Песен за огън и лед 23 - Never give the enemy his wish

• 45 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Джони Лорас има двама по-големи братя, баща и баба ... той не решава нищо. Носи лъскава броня и върти меч ... дотам!

# 571
  • Варна
Какво ще кажете? Къде са слабите моменти?
Че Ашара е Линес. Joy Трудно може да се излъже цяла една фамилия, че някоя си пораснала жена е тяхната сестра (братовчедка и т.н.) няма как изведнъж да се пръкне.
Иначе ми харесва Линес да е Лемор. Laughing даже като се замисля е много добро предложение. по-добро от майката на Тиен и Ашара.

П.П. само дето детето , което е раждала на кого е? Thinking

# 572
  • Варна
Тя не лъже фамилията, Лейтън я разменя с Линес в последния момент ... да речем по писмена заръка на чичо си Джерълд.
Мечия остров е една от най-далечните търговски точки, кой търговец на роби ще обиколи цял Вестерос и ще мине край Железните острови за няколко роба, които и без това няма от къде да дойдат. В същото време по источния бряг на Севера постоянно обикалят робовладелски кораби и е много по-вероятно Мандърли, Болтън и т.н. да съгрешат. Нещо не се връзва .... както и бракът на Линес...

# 573
  • Варна
Линес трябва да е на по малко от 30 годишна. Това с промяната на външността не знам дали може да се направи ей така, пък и Тирион я вижда гола.
Семейството на Линес поддържа връзка с нея, така че ако Линес е Лемор трябва да е от съвсем скоро с Егон, а не изглежда да е така.

Т.е. Линес не е Лемор.

# 574
  • Варна
Тя не лъже фамилията, Лейтън я разменя с Линес в последния момент ... да речем по писмена заръка на чичо си Джерълд.
Мечия остров е една от най-далечните търговски точки, кой търговец на роби ще обиколи цял Вестерос и ще мине край Железните острови за няколко роба, които и без това няма от къде да дойдат. В същото време по источния бряг на Севера постоянно обикалят робовладелски кораби и е много по-вероятно Мандърли, Болтън и т.н. да съгрешат. Нещо не се връзва .... както и бракът на Линес...

Линес сигурно е родена малко преди смъртта на Белия бик. Трудно могат да заменят бебе за пораснала жена.

Бракът на Линес е доста странен наистина, но е възможно да се е поблазнила, Джора е лорд -наследник, спечелил е турнир в нейно име,  а тя няма представа какво е на Мечия остров.

# 575
Егон е бил бебе, когато уж са го убили. Залагам, че е някоя придворна дама или кърмачка, не толкова близка с Регар, колкото с паяка.

# 576
  • Варна
Егон е бил бебе, когато уж са го убили. Залагам, че е някоя придворна дама или кърмачка, не толкова близка с Регар, колкото с паяка.
Лемор има възпитанието и образованието на благородна дама, едва ли е просто кърмачка. Не се сещам обаче за изчезнала/убита благородна дама по това време.

# 577
 хайде да се обзалагаме, какво ще прочете Мартин? според мен поне единия ден ще чете за Ерон/ а на другия - стали неща/.
Последно беше предложил на читателите са избират между него и Ариан -2

# 578
  • Варна
хайде да се обзалагаме, какво ще прочете Мартин? според мен поне единия ден ще чете за Ерон.
Последно беше предложил на читателите са избират между него и Ариан -2

И аз мисля, че ако ще чете ново , ще чете Ерон.
Иначе искам
Скрит текст:
Джайм!Джайм! Джайм!

# 579
 аз пък ще се радвам да видим железните. И Виктор би ме зарадвал, но Ерон - още повече. Изгубихме го откато се разцдели в Виктарион, а имам чувството че ще научим важни неща за магията и религията на железните.

офтопик - с нетърпение чакам поредният сезон на "Викинги".

# 580
  • Варна
Когато Белия бик умира Линес е на 11-12г. дори да не е знаела къде е Мечия остров, баща й е знаел!
Станис и още доста хора виждат Мел гола.Wink
Някъде споменава ли се цветът на очите на Лемор? Aшара пасва като възраст ...

# 581
 Ето ви една друга теория - Септа Ленор може да е жена - Блекфир, някоя леля на Егончо. има ги все още по майчина линия. Съвсем нормално е да си боядиса косата. Какви са й очите?

# 582
  • Варна
Линес се споменаваше (непряко) в главата на Сам от Пира, когато пристига в Староград:
Скрит текст:
Лорд Лейтън се е затворил на върха на кулата си с Лудата дева и рови из книгите със заклинания. Може пък да вдигне някоя армия от дълбините, кой знае. Белор строи галери, Гунтор командва залива, Гарт обучава новобранци, а Хъмфри замина за Лис да купи наемници. Ако можем да измъкнем прилична флота от оная курва сестра му, може да почнем да плащаме на железните с тяхната монета. Дотогава най-доброто, което можем да направим, е да пазим залива и да чакаме кучката кралица в Кралски чертог да остави лорд Пакстър да се развихри.
Може в един абзац да са посочени и местонахождението на Линес и причината да я хързулнат бързо-бързо на Мормон.
Аз лично идея нямам коя е Лемор.

# 583
  • Варна
Станис и още доста хора виждат Мел гола.Wink

На Мелисандра магията се крие в рубина. Лемор няма рубини

Не се споменават очите на Лемор, но ако бяха лилави Тирион щеше да го забележи.

# 584
  • Варна
Не мисля че Тирион я гледа в очите! Joy
Ще седна да проуча като се прибера...
Викинги с4е1 излезе!

Общи условия

Активация на акаунт