Форумни "образи"

• 230 561
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 650
Кой е ника, не ме мъчи така?

Аз се чудих дали Олеандър Лайди или нещо подобно е стар потребител.

# 1 651
  • Once there was a Hushpuppy...
Стана си интрига Thinking
Чудя се, защо още се чопли около Касита? Не стихва интереса newsm78

# 1 652
Стана си интрига Thinking
Чудя се, защо още се чопли около Касита? Не стихва интереса newsm78

Нали темата е за чоплене? Също ми е невероятно някой, който влиза средно по 585 пъти на ден в бг-мамата и има претенции за интелигентност, да се окаже, че си е забравил паролата при повреда на компа и да не може да си я възстанови, та затова си е направил нов акаунт.

Не ми е познат ник Олеандър Лайди, вероятно пише по теми, които не чета.

# 1 653
Е, така е за чоплене е темата, но доста място зае Касита. Не за друго, ама да не се обиди някой Mr. Green

Добре, че напишете нещо за разни прфили и потребители, за да разберат и такива, като мен по отнесени Peace Рядко обръщам внимание кой с какво е станал известен или се е изложил някъде...
Изключвам хората, с които общувам често, за тях уж знам почти всичко.

# 1 654
Чопли се за Каси, защото тя си е образ. Характерна е и изпъква по свой си начин.

Дамата, която споменах пише в тази тема, но не ми се рови назад да и видя името. Просто ми се струва позната, а преди не съм засичала този ник. Обърквам се като си ги сменят. До ден днешен наричам разни потребители със старите им никове, просто така съм ги запомнила.

Ако утре Янтра например се кръсти рошав котарак, аз пак ще и казвам Янтра.

# 1 655
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Японският ник се появи първо в музикалната тема, а това е подфорум, в който Касита никога не е стъпвала. Според мен излишно търсите конспирации, на мен новата потребителка по нищо не ми напомня на нея.

# 1 656
Джой, забавно си ги описала в КМ, аз там съм питала веднъж за боя, много отдавна и ме отсвириха Whistling  Пълно мълчание. Влизала съм сигурно не повече от 10 пъти да разгледам какво се пише...

# 1 657
  • София
Джой, забавно си ги описала в КМ, аз там съм питала веднъж за боя, много отдавта и ме отсвириха Whistling  Пълно мълчание. Влизала съм сигурно не повече от 10 пъти да разгледам какво се пише...

Аз там не стъпвам пари да ми дават. Много ми е ниско нивото на козметика да се бутам там

# 1 658
Ей, като почнете като един съфорумец "няма да ви кажа коя е тази, дето ме дразни и никнеймът и започва със S" и едва след три страници "... а завършва на erry."  Laughing  Райчун го е обобщила, де.  Laughing

Не знам дали кукумицинка - Мамасита са взели Двете димящи дула на последните номинации, но ако не са - златни заслужават. Макар че се колебая между Дулата и Я сум мали питбул (последното в някои теми и на мен ми подхожда, така че не го казвам като обидно  Mr. Green ).

# 1 659
О, Орлеан Ейнджъл, за теб говорих. С нов ник ли си? Сори, че така директно, но ми се струваш позната.

# 1 660
Японският ник се появи първо в музикалната тема, а това е подфорум, в който Касита никога не е стъпвала. Според мен излишно търсите конспирации, на мен новата потребителка по нищо не ми напомня на нея.

На мен ми напомня в моментите, когато се е правила на бяла, добра и широкоскроена, след настъпили изригвания. В моментите на изригвания и Касита не напомня на Касита. Разбира се, че това не е никакво доказателство, не съм следила в кои теми и подфоруми пишат. Със сигурност на Лиляна конспирацията ще е по-убедителна и подплатена с доказателства.

# 1 661
  • София
OrleanAngel и на мен ми ''звучи'' някак познато. Допада ми много, има приятно чувство за хумор.

Само два пъти съм ровила и чела стари публикации на потребители. И двата пъти направо ги четох като роман.

# 1 662
  • волно калдъръмче
Ей, като почнете като един съфорумец "няма да ви кажа коя е тази, дето ме дразни и никнеймът и започва със S" и едва след три страници "... а завършва на erry."  Laughing  
Другият номер е "някои (пак няма да ги назова) са толкова тъпи, правят, говорят, пишат... така и така...". Всичко това извадено от контекста на темата, пречупено през егото на говорещия и мазнато така между другото на препечената филия "форумни образи"(направо си хруска, докато я изричаш), обилно поръсена с всевъзможни мерудии,  или някоя друга от този сорт.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 17:36 от Райчун

# 1 663
С негативна какво се случи? Не съм я засичала отдавна.

# 1 664
И на мен ми е симпатична и за това ми направи впечатление. Аз не ровя, защото съм един ленивец. Предпочитам да питам.

Общи условия

Активация на акаунт