетените каишки... как да остане човек мома при това положение?  Mr. Green

Какво се хвалите с аквариумни рибки?  Laughing Похвалете се, че гледате сьомга  Mr. Green и целият форум ще дойде да ви гостува в планината.  Laughing

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 23:02 от Вещица в чужбина

# 1 565
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Но съм категорична за тези, които си падат само по един вид. Неслучайно старите моми гледат котки, нали?  Flutter
За стара мома с куче чували ли сте? Ако има и ако е стара, със сигурност не е мома.  Laughing

Причинно-следствената връзка е обратна. Кучетата социализират. Изведеш го на разходка, то хукне към друго, със собственика на другото се сблъскате, двете кучета се загонят в кръг около вас, притиснат ви един към друг с оплетените каишки... как да остане човек мома при това положение?  Mr. Green (справка 101 далматинци  Mr. Green) А котките - дойде ти гадже на гости, а ревнивият котарак го осъска, нахапе, издере - кой смелчага ще пристъпи втори път прага ти?  Laughing

Какво се хвалите с аквариумни рибки?  Laughing Похвалете се, че гледате сьомга  Mr. Green и целият форум ще дойде да ви гостува в планината.  Laughing

Сьомга ?! в планината  Wink ?!

тези рибоци 'ходят' в планината само да се размножат Simple Smile

# 1 566
  • Враца
Любителите на кучета са много по-социални от тези на котки. Това не значи непременно добри.

Никъде не съм казала "по-добри". По-скоро имах предвид "по-алтруистични" – не търсят непременно лична изгода.
Котките са си самодостатъчни. Ако направят нещо за някого другиго, то е, защото имат или очакват изгода.
Кучето си е... куче. Обича да помага, да спасява, да бъде полезно. Ей-така, за идеята, защото това го кара да се чувства добре.
Това не означава, че хората които ги оглеждат са същите. Не винаги се привързват към същото.
 Имам и куче и котка.
Между другото моят котарак по държание е полу куче, но определено е по-зъл от куче.
 Самодостатъчни като цяло са само хората. Котка единак няма.

# 1 567
Скрит текст:
Но съм категорична за тези, които си падат само по един вид. Неслучайно старите моми гледат котки, нали?  Flutter
За стара мома с куче чували ли сте? Ако има и ако е стара, със сигурност не е мома.  Laughing

Причинно-следствената връзка е обратна. Кучетата социализират. Изведеш го на разходка, то хукне към друго, със собственика на другото се сблъскате, двете кучета се загонят в кръг около вас, притиснат ви един към друг с оплетените каишки... как да остане човек мома при това положение?  Mr. Green (справка 101 далматинци  Mr. Green) А котките - дойде ти гадже на гости, а ревнивият котарак го осъска, нахапе, издере - кой смелчага ще пристъпи втори път прага ти?  Laughing

Сьомга ?! в планината  Wink ?!

Мхм. Развъдниците са в планински местности, вероятно (и надали само) заради температурите.
В северните страни може и да са им в равнините.

# 1 568
  • София
Мъжът ми като имаше рифов аквариум, 300 литров, гледаше риби клоун, морски таралеж и два рибока - някакви чистачи, но така и не им запомних заглавието. Ужасно трудоемко и скъпо е поддържането на подобен аквариум. То е постоянно вземане на проби, следене на показателите... Няколко години се мъчи, накрая за моя радост го разпродаде на части. Ако беше по-малък аквариумът, може би щях да помагам. Рифовите, за разлика от сладководните, са красиви и екзотични.

# 1 569
  • София - Рим и обратно

Няма по-големи кучки от любителките на котки.
Моля?

# 1 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо общо с котка нямам аз, най-малкото съм твърде тромава за целта, но пък ги обичам и вкъщи сме имали само котка. След време пак котка ще завъдя.

# 1 571
  • постоянно
Аз обичам кучетата и котките. Имала съм и двете  Party

# 1 572
  • Враца

Няма по-големи кучки от любителките на котки.
Моля?
И ти ли?

# 1 573
  • София - Рим и обратно
Човек убивам за Леополд, да не говорим за някакво си куче. Каква кучка съм?

# 1 574
  • София
Кой е Леополд?

Общи условия

Активация на акаунт