Форумни "образи"

• 229 911
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 800
Права си, Янечек, но и злобарите тук се бутат един друг. Аз почти не мога да видя някаква тема, в която да има весел дух и оптимистично настроение, винаги се намират някакви, събудили се перманентно със задните части нагоре и наляво и дебнат, чакат да захапят. Недей си Боже някой да е нов и да чете отстрани, в много от случаите обстановката е тягостна. Поне в клюкарника. Джо май беше написала, че във форума има кътче за всеки и е права. Не знам на какво се дължи на това, може би на факта, че има предимно жени. 

# 1 801
Айде сега, злобари Simple Smile Ако пък е чак толкова недружелюбна обстановката, присъствието не е задължително, отсъствия тук не ни поставят. Ако някой все го хапят, да си купи кучегон.

# 1 802
Сещам се, че преди често имаше теми от новаци - ах, колко са злобни всички тук.

# 1 803
Е, значи тези новаци са някакви безработни. Нямам друго обяснение. Laughing

# 1 804
Хахаха, кучегонът не винаги действа. Има кучета, които бягат, такива, които са любопитни какво е това, а има и такива, които реагират агресивно... Та и тук така  Laughing
Забелязала съм, че когато съм била по- остра, винаги едни и същи групички се спускат да хапят  Laughing Рядко съм се ядосвала истински, а когато се е случвало, то е било в темата, която ме прави кучка  Mr. Green
Форумът за мен е място, в което разпускам от една страна, а от друга- доста често намирам отговор на въпросите си и подкрепа. Определено успях да намеря хора със сходни разбирания и проблеми, което ни сплоти. С няколко човека се познавам лично, а с двама-трима сме създали истинско приятелство.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 10:34 от Esme Weatherwax

# 1 805

Ох, Джони Бонбони, не мога да схвана мисълта ти. Embarassed Ще ми дообясниш ли, моля! Simple Smile

# 1 806
Все си мисля, че е нормално да се променяш през годините..Няма как да звучиш еднакво с години.. newsm78
Някои се променят в положителна насока, други времеменно или трайно пропадат, редуват се различни настроения и състояния и тн.
Да си вадиш окончателнин заключения за някого от един период е нереално.

# 1 807
Идеята на Лиляна ми харесва много,много.Дано ако се осъществи  не ви изпусна.

# 1 808
Естествено, че хората се променят, ако не друго, поне остаряват, което се отразява на мирогледа, начина на общуване, толерантността. Повечето стават по-сдържани и съответно - по-приятни за четене, докато други стават егоистични и наистина мятат душевен боклук навсякъде, макар форумът отдавна да има внедрена система за разделно събиране.

# 1 809
Все си мисля, че е нормално да се променяш през годините..Няма как да звучиш еднакво с години.. newsm78
Някои се променят в положителна насока, други времеменно или трайно пропадат, редуват се различни настроения и състояния и тн.
Да си вадиш окончателнин заключения за някого от един период е нереално.
Споко де, никой не те съди Simple Smile. Просто метаморфозата от магарчо в exquisite е забележителна. Само един съвет, за тези които търсят някой да ги направи щастливи и доволни от живота си- търсете щастието в себе си, а не в някой друг!

# 1 810

Ох, Джони Бонбони, не мога да схвана мисълта ти. Embarassed Ще ми дообясниш ли, моля! Simple Smile
Ми явно си нямат друга работа, за да пускат чак теми. Simple Smile

# 1 811
Кика, точно заради този "съвет" е и промяната..))
И смятам да продължавам с развитието си, така че не съдете преждевременно..Wink)

# 1 812

Ми явно си нямат друга работа, за да пускат чак теми. Simple Smile
Не е наша работа, кой си има или няма работа.

# 1 813
И смятам да продължавам с развитието си, така че не съдете преждевременно..Wink)

Напълно нормално е човек да се промени през годините - дали към по-добро, дали към по-лошо, но се променя. Не ми се вярва някой да е останал статичен от 20 до 60 години, да речем. Аз самата съм се променила и то много.  Peace

В този ред на мисли не смятам, че имаме право да съдим, когото и да било за това какъв е бил и какъв е сега  Hug

# 1 814
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък си признавам, че има няколко потребители, които са способни да ме накарат да побеснея. Просто от толкова време вече се сблъсквам с тях, видяла съм им начина на общуване, хватките и номерата, всичко в поведението им ме кара да мисля, че не просто са форумен образ, а реална личност, носеща черти, кито винаги са ме отвращавали. И ще ги подмина десет пъти, а на единадесетия ще избухна. Знам, че няма никога да ги срещна (и слава Богу!), но пък съм срещала такива като тях и погнусата си остава.
За развиването на такава непоносимост обаче са ми трябвали по няколко години за всеки. Горе-долу колкото и да се утвърди приятелство.

Общи условия

Активация на акаунт