Форумни "образи"

• 229 834
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Tам през Атлантическия океан
Аз ли към от колегията не разбрах, само пояснявам  Sad

сега си на стаж  Laughing  Hug
има време 
до разпределението  Grinning

# 1 996

Най-интересното /за мен/ е, че фенките са неминуемо едни и същи, без отклонения, и си грачат едно и също, дори и обидите са едни и същи, вече толкова изтъркани и безинтересни, че и на самите тях са си омръзнали сигурно. Tired
Но си продължават с кукувичия рефрен и те така.
Скука, напълно предвидима.

А Ша е толкова непридвидима, многопластова, интригуваща. 

# 1 997
  • Другата България
 Laughing Не, Трещи, не съм казвала това никъде.
Но наистина се въртят едни и същи квалификации на нейната личност от едни и същи и в един момент става досадно, че дори и грозно.
Защото тя може да е всякаква, но никога не използва грубости и обиди или поне аз не съм я чела да го прави.
Така че всички квалификации и злобнички и дребнави подмятания към нея говорят само и единствено за правещите ги.
Не, че не са олекнали отдавна.
Но наистина на никой не му пука за това.

# 1 998
Цял ден се говори за Ша... Май не само тя си няма интереси и занимания!  Rolling Eyes

# 1 999
Laughing Не, Трещи, не съм казвала това никъде.
Но наистина се въртят едни и същи квалификации на нейната личност от едни и същи и в един момент става досадно, че дори и грозно.
Защото тя може да е всякаква, но никога не използва грубости и обиди или поне аз не съм я чела да го прави.
Така че всички квалификации и злобнички и дребнави подмятания към нея говорят само и единствено за правещите ги.
Не, че не са олекнали отдавна.
Но наистина на никой не му пука за това.

И Николета Лозанова е умна, все се говори за нея. И ТВ звезда стана.

# 2 000
  • волно калдъръмче
И сега съвсем непридвидимо ще напише многопластов анализ на последната интригуваща книга. Не готварска!

# 2 001
  • София
За съжаление помня страшно много подробности. Особено, ако ми се набие нещо несъответстващо.

Това е повече от очевидно и наистина се възхитих на логическата последователност, с която подгони мамасита, никак не ти се изплъзна, а тя тези работи ги умее, но и нямаше как да не се зачудя за какво го правиш това, ползата ти каква е. Като на Анди да доказва нещо очевидно и да чака някоя Кунка да се строи и да отговори на въпросите й. То всичко е видно и знайно за редовните потребители.
Ша поне се весели и то доста, а вие си хабите нервите.

Ефикасен начин на Кунката да й се види колко й е акълът. Кунката много се перчи, ама после започва с "дръжте ме, че ще я бия" и подвива опашка, ама за последно изстрелвайки някаква жалка обида към мен. Като кажеш на Кунките "Иване, кажи си, те ще те разберат", и единствено им остава да съскат на тема "защо не си намериш работа, стига си била домакиня". Фън, фън!

# 2 002
Мъжът с малко коса и шкембе е Каситиния.
Очаквам размразяване. Тутакси

# 2 003
Охоо! Забава е тука, няма шега.

Янечек, страхотни комбинации и описания на форумните образи.  bouquet

# 2 004
  • София
От последните страници схванах образа на Ша. Симпатяга си е. Значи тя идва, показва онази забранената дума с четири букви и "фенките" скачат да й обясняват каква е, що е и как можело така, започват да я обиждат и да се показват какви са кукувици, а Ша мре от смях и гледа кротичко сеир. Като онази Людмила Захажаева в Биг Брадър. "Виновния" за смута излиза най-читав.  Joy
...
Не е баш така. Като стане напечено и се съберат повечко фенки, хич не й е толкова забавно, почва леко накриво да се усмихва. Не мисля, че точно такова внимание търси, но то е неизбежно. Щом си си изтипосал бельото във форума, си носиш последствията...

# 2 005
Пише за бачкаторите, за които били омъжени бг-мамите, плющящи кебапчета и след малко дава снимка на нейния оплешивяващ чичак с доста неинтелектуално излъчване.

Направо ме е страх какво ще видя, ако наистина си покаже лицето.

Наистина ли пусна снимка на чичака?

Аз от лицето видях достатъчно и разбрах с абсолютна сигурност защо не го показва. Всъщност много хора не си показват лицата, но при нея това в никакъв случай не се дължи на противоречие със служебните ѝ ангажименти например.

# 2 006
  • Бургас
Защо не го показва според теб?

# 2 007

Най-интересното /за мен/ е, че фенките са неминуемо едни и същи, без отклонения, и си грачат едно и също, дори и обидите са едни и същи, вече толкова изтъркани и безинтересни, че и на самите тях са си омръзнали сигурно. Tired
Но си продължават с кукувичия рефрен и те така.
Скука, напълно предвидима.

Непредвидима или не, ето че от два дена я дъвчите. Wink
Аз пък искам да има повече хора като нея  Peace.

# 2 008

Наистина ли пусна снимка на чичака?

Аз от лицето видях достатъчно и разбрах с абсолютна сигурност защо не го показва. Всъщност много хора не си показват лицата, но при нея това в никакъв случай не се дължи на противоречие със служебните ѝ ангажименти например.

С кръгче беше върху лицето, но кръгчето беше по-малко, отколкото трябва Simple Smile

# 2 009
  • Бургас
И какво не успя да скрие това кръгче!Лице на Франкещайн?!
Много грозно се развива темата. Sick

Общи условия

Активация на акаунт