Форумни "образи"

• 228 134
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 505
И айде нещо от секс енд дъ сити да сглобим.

Искам да знам кой ще е този с единия ташак? Гаджето на рижавата имам предвид.

# 2 506
Аз се наработих за днес Simple Smile. Сега пия вино и ще правя някакво китайско, което ще е изненада за всички, включително и за мен.

# 2 507
  • София
И айде нещо от секс енд дъ сити да сглобим.

Искам да знам кой ще е този с единия ташак? Гаджето на рижавата имам предвид.

Е, той беше мило момче, тук такива няма  Simple Smile

# 2 508
  • София
Е, как кой?
Барманът, който ще обслужва трите дами, когато ги заведа в бара.
Даже може в нашия случай да е дори изобщо без мъжко достойство.
Иначе няма да дойдат.

Аз, лично, не веднъж съм си мислила, какво ли ще стане, ако докопам Лйляна, Красимира, и Андариел, примерно и ги увъртя в кожи и коприна, кача ги на висок ток, като преди това ги епилирам, фризирам, гримирам и парфюмирам, налея ги с поне бутилка вино и ги изпратя в един бар, пълен с мъже. Примерно.
Я! Стигнахме до космите!  hahaha

Скрит текст:
Thanks a lot за идеята за зрънцето ориз в чашата! За разлика от печалния опит на баща ми с бутилките, две зрънца ориз дойдоха перфектно на чашата.
Heart Eyes

# 2 509
  • Пловдив
Ако нофелет е тоя, дето все повтаря, че размерът няма значение и повече от 12 см е лакомия, а жените, които не се кефят на нещо като химикалка, са кофи, значи да, има фиксация. Но имаше един друг, който пращаше снимки в близък план на лс и определено не беше същия с 12-те сантиментра. Също не може да сравнява и с педалските гащета на сандоканчев, който ми е изключително неприятен, налази ли някоя тема, е като мухъл значи, няма махане, рядко неприятен потребител. За мен, де, на друг може да му допадат селските шегички и лигавият спам.
Янечек, наряза ги като салати Simple Smile Признавам високо вкиснатия ти стил, и аз съм така понякога Simple Smile

Добре де, не понякога, често.

# 2 510
  • София - Рим и обратно
Аз Лиляна не мога да си я представя да е мила и добра. Егати скуката ще бъде, да си промени така драстично образа. Все пак имиджът е важен.

# 2 511
Янтра, така става понякога, просто няма как! То е като на улицата да ти изскочи мангал с чекийка, да я размаха ядно и да се представи за самурай. Няма ли да му плеснеш един зад врата и да му кажеш "посмали манго!"?

# 2 512
  • Пловдив
Янтра, така става понякога, просто няма как! То е като на улицата да ти изскочи мангал с чекийка, да я размаха ядно и да се представи за самурай. Няма ли да му плеснеш един зад врата и да му кажеш "посмали манго!"?
Не, няма да го пляскам, ще му фрасна една щанга, държа я под предната седалка на колата Simple Smile Стабилен чугун към 45см.

# 2 513
Стабилен чугун към 45см.

Toва го каза, само защото е петък, нали?

# 2 514
  • София - Рим и обратно
Кафенце, сама се отделяш в една група образи, сред които не всички са на нивото ти. Сигурна съм, че там не ти е комфортно.
Аз го казах съвсем информативно и наистина го мисля, не се отделям никъде. Нямам против критичните образи, дори ги предпочитам пред сладникавите.
Но моите фаворити са на Цеца рогите и подобните й. Убичам ги и туй то.

# 2 515
  • София
Ъ? Кои роги на цеца?

Разбира се, че изявените индивидуалности са в пъти за предпочитане пред посредствените.
Те просто са незабележими и скучни.
Трябва да има колкрит.

# 2 516
А, не. Холи Голайтли е Лили Лу. Аз съм Крюела Д'евил.

Точно щях да пиша, че миловидната кукувица с обувки в хладилника никак не допада на хищната ти природа  Hug Никаква Крюела, по-скоро смесица между Миранда Прийстли (унищожаващия поглед на Мерил Стрийп!), стилът на Ана Уинтур и мирогледа на Саманта (SATC). Всичко това обвито в лисица и тежък парфюм!

# 2 517
  • Куциндрел
Зех тЪ, Кафе, зех тЪ. Party Hug

# 2 518
  • В Космоса

Хахах! Яко! Така и не го гледах. Трябва да поправя грешката.

# 2 519
Джой, асоциациите ти са трепач! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт