Форумни "образи"

• 227 704
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София

Е, колко повече хорър от "бебето ми умря". Всеки, който постави подобно споделяне под съмнение, рискува да бъде убит с камъни.
Да, вярно. Ама нямам достатъчно информация, не възнамерявам и да търся. Ако е било така хард - за освидетелстване си е. Simple Smile

# 2 941
  • Другата България
Ако наистина Заяц е била Ред егати ситуацията, аз дори я номинирах за новак, толкова позитивен потребител ми беше, свежарка.
Но вярно, че изчезна и тя......

# 2 942
Как се разкрива подобна измама?

За Велвет-а не знам как е протекло, но ето един пример, на който попаднах случайно:  линк

Противоречия, медицински грешки, откраднати снимки, самопризнания...

# 2 943
  • София

Ти си ми съмнителен на мен обаче.
А, свиквам вече. Joy

Но няма пак да се обяснявам, щот бързо минават с гумата, при положение, че не смятам да съм нарушил нещо. А, не е и нужно, де. Simple Smile

# 2 944
Джони се намеси точно след като се направи асоциация с подобен на нейния образ и споменаваната Заяц Simple Smile.

# 2 945
Down, студено.
Мен Белла Дона ме познава от няколко години поне. Peace

# 2 946
  • Куциндрел
И Джони е под подозрение. Mr. Green

# 2 947
В майчинство съм и може да се каже, че имам свободно време. Но не чак толкова. Sunglasses  Joy

# 2 948
  • Другата България

Ти си ми съмнителен на мен обаче.
А, свиквам вече. Joy

Но няма пак да се обяснявам, щот бързо минават с гумата, при положение, че не смятам да съм нарушил нещо. А, не е и нужно, де. Simple Smile
Не съм и искала да се обясняваш.

# 2 949
  • Куциндрел
В майчинство съм и може да се каже, че имам свободно време. Но не чак толкова. Sunglasses  Joy
Близнаци ли имаш? Mr. Green

# 2 950
Да. Седем деца родих, всичките нормално с интервал от 5 минути и три котки бонус.  Mr. Green

# 2 951
  • Куциндрел
Да. Седем деца родих, всичките нормално с интервал от 5 минути и три котки бонус.  Mr. Green
За последното лъжеш, нали?
Котките поне 5 трябва да са. Mr. Green

# 2 952
  • На топло
Down, студено.

Това, че те познава не значи нищо  Laughing нали не седи по цял ден с теб да гледа какво правиш.
Алибито не се приема  Crazy

# 2 953
  • Куциндрел
Down, студено.

Това, че те познава не значи нищо  Laughing нали не седи по цял ден с теб да гледа какво правиш.
Алибито не се приема  Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Свидетели, свидетели трябват!

# 2 954
Я ми се махайте от главата.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт