Форумни "образи"

• 229 760
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 040
Ненавиждам слип за мъжки бански  Sick
При хубаво тяло аз харесвам.

При хубаво тяло, като например това на Виле Вало, харесвам и бананова препаска  Flutter
Имаше една потребителка, не помня коя, но нито Бижу, нито Чек, която по едно време редовно пускаше снимки на сина си по къси панталонки. Хубаво момче наистина, но не си представям да изтипосам моя син по този начин и й обърнах внимание.
Анди, теб забравих да те сложа, когато беше време за подправки, ама ти не си подправка, нещо газирано си - чудя се между армеева чорба и сок от кисели краствички.

# 2 041
  • София
Анди е ябълков оцет. Когато е в малко количество, придава свеж вкус и аромат. При по-голямо всичко става киселяк.

# 2 042
Важното е, че от първата глътка ти излизат свитки.

# 2 043
Шанталчето е толкова стабилен образ, че се чудех в началото на коя отегчена вече да бъде себе си "форумска легенда" е дело.
......
А може и да си е съвсем реална дамата, тогава обаче картинката е много тъжна.

съвсем реална си е жената, в началото пишеше в Сем. Отн., там повече лъсваше истинския й образ- например една потребителка ( реална ) разказва за несполучливи отношения с мъж и Ша пита- " А ти как изглеждаш ? ''- т.е. сигурно си грозна, няма начин да е друго....
много дебелашко поведение имаше, не само в този аспект ...
после се прехвърли тук и взе да го играе ''кралица на красотата'',

вчера се зачудих и дори попитах какво й намират толкова някои , че чак й се възхищават, но забелязах, че е харесвана от неприятелите на Лиляна, която никога не пропуска да я захапе за поредните долни гащи, та затова Мери-Ан ( която имаше някакви разправии с Лиляна) стана фен на Шантал - фенството към Шантал се дължи на принципа - ''неприятелят на моя неприятел е мой приятел'' ...

# 2 044
Стига де, ако ССФ е Мис Свят, то ММ-ът й е поне Мистър Олимпия..Wink

# 2 045
Айде днес да пуснем Ша в градски отпуск, на мен ми направиха забележка още вчера и спрях, но гледам, че интересът към този образ не е стихнал ни най-малко Wink
Забравихме Контесата, тя е нещо супер здравословно - плодова салата, съставена от равен брой червени, зелени и жълти плодове, нарязани на еднакви кубчета и с обилна заливка от кленов сироп.
Кафе с мед си се е определила сама - кафе с мед.

# 2 046
  • София
та затова Мери-Ан ( която имаше някакви разправии с Лиляна) стана фен на Шантал - фенството към Шантал се дължи на принципа - ''неприятелят на моя неприятел е мой приятел'' ...
Това ми звучи несериозно.  Peace

# 2 047
  • Once there was a Hushpuppy...
Имам цели нови 90 отговора,във всичките ли пише за Ша newsm78

# 2 048
Добро утро, какво виждам- me, myself and I , day 2.  Laughing
Или  n day , по-добре. На това му се казва мазохизъм. : Sunglasses
Забележки ли има  вече, Янечек. Уау.  Wink

# 2 049
Да, че ти правя PR. Направо да си признаваме вече, че сме едно и също лице и да разбулим загадката.

# 2 050
Ша, да знаеш, че си много ощетена.
Хората навън изкарват кинти от популярността си, а ти тук освен едни гащи, нищо друго не можа да изкараш.
Що не се пробваш в някое риалити?
Искам да чета съфорумките след това?  Mr. Green

# 2 051
та затова Мери-Ан ( която имаше някакви разправии с Лиляна) стана фен на Шантал - фенството към Шантал се дължи на принципа - ''неприятелят на моя неприятел е мой приятел'' ...
Това ми звучи несериозно.  Peace

ето ти друг пример :
Лиляна, не се обръщай повече към мен. Не си ми приятна, казах ти браво, че имаш професия, повече не ме занимавай. Тук има други, по-интересни, с по-добро ниво на общуване.

От последните страници схванах образа на Ша. Симпатяга си е. Значи тя идва, показва онази забранената дума с четири букви и "фенките" скачат да й обясняват каква е, що е и как можело така, започват да я обиждат и да се показват какви са кукувици, а Ша мре от смях и гледа кротичко сеир.

# 2 052
Аа, не така , не може да знаеш нищо със сигурност, Мохини. Wink
Най-малкото бих могла да напиша зашеметяваща дипломна работа въз основа на наблюденията и реакциите тук,  но разбира се, аз не съм способна и  това  е единствено и само възможно  в сферата на хипотезата, химерата дори. Абе направо да си кажа,  утопията.  Laughing

# 2 053
  • Once there was a Hushpuppy...

Търси се Мъж на съфорумка ,без шкембе, с хубава коса, с хубави зъби, не-прошарен, млад  и какво още се иска в задачата?

За какво го търсите?

Joy Joy Joy Joy

Не съм вярвала, че Чек може и да ме разсмее Peace
Мислех я за много страшна по начина й на писане, но в Покажи се я видях. Вярно от далече , но ми се видя едно слабичко крехко момиче и страха ми веднага намаля на половина Wink

# 2 054
Аа, не така , не може да знаеш нищо със сигурност, Мохини. Wink
Най-малкото бих могла да напиша зашеметяваща дипломна работа въз основа на наблюденията и реакциите тук,  но разбира се, аз не съм способна и  това  е единствено и само възможно  в сферата на хипотезата, химерата дори. Абе направо да си кажа,  утопията.  Laughing
Хипотенузата, Шанталче, хипотенузата се казва!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт