Форумни "образи"

• 228 202
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 535
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааа, аз съм на класическа вълна, вие може и пого да спретнете Wink

# 2 536
  • Куциндрел
Е стига толкоз де, вече разбрах как става тая работа! Няма да пускам тема "Възможно ли е да съм бременна- гади ми се от тангото в  "Усещане за жена"..."

(...със сигурност още поне година ще имам остатъчи усещания като фантомни ритничета, както и глад за кисели краставички- по навик, докато тялото ми забрави...)

Пък може да си яла нещо развалено... знае ли човек...

Така, поздрав за вечните воюващи двойки из форума.
https://www.youtube.com/watch?v=hbXBt4jJB54

# 2 537
Обаче сериозно: много ще е странно да свържа някоя учителка от детска градина с палавите неща, писани в някоя петъчна тема...

Понеже те са киборги и секс не правят.

Лично за мен, пуританите са много по-опасни.

# 2 538
А не може ли да правиш секс, без да държиш да го коментираш в публични форуми? Аз не съм пуритан, но все пак си има поприща, към които следва да се подхожда много строго и професионално.

Примерно ако бачкаш в посолство, някак да се въздържаш от полуголи селфита. Това не те прави пуритан.

# 2 539
А не може ли да правиш секс, без да държиш да го коментираш в публични форуми? Аз не съм пуритан, но все пак си има поприща, към които следва да се подхожда много строго и професионално.

Примерно ако бачкаш в посолство, някак да се въздържаш от полуголи селфита. Това не те прави пуритан.

Нямаше ли такъв случай? Само че не беше полугола, а дибидюс гола.

# 2 540
Имаше, да, затова го споменавам. Не помня с прашка ли беше или дибидюс, ама си беше Overkill 9000.

Но от учителките, които образоват новото поколение, очаквам да са достатъчно прозорливи, та да са разбрали отрано как да не се излагат във форуми и социални мрежи. Да разбират новата дигитална реалност и да я ползват мъдро. Иначе наистина ще прави лошо впечатление.

# 2 541
Въобще не става дума за това дали правиш секс или не, а за това какви ги дрънкаш, заявявайки преди всичко, че си учител. От учителите се очаква много, защото децата ни са при тях по половин, а често и по цял ден. Заради това, че освен обучителна, имат и възпитателна функция и професията е уважавана,  трябва да се съобразяват повече от секретарките например. Ако аз съм учител и някоя неначесала се колежка се чепи във форума, паралелно представяйки се с професията си, ще се дразня, защото посрамва съсловието в очите на обществото. Както не искаме глухи тонрежисьори да озвучават оперите, на които отиваме да се насладим, така не ни е приятно детските учителки да демонстрират поведение на уличници.

# 2 542
Ще се размахват саби май-май Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=Z_hOR50u7ek

# 2 543
Това е малко като диригента от Филхармонията да пусне във Фейса си клипче на Глория.

# 2 544
# 2 545
Това е малко като диригента от Филхармонията да пусне във Фейса си клипче на Глория.

Или на Лепа Брена. Sunglasses

Joy

# 2 546
Тук съм чета ви. Не барайте лепа Брена.  Joy

# 2 547
Ееее, остави ем да си отдъхна де, тъкмо приключих с тангото Whistling

# 2 548
  • Куциндрел
Направо една Мамушка ще се изденси.
https://www.youtube.com/watch?v=Mw0IakmQri0

# 2 549
  • София - Рим и обратно
Оф, пак ли проспах нещо - коя е голата разчепатена учителка?

Общи условия

Активация на акаунт