Форумни "образи"

• 230 465
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Кика, потърси темата за блоговете в КМ и ще видиш Шанел във вихъра и още на първа страница. Аз я харесвам, зад остротата прозира интелект.
Още един въпрос ...какво е КМ?
Красива мама.

# 1 696

И надежда е била, и госпожа Мафани, а тук е Have a nice day

Ако имаш предвид под "тук" и тогава цитираната тема - то към периода, в който е писала в онази тема, е била Касита. В момента акаунтът с потребителско име "Касита" е с екранно име Have a..., вижда се, че я цитират в темата като Касита. А госпожа Мафани, Надежда и т.н. е друг акаунт, различен от този с потребителско име Касита.

# 1 697
Ясно, там пък ми намирисва на един парфюм, който надушвам много често в градският транспорт и ми напомня дебела и запотена негърка Simple Smile.

# 1 698
Ти пък, Кика, излагаш се  Laughing Не че аз не се чудих половин час в Смешките какво е РС. После ми просветна, че би следвало да е Романтични сериали.

# 1 699
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, РС- неизчерпаемият извор за бисери Laughing

# 1 700
Просто съм заплес и нямам навика да обръщам внимание на подобни неща. Понякога виждам никове, които са ми познати и се чудя дали ги харесвам, или са от противниковият лагер. После пък си казвам няма значение и ако не са от другият лагер, винаги могат да минат в него  Mr. Green Party

# 1 701
  • Ямбол
Ясно, там пък ми намирисва на един парфюм, който надушвам много често в градският транспорт и ми напомня дебела и запотена негърка Simple Smile.
Мисля, че се сещам, къде често ти се случва да усещаш такава миризма.

# 1 702
  • На топло
Какви лагери, да не сме в детската градина ?  ooooh!

# 1 703
Специално списващите в турските сериали са особен форумен подвид.

# 1 704
Поети. Имаше някакви шедьоври на одата, но сега се сещам само за: "За очите на Еда стихове аз реда."  Laughing

# 1 705

И надежда е била, и госпожа Мафани, а тук е Have a nice day

Ако имаш предвид под "тук" и тогава цитираната тема - то към периода, в който е писала в онази тема, е била Касита. В момента акаунтът с потребителско име "Касита" е с екранно име Have a..., вижда се, че я цитират в темата като Касита. А госпожа Мафани, Надежда и т.н. е друг акаунт, различен от този с потребителско име Касита.

ooooh! ooooh! ooooh!
Отказвам се. Не мога да насмогна. Пък и все ми е едно.

# 1 706
Допитах се до гугъл. Enjoy - на десетина страници в Смешки от форума това обсъждат, а другото е направо от източникаLaughing Лошото е, че не съм в час с РС и не мога да оценя пълно поетичния гений.

# 1 707
  • Ямбол
Софи, когато си смениш екранното име, то се променя навсякъде във всички теми, в които имаш постове, остава старото само в цитати. С друг профил обаче вече е различно.
С нови профили знам, че са Касита, Екс, 10 цента, вероятно Трой, която има повече.

# 1 708
Мисля, че се сещам, къде често ти се случва да усещаш такава миризма.
Ще ти дам жокер... Не пиша там Wink.

# 1 709
  • София
Касита със сигурност е бившата госпожа Мафани. Само че тогава звучеше като обикновена уморена домакиня, с не много добър правопис, оплаквания от мъжа й и прочие. С годините и смяната на профила, образът видимо еволюира.

Екс е магарчо, нали?

Какво е РС  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт