Форумни "образи"

• 230 487
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 680
Лиляна е форумният библиотекар Simple Smile.

# 1 681
Като гледам, май не е Лиляна. Видно е, че основите на форумските досиета са положени преди 10 години.
А кой вече е последовател на цитирания господин, въпрос на догадки.

# 1 682
Лиляна е форумният библиотекар Simple Smile.
Да. Архивар. Бива я в това.

# 1 683
  • Ямбол
Някои се бяха затъжили за образа на Шанел. Ето малко от блясъка ѝ: от тук и след това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636313.msg20931078#msg20931078

# 1 684
Някои се бяха затъжили за образа на Шанел. Ето малко от блясъка ѝ: от тук и след това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636313.msg20931078#msg20931078

Тя и Касита е там.... С друго име....

# 1 685
  • Ямбол
Да, преди да се замрази, явно си е променила екранното име.
И Шантала е там. И отново преследва Лабрадор, без особен ефект.

# 1 686
Изчетох цели две страници и не видях нищо написано от Ша, после пък се усетих, че това било Шанел Simple Smile. Та някой ще ме светне ли коя е, макар да не ми се стори интересна за четене.

# 1 687
  • София
Шанел е една грубиянка, която будеше голямо възхищение по незнайни за мен причини.

# 1 688
  • София
Изчетох цели две страници и не видях нищо написано от Ша, после пък се усетих, че това било Шанел Simple Smile. Та някой ще ме светне ли коя е, макар да не ми се стори интересна за четене.
Шанел няма нищо общо с Ша. Ша преди беше Шантал(че).

А Касита не беше ли госпожа Мафани в началото? Постовете, които съм й чела в стари теми са коренно различни от Касита, която познаваме.

Аз съм фен до гроб на Шанел  Heart Eyes  Laughing

# 1 689
  • Ямбол
Малко си приличате като образи с Шанел, но тя не е толкова бъбрива. Влиза, стреля и изчезва.
Последните ѝ постове са в КМ, та как така не си я засякла.
Повечето ѝ цветущи обръщения обаче са затрити, точно като твоите.

# 1 690
Шанел няма нищо общо с Ша. Ша преди беше Шантал(че).

А Касита не беше ли госпожа Мафани в началото? Постовете, които съм й чела в стари теми са коренно различни от Касита, която познаваме.

Аз съм фен до гроб на Шанел  Heart Eyes  Laughing

И надежда е била, и госпожа Мафани, а тук е Have a nice day

# 1 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кика, потърси темата за блоговете в КМ и ще видиш Шанел във вихъра и още на първа страница. Аз я харесвам, зад остротата прозира интелект.

# 1 692
  • На топло
Have a nice day, това го е написала преди да се замрази. Нещо като поздрав  Grinning за тези, които ще я споменават.
Всичко е изпипано  Grinning

# 1 693
Ох ма Лиле, вече почна да се доказваш като незнайна китайска подправка, стояла с години в буркана и кога го отвориш, се чудиш каква ли е тази миризма Wink. Има нещо което ме кара да си мисля за застояла миризма, паяжина и много прах, когато те чета.

# 1 694
Кика, потърси темата за блоговете в КМ и ще видиш Шанел във вихъра и още на първа страница. Аз я харесвам, зад остротата прозира интелект.
Още един въпрос ...какво е КМ?

Общи условия

Активация на акаунт