Форумни "образи"

• 227 709
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София
Вие в тежката патология задълбахте...
Е, как да хванат модераторите, всички влизат през телефони, таблети, закачат Wi-Fi оттук-оттам...

# 2 926
  • Другата България
Почнаха тръпки да ме побиват. Ред Велвет е наистина странен случай.
Меко казано.

# 2 927
  • София

Нищо чудно да има и още и в момента да пише, вече нищо не би ме учудило.
Това си е за страх направо, чиста шизофрения.
Шизофрения или не, липсва й въображение. Можеше да е с един или два женски и друг/и мъжки никове. Да създава батални сцени, плюнки, скубане на коси и т.н. Laughing Laughing

# 2 928
  • Другата България
Аз вече не съм сигурна, че не е.
Дори и ти може да си тя. Laughing Crazy

С тази "прясна" регистрация...

# 2 929
Шизофрения или не, липсва й въображение. Можеше да е с един или два женски и друг/и мъжки никове. Да създава батални сцени, плюнки, скубане на коси и т.н. Laughing Laughing

По-скоро се подкрепят сами такива хора - сами си пишат, сами си отговарят. В СО имаше една тема с "проблем" - отговаря си сама, дава си "съвет" с друг ник.  Laughing

Вчера гръмна един разсеян, логна се от друг профил да си отговаря по темата. hahaha

А, и любимото ми - рекламираш си стоката с един профил, от другия се самоцитираш и се съгласяваш, колко е хубава стоката... На Ескуизит номерцата.

# 2 930
  • На топло
Негативна, за клюкарника ли говориш? За отговарянето сам

# 2 931
Негативна, за клюкарника ли говориш? За отговарянето сам

За "Семейни отношения" по-скоро, но пък сигурно навсякъде тече този процес.

# 2 932
  • София
Е, това с бременностите и помятанията не е от вчера.
Една имаше с катастрофа. Фалшива катастрофа, имам предвид.
Друга многодетна майка, за пример, се оказа, че половината от децата и са чужди и са отвлечени и изнесени с фалшива декларация от страната, а тя е женена за баща им и двамата в комбина са автори на деянието.
А горката им майка тук години наред не знае къде са и децата.

# 2 933
  • София

По-скоро се подкрепят сами такива хора - сами си пишат, сами си отговарят. В СО имаше една тема с "проблем" - отговаря си сама, дава си "съвет" с друг ник.  Laughing

Вчера гръмна един разсеян, логна се от друг профил да си отговаря по темата. hahaha

А, и любимото ми - рекламираш си стоката с един профил, от другия се самоцитираш и се съгласяваш, колко е хубава стоката... На Ескуизит номерцата.
А, тия са ясни и не са интересни. Ама тази девойка, която спрягате, като играе филми, поне да направи читав трилър или хорър, не треторазряден водевил. Twisted Evil

# 2 934
Криза е, даже няма кой да се изперчи с фалшиво благосъстояние...само драми и невезение, не е весело така.

# 2 935
А, тия са ясни и не са интересни. Ама тази девойка, която спрягате, като играе филми, поне да направи читав трилър или хорър, не треторазряден водевил. Twisted Evil

Е, колко повече хорър от "бебето ми умря". Всеки, който постави подобно споделяне под съмнение, рискува да бъде убит с камъни.

# 2 936
  • Другата България

По-скоро се подкрепят сами такива хора - сами си пишат, сами си отговарят. В СО имаше една тема с "проблем" - отговаря си сама, дава си "съвет" с друг ник.  Laughing

Ти си ми съмнителен на мен обаче.

Е, колко повече хорър от "бебето ми умря". Всеки, който постави подобно споделяне под съмнение, рискува да бъде убит с камъни.
Как се разкрива подобна измама?

# 2 937
Не само, че е един човек, но ето че и Заяц е възможно да е трети профил на същата.
Ако са прави хората.
Нищо чудно да има и още и в момента да пише, вече нищо не би ме учудило.
Това си е за страх направо, чиста шизофрения.
Подозирам, че съществото пак пише. Вече е родило, има дребни търкания със свекървата,
симпатично  е на повечето потребители. Да видим до къде ще докара историята този път.
Болен мозък, какво друго да се напише.

# 2 938
  • Куциндрел
Леле, колко образи съм пропуснала.
Това ми хареса  - "съществото". Mr. Green

# 2 939
Такива като ги чета и тръпки ме побиват. Сериозно. Пълно е с всякакви ненормалници в нета.
Заец и тя беше някакъв странен случай, никога не съм си мислила дали е истина.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт