Форумни "образи"

• 230 569
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София - Рим и обратно
Тонке, не внимаваш. Този, с когото спя следобед. Той не е просто котарак.

# 1 576
  • София
Човек убивам за Леополд, да не говорим за някакво си куче. Каква кучка съм?
Готино име за котарак.
Моят е кръстен Кори, на Кори Тейлър  Heart Eyes Същински демон е. Малката е светица.

# 1 577
  • София
Ох, още не се бях разсънила от следобедния сън, а вярно, че мернах това име. Дори проверих в Гугъл и се оказа котка от някакво анимационно филмче. На галено как го зовеш? Че това дълго и сериозно звучи.  Laughing

# 1 578
  • постоянно
Леопольд " Ребята,  давайте жъть дружно "
За един котак и два мишока май беше  Simple Smile

# 1 579
  • Бургас
Когато отглеждаш животинка,то става като член на семейството,независимо коте или куче.

Котките имат различни характери,като хората са.Моята е много добра и ненатрапчива.Усеща болката на хората,обича да играе с децата.
Обичам и кучетата,изобщо всички животни.
Странно и грозно изказване на Сия.
Дано е шега,просто не мога да го проумея! newsm78

# 1 580
Как пък никой не си призна, че гледа гупи.

Ние отскоро ще. Чакай да ни доставят и хладилника и тогава ще кажа гордо: гледам гупита!

# 1 581
  • София
Странно и грозно изказване на Сия.
Дано е шега,просто не мога да го проумея! newsm78
Славче, Какчето си каза да се приеме като закачка.
Направило ми е впечатление, че любителите на котки са много по-силна група от тези с кучета. Или някак си по-обидчиви и чувствителни, може би и не толкова толерантни към онези, които по някаква причина не примират по котки. А не трябва.  Peace За всякакъв вид животни има място под слънцето.

# 1 582
Тонке, очевидно не си чела нито една кучкарска тема с класиките "кучето ми е по-чисто от 99,8% от хората", "който не обича куче, мрази хората", "как може да дискриминират кучето ми, като не му дават да сяда на масата", за да твърдиш, че са по-малко обидчиви и чувствителни от коткопритежателите.  Laughing

Постът на Сия беше майтап, ама не съвсем.  Laughing Но какво има да се обижда който и да е в темата, като е базиран на нейни наблюдения върху нейни познати. Аз се замислих след прочетеното дали съвпада с моите наблюдения - не съвпада - е, какво от това. Нейна гледна точка е.

# 1 583
  • София
И за гигантските паяци ли, Тонка  Wink

Софи лъже най-подло. Виждала съм я, прилича на кит толкова, колкото аз на енот. Изглежда си съвсем чудесно  Heart Eyes

# 1 584
Имам чувството, че любителите на котки във форума са много повече отколкото тези на кучетата. Очаквах да е обратното при наличието на толкова кучки измежду редиците.

Няма по-големи кучки от любителките на котки.

Стига де, Стейси Грей! Извади си чувството за хумор.  Laughing
Не ми доказвай теорията, моля те. Приеми го като закачка.  Peace

Като ще е закачка е редно да приемем за установено и че няма по-големи котки от любителките на кучета.
Някой знае ли защо кучка би следвало да е обидна дума и защо bitch се превежда на български така?

# 1 585
Защото bitch е думата за женско куче. А защо точно тази дума има такова добавено значение и на двата езика, нямам представа.

# 1 586
  • София
Защото bitch е думата за женско куче. А защо точно тази дума има такова добавено значение и на двата езика, нямам представа.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bitch_%28insult%29

# 1 587
  • София
И за гигантските паяци ли, Тонка  Wink
Таис, паяците не ме притесняват така, както змиите. Страшна фобия имам.

Вещичке, не съм чела кучкарската тема. Но не съм чела и котешката. Споделям впечатления. Има-няма за котки ще се отвори дума и все някой ще се обиди. За кучета не съм ставала свидетел на разразени спорове. И притежателките на котки се подкрепяте. Накрая ще си взема едно коте, че да ме харесват дори и когато киселея във форума.

# 1 588
Детето има фобия от кучета и аз съм доволна от този факт  bowuu Няма молби за куче у нас!  Котките обаче май ги харесва и всичко е резултат от комшийската котка newsm78 Трябва да го разубедя Wink  Нямам никакво желание за домашни любимци ама заради наследника може и да склоня за нещо дребно.....

# 1 589
Мерси, Таис.  bouquet  Въртеше ми се в главата едно "кучка разгонена" като висша обида още от устата на Султана, но ме мързеше да търся произхода в английския.

Цитат
Вещичке, не съм чела кучкарската тема. Но не съм чела и котешката. Споделям впечатления. Има-няма за котки ще се отвори дума и все някой ще се обиди. За кучета не съм ставала свидетел на разразени спорове. И притежателките на котки се подкрепяте. Накрая ще си взема едно коте, че да ме харесват дори и когато киселея във форума.

Аз не говоря за специализраните кучкарски и котешки, там не чета, защото не отглеждам нито едното, нито другото. Но навремето в Клюкарника често излизаха теми за кучетата като цяло и тогава някои любители на кучета задминаваха по психопатски изказвания всичко, което ми е попадало пред погледа преди това.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 23:03 от Вещица в чужбина

Общи условия

Активация на акаунт