Форумни "образи"

• 228 107
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 580
Ей, госпожа, точно те чета в другата тема, че искаш магаре и да пътуваш по света. Защо ми се обиди на сравнението с бийт поколението тогава? Ааа  Crossing Arms

# 2 581
  • постоянно
Пропуснала съм  тея по сутиен, само някалви в огледало размацотени и пресата където си беше разголила с хлътнал корем.

Това изречение на тъгъдък ли го написа ?  Hug
не се заяждам  Mr. Green

# 2 582
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това да не е поредната "легенда"?  newsm78
Не, аз не съм по разпространяването на слухове. Нещо на розови точки или розово на точки беше, достатъчно фрапиращо, за да запомня.

# 2 583
  • София
В минал живот, бе.
В този -магаре поне двеста коня и климатроник.

# 2 584
Да, Хър, на ескалатора  съм  : Mr. Green

# 2 585
"Така е решила" и "личен избор" стават спорни, когато имаш някакъв обществен образ, че дори с претенции да си будител, нещо малко наследник на възрожденския дух и дори от интелектуалната класа.

Тук за пример са консултантите по кърмене- рядко си позволяват палавост и форумна дързост, освен леко да се разпалват покрай педиатри, предписващи сокче на двумесечни.

Неприлично за учителка е различно от неприлично за мен примерно, а моето неприлично е по-скромно от това на Ша, имайки предвид, че светът е малък, търсенето в нета- лесно, а всички сме на три степени отдалеченост един от друг и може да стане конфузно.

# 2 586
  • Куциндрел
Сега се замислих, как ли ще изглежда учителката на детето ми по сутиен...
Брррр.... Sick Joy

# 2 587
  • постоянно
Ако съм учител с деца на  плажуване ще сложа  бански от сорта на  :

Ако съм на плажа със семейството си ще  е по-скоро нещо такова :

(ако имах тяло за такъв бански )  Mr. Green

# 2 588
Предпочитам гола учителка от учителка-клюкарка.  Whistling Mr. Green

# 2 589
Предпочитам гола учителка от учителка-клюкарка.  Whistling Mr. Green

За съжаление, Джони, често се срещат голи учителки клюкарки. Но, то и царят е гол, та... Mr. Green

# 2 590
  • София - Рим и обратно
Ми взела е мерки жената, поправила се е - замразила се е, айде не й хапете вече кльоща...такова, стегнатия задник. Мен повече ме дразнеше с претенциите си, че е капацитет по всички въпроси и ставаше агресивна, ако си позволиш да си на друго мнение. А по всяко друго време - уж, отегчено надменна. Скандалните мисли и снимки не ме дразнят.
Да де, ама като размахаш с/у нея рогИ бягаше и повече не се показваше.

И ти си права, така беше.

# 2 591
Ако нофелет е тоя, дето все повтаря, че размерът няма значение и повече от 12 см е лакомия, а жените, които не се кефят на нещо като химикалка, са кофи, значи да, има фиксация. Но имаше един друг, който пращаше снимки в близък план на лс и определено не беше същия с 12-те сантиментра.

Върти ми се, че имаше някакъв с 12 см, може и нофелет да е бил, по времето когато не съм го забелязвала като конкретен образ. Онзи със снимките в близък план на лични беше "Надарен татко", там по-скоро бяха 12 инча.

# 2 592
  • София
Дами, мъжко достойнство с размер от 12 сантиментра, не бих казала, че може да се причисли към графа "обект на гордост" и прояви на ексхибиционизъм.

# 2 593
Никога не ми е хрумвало да меря Simple Smile

# 2 594
  • София
Ей, госпожа, точно те чета в другата тема, че искаш магаре и да пътуваш по света. Защо ми се обиди на сравнението с бийт поколението тогава? Ааа  Crossing Arms
Не, бе, Ли Лу, това е било в минал живот. Сега ежедневието ми е малко по-технологично  Laughing

Не съм се обидила, моля моля. Просто казах, че не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт