Форумни "образи"

• 228 090
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 715
Аззи по стар форумен обичай направи резюме за пропусналите Simple Smile

# 2 716
Тъкмо образът на Кикамора ми стана симпатичен с последното си изказване, но след последната редукция на темата остана да кръжи някъде в пространството.

# 2 717

За мен красивият лесно става грозен. Красивият и сладък отиде в темата за Тайните да сподели колко е отвратена от дебелите задници на прясно родилите жени, които вижда в парка. От този момент нито ми е красиво, нито сладко. Не й коментирам изрезките, защото това я провокира още повече да се лигави. Имах такъв съученик в гимназията, защипваше си на ушите дървени щипки за пране, по 5-6 на всяко ухо, та и тя по същия начин умира за внимание, но буди само недоумение.

С оглед на "незлобливите" подмятания за физиката на други жени от сорта на хлътнали кореми, съчетани със собствените ѝ опити да си прикрие шкембето и да извае някаква талия, заставайки в полупрофил, красотата и сладостта са доста под въпрос.

# 2 718
Добре стана според мен, по-обранко е по-добре, многото дантела прави роклята да изглежда кичозно. Сега можем да си продължим на нов глас и на спокойствие. Пък и не са изтрити кой знае какви велики прозрения, че да съжаляваме.
Заради сутрешния разговор в "Искам да кажа" ще споделя, че ми харесва образът на четящата, независимо какво поведение демонстрира из другите теми, стига да дава препоръки за интересни заглавия и да не те упреква, че четеш глупости. И за гледащите и препоръчващи филми мнението ми е същото.

# 2 719
  • София
Argent, или като е там, добре че излезе от чалга периода, защото преди трябваше да го четем и как яростно защитава фолк-певачките и таланта им...

Шантал най ме кефи като почне да публикува свои снимки с "Да ви покажа на "една приятелка" дългите крака, плоския корем" и прочее, а после е леко нацупена от коментарите, как пък да не се сетиш, че са си нейните... Sunglasses

# 2 720
  • Ямбол
Е, някои книги наистина са пълни глупости.
На мен не всички четящи образи ми допадат. особено онези, които бързат да споделят какъв е краят на книгата.
Филмираните вече не ги следя, но помня, преди много време, пишех в една от филмовите теми и са ми писали съобщения да вляза и да си дам мнението за някакъв спор за филм.

Може ли да се обсъдят образите от темата за оплаквания или ще има метла?

# 2 721
O, и аз съм чела книги, които намирам за боклук, например след "Чуй ме" никога повече няма да посегна към Маргарет Мацантини, а също и не бих чела Джоджо Мойс, но не смятам, че хората, на които им харесват, са супер зле. Супер зле са ако дават малини в литературния на Толстой, защото не могат да четат дълги описания.

# 2 722
Аз съм сноб за книгите и не си харесвам това качество. Научила съм се да не коментирам чужди вкусове извън форуми, но си признавам, че ако някой сподели, че любимата му книга е поредицата "50 нюанса", вече не го приемам по същия начин. Както и хората, които четат САМО любовни романи.

# 2 723
Литературният вкус е като музикалния - дава ти някаква представа що за човечец седи насреща ти.

# 2 724
  • Countryside
Сега се замислих, как ли ще изглежда учителката на детето ми по сутиен...
Брррр.... Sick Joy
Ама само по сЮтиен ли  Mr. Green
Янечек, точно "Чуй ме" си бях харесала,  много я хвалят, до скоро беше изчерпана. Намерих, явно ново издание, но само прочетох анонса отзад и 2-3страници и се отказах, явно не съм била единствена.  Rolling Eyes

# 2 725
60 страници кой ще ме брифира?  Shocked Praynig

# 2 726
  • София
Аз съм сноб за книгите и не си харесвам това качество. Научила съм се да не коментирам чужди вкусове извън форуми, но си признавам, че ако някой сподели, че любимата му книга е поредицата "50 нюанса", вече не го приемам по същия начин. Както и хората, които четат САМО любовни романи.
На тема книги и аз съм сноб. Недостатък, но не мога да го променя. Ако някой - било тук, или в реала - сподели, че изгризва с кориците книжните варианти на турските бози, или разни Арлекинки, спирам да го приемам сериозно.  

Същото ако ми каже, че слуша чалга.

Янечек, именно  Peace

# 2 727
Аз ще си призная, че искам да прочета "Листопад" на Решат Нури. Не съм гледала сериала, но романа го хвалят като по-добър и съм си го заплюла за някой ден.
пп: Екс, Аззи е направила кратък обзор на събитията от снощи Simple Smile

# 2 728
Поне четат нещо. Имам познати, които не четат, книгите ги изнервяли.
Колкото до бозите, за любителите на Джеймс Джойс, "Оризовата майка" също може да мине за такава.

# 2 729
  • Ямбол
Четящият любовни романи ми е една идея над гледащия турски сериали, който е малко над слушащия чалга, който е доста над онзи, който нищо не чете и се хвали с това, независимо дали е шега или действителност.

Общи условия

Активация на акаунт