Форумни "образи"

• 228 051
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 150
  • постоянно
Мама Цоцолана не я "познавах". Попаднах на темата ѝ случайно. Първоначално изпитах съчувствие към нея, после се зарадвах, че всичко е наред и последните страници оставиха в мен неприятно чувство. Цялата ми симпатия към нея се изпари.

И аз така. Peace
 Следях темата редовно и се надявах на добри резултати  относно здравето и. Останах като пасивен наблюдател и след като " се разкриха " някои истини относно събирането на парите.
За мен огорчението дойде от факта , че тя " използва " чувствата на съфорумниците и болестта си за да се сдобие с неща , без които може да се Живее.
И това на гърба на хора, за  много от които 10-20  лв биха били от значение .

Peace

# 3 151
  • Куциндрел
Ако някой непознат ник беше пуснал молба за хранителна добавка, щеше да бъде "изяден".

# 3 152
  • София
Ако някой непознат ник беше пуснал молба за хранителна добавка, щеше да бъде "изяден".

Да, и това е едно от нещата, които не харесвам във форума. Но и в реала е така, така че съм се примирила.

# 3 153
Един се пробва с искане за апартамент, ама не му се отвори парашутът.
Новак беше.

# 3 154
 Личности, манипулиращи чувствата и емоциите на другите, за собствена изгода. Някои го умеят много добре...
А за поддалите се остава горчив вкус след това...

# 3 155
  • София
Новак беше.
Дали да се пробвам за скромна вила на някой идиличен гръцки остров  Thinking
Ще изчакам първо Янтра обаче да си събере за ван, че е по-старо куче и повече ще ви трогне. После почвам да мрънкям и да се умилквам  Flutter

# 3 156
  • София
Аз изчетох темата.
Изясних си зз какво говорите и честно казано, изобщо недомлъвки не видях.
Още тук се усети разочарованието, особено от потребители, които познавзм и считам за балансирани, умерени и обективни, та затова си направих този труд.
Там се говори в прав текст, доста добре аргументирано, така, че аз не виждам никакви недомлъвки и е повече от ясно какво е провокирало това разочарование и какви са мотивите.

# 3 157
Ще изчакам първо Янтра обаче да си събере за ван, че е по-старо куче и повече ще ви трогне. После почвам да мрънкям и да се умилквам  Flutter

Ще те плясна!  #Cussing out
Не се пререждай, новачко!  Naughty

# 3 158
  • София
Давайте обща вила и да си я връткаме. Тъкмо ще е по-весело. А може и бизнес да развъртим.

# 3 159
Новак беше.

Изтърва ти момента, трябваше докато се жалваше от шарката деликатно да споменеш,че лекарите са отсекли категорично: Спасение и лек само на гръцки остров, в частна вила!  Laughing

Всъщност, искрено се надявам да си вече добре, както и детето.

# 3 160
  • София
Таис, варицелата ли карахте с малката?

# 3 161

Ще те плясна!  #Cussing out
Не се пререждай, новачко!  Naughty

Ти ли беше с яхтата или някой друг????

# 3 162
  • Once there was a Hushpuppy...
Всичко ми е пределно ясно на мен. Просто нямам сили и време да се обяснявам с някой, който иска да ме убеди "как всъщност нещата са еди си как"...
За това и замълчах Peace

# 3 163
Ти ли беше с яхтата или някой друг????

Аз, ама то може и други да има.  Laughing
Във всеки случай си пазя реда след Янтра. Не за друго, ами я съжалих, многодетна майка все пак, три деца... Редно е да отстъпя ред.

# 3 164
  • Пловдив
И котка!

Общи условия

Активация на акаунт