Форумни "образи"

• 228 166
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Глупости Янечек  Laughing. Краси е Бри от отчаяни съпруги  Naughty

Ооо, не, не, не, Краси е прекалено мързелива за Бри (в най-положителния за Краси смисъл го казвам).

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 09:02 от Tatti

# 2 491
В Краси, макар да не е първа младост, има нещо кряскащо и инфантилно. И любимите й усмихнати човечета Laughing ситуирани на странни места, допълват картинката.

# 2 492
Е, сега, на Краси всичко трябва да и е перфектно и цялото семейство да рупа кълнове, когато тя каже. Как да не ми заприлича на Бри?

А за черешката също съм съгласна. То ако се заровим в темите в образя на всяка отчаяна ще попаднат поне 100 Simple Smile.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 09:05 от Tatti

# 2 493
Аааа, не, точно от Краси съм чела рецепта за домашно филе "Елена", надали го прави от кълнове.
Ери е русата мацка от "На гости на третата планета", но изобщо не помня как се казваше във филма. Актрисата е Кристен Джонсън.

# 2 494
  • София
Красимира преди да стане вегетарианка, ми рекламираше едни пържени кюфтета и шарени торти като от витрина на Балкантурист 63 година.
Хепи соц Барби и Кен.

# 2 495
  • Ямбол
...Но определено съм права, че раздаваш диагнози не на място.
Е, ако става дума за диагноза алкохолик, мисля, че само на една съм поставяла такава, образът с алкохола не е познат в този форум и не би следвало да го коментирам тук, макар да става дума за един и същ потребител. Не разбрах защо намеси диагнозите, може би за да отклониш въпроса ми за обидите. Има обвинение: "Не е нужно обаче, да сееш обиди с повод и без" и аз попитах, къде съм ги посяла в тази тема?

Ай стига бе, петък е, дайте нещо по-така!  Wink
...
Ще взема да пусна тема наръчник на потребителя на бг-мамма:
- в петък се говори и пише само за ...
- на рожден ден не се пише във форума, а се празнува
- в слънчево време се ходи на разходка и може само кратко включване, докато ескалаторът те придвижва до следващия етаж на ...
- на лигавите празници се пишат лигави постове, особено желателно със сърчица, вино и т.н.

Някои образи не се ли усещат, че не всеки възприема дните, празниците и останалия свят, както те са си решили чет трябва да се възприемат. Такива образи отстрани са скучни, предвидими, еднообразни, безинтересни.

# 2 496
  • София
Някои образи не се ли усещат, че не всеки възприема дните, празниците и останалия свят, както те са си решили чет трябва да се възприемат. Такива образи отстрани са скучни, предвидими, еднообразни, безинтересни.
Права си, Лиле!
Не всеки има невероятната способност всяка сутрин да става с гъза нагоре.  Peace
И ти си към предвидимите, ама...

# 2 497
  • Ямбол
Все пак е петък, нали? Wink

# 2 498
  • София
Явно това не е твоята поза.

# 2 499
Нека да е петък! Ако ще се острим, поне да е с гъза нагоре.

# 2 500

Ох, бре Яни, задавих се кафето.. Joy

# 2 501
Лиляна, това че завоалирано обиждаш не прави обиждането по-невинно. Повечето ти реплики са именно такива. Леки стрелички, които да жегнат. Аз наистина не разбирам как имаш търпението да следиш толкова много теми и потребители, но в крайна сметка, жиеотът ти си е твой и можеш да го прекарваш както искаш. Досадно е, когато четеш някаква тема, изведнъж да изкочи мнение, което няма нищо общо, а само е фокусирано върху един участник, а ти, това го умееш.

Наистина си "форумски образ", защото няма как да не те забележат, когато си съвсем не на място. Дразнещи са и претенциите ти, защото поведението ти се разминава с тях. Някак си, поради липса на забавления те толерираха, защото умееш да създаваш интриги.
Само с участието си в тази тема показа кое те забавлява. Интересуваш се от конфликти и пикантерии.

# 2 502
Абе вие в петък не работите ли ?

# 2 503
  • София
И айде нещо от секс енд дъ сити да сглобим.
По ърбън, така да се каже.

И на висок ток. С красиви мъже,  барове, песни, танци и прочие.

Ние тук го обърнахме на домакини, алкохолоци и тигани, а е петък, слънчев топъл ден, плановете трябва да са за рокли, токове, алкохол и умопомрачителен секс.

Аз, лично, не веднъж съм си мислила, какво ли ще стане, ако докопам Лйляна, Красимира, и Андариел, примерно и ги увъртя в кожи и коприна, кача ги на висок ток, като преди това ги епилирам, фризирам, гримирам и парфюмирам, налея ги с поне бутилка вино и ги изпратя в един бар, пълен с мъже. Примерно.

Joy Joy Joy

# 2 504

Аз, лично, не веднъж съм си мислила, какво ли ще стане, ако докопам Лйляна, Красимира, и Андариел, примерно и ги увъртя в кожи и коприна, кача ги на висок ток, като преди това ги епилирам, фризирам, гримирам и парфюмирам, налея ги с поне бутилка вино и ги изпратя в един бар, пълен с мъже. Примерно.
Я! Стигнахме до космите!  hahaha

Скрит текст:
Thanks a lot за идеята за зрънцето ориз в чашата! За разлика от печалния опит на баща ми с бутилките, две зрънца ориз дойдоха перфектно на чашата.

Общи условия

Активация на акаунт