Форумни "образи"

• 228 463
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Сакън, да не заключат темата, моля ви се.

Диванета такива,  веднага ви раздавам по един тиквен медал за остроумие, а на Яна, понеже е теле, нейният медал го поднасям запечен до златисто, гарниран обилно с домашен мед, смлени орехи и канела (и малко кардамон  Heart Eyes), поднесен в изящен порцелан, със сребърни прибори, заедно със силно, ароматно кафе с гъст каймак.

На Таис медалът ще бъде от исушена тиква, обкован в ръчно гравирана сребърна антична муска, със загадъчен произход, закупена от някой босоног старец някъде из близкия Изток, закачен на тънка кожена каишка, която ще носи вместо часовник и когато я питат колко е часа, тя ще се смее и ще отговаря, че не я интересува всъщност колко е часът, не се занимава с такива дребни, битови, несъществени подробности и намира за адски възмутителен фактът, че някак си, без и тя да разбере как, по дяволите, точно се е е случил фактът, че се е събудила сутринта и някак си в животът и са се намърдали деца, мъже, проекти и прочие тъпотии, поглежда тиквата, вместо часовник, усмихва се на себе си и си казва, че какво пък толкова, айде, от мен да мине, ако нещо, много ме стегне шапката, винаги мога да отпраша внезапно в неизвестна посока.

Шантолина я окичвам направо с корона от  цяла тиква, нещо като на Хелоуин, с изрязани очи и назъбена уста, които покриват цялата и глава, но от тиквата се посипват като водопад дълги, немирни, руси славянски коси по гърба и и стигат чак до изящната и тънка талия и секси фантастично дупе, обуто в къси дънкови панталонки, раздърпани, с висящи отвсякъде конци, за да е удобно на който пожелае да я подръпва за висящите конци с надеждата да и паднат гащите, но тя все се оказва с гащи, а подръпващите - с някой конец от гащите, който да размахват триумфално и накрая пак всички са доволни.

Още медали имам, но оставям за по-късно, ако не се отвъртели катинара или евентуално, не сте стигнали до космите.

# 2 071
  • Once there was a Hushpuppy...
И къде се пишат тия работи за портокали със СПИН и банани с не знам си каква ваксина ooooh! newsm78

# 2 072
Аззи! Крайно време беше да се внесе малко лукс в менюто  Grinning

# 2 073
  • София
Сериозно ли слагате снимки на семействата си? Не ви ли е страх, че могат да ги разпознаят?
И като ги разпознаят какво? Кой бяга от известността.  Mr. Green
Що народ си е показал семейството, включително и аз. Нямам притеснения.

# 2 074
Имаме една типична лъвица. Това за Тоня, относно изказването и за  не -бягството от изестността. Simple Smile
Ази, повече от драго ми е да те видя, гуш Hug

# 2 075
  • София
Е, как. Пазете темата и съфорумките, които очаквам всеки миг да сформират комитет за спасение на съпруга на Чек и да подпалят към Гозо, където ще направят тайна обсада на къщата, после ще я превземат с щурм, докато тя невъзмутимо ги наблюдава с нескрит интерес, похапвайки ръчно направени бонбони, които бавно и с наслада разпоакова от хартийките един по един.

Останалите съпрузи, гледам, ще бъдат милостиво пощадени.

# 2 076
Вие се точите на съпрузите, обаче аз, четейки една прастара тема, попаднах на снимки и на братята Simple Smile
Но най-интересно ще ми е ако има форумно шоу със снимки на свекърви  tooth

# 2 077
  • София
Само ти разбираш моето бедуинско сърце, Аззи  Hug  Laughing
Баш ми е драго да те видя, защо изчезваш постоянно?

# 2 078
  • Куциндрел
Вие се точите на съпрузите, обаче аз, четейки една прастара тема, попаднах на снимки и на братята Simple Smile
Но най-интересно ще ми е ако има форумно шоу със снимки на свекърви  tooth
Ей там вече ще спечелят тези дебелите, беззъбите и косматите. hahaha

# 2 079
Цецоо hahaha hahaha hahaha
Моята няма да я показвам тогава Crossing Arms

# 2 080
Все пак е форум, преобладаван предимно от жени, нека има и малко плакнене на очото и да показваме свекъри, а не свекърви.  Joy

# 2 081
Ами, предлагам да започват с показването на свекъри, тези от вас които са около 20 годишни и малко над, че аудиторията може рязко да се разбяга Blush hahaha hahaha

# 2 082
Значи аз съм около 20 годишна (по-скоро минавам за около 30, ама айде ся),  но свекъра ми е на 57. Бива ли го?  Joy

# 2 083
Ами, предлагам да започват с показването на свекъри, тези от вас които са около 20 годишни и малко над, че аудиторията може рязко да се разбяга Blush hahaha hahaha

Що? Свекърът може да е наборче на снахата.

# 2 084
Мм,не Stop аз се отказвам от гледането на свекъри Mr. Green
Дайте да се върнем на мъжете Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт