Януарска мама

• 44 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Да се оплача, Дари не иска в количката  Sad днес ни чуха сигурно целия град, реве та се къса. Наложи се даже нося и да бутам количката  Crazy ако се унесе трябва да сме в движение иначе се оцъкля и почва да надува гайдата.  Praynig дано свикне да си лежи кротко, щото иначе лошо ooooh!

Фрози, ти плащаш ли й на тази консултантка? Доста време се вече я ползваш.

# 616
  • София
Не Диди, тези са доброволни консултанти. Аз първо говорих с едно момиче, което е за нашия район, после ме свързаха и с друго.
Има и платени консултанти като Хедра.
Ние като цяло се лашкаме от проблем в проблем та досаждам редавно на момичетата.
Мога да дам координати ако някой има нужда.

# 617
Ох и при нас днес голямо пищене пада Sad явно го свива коремчето. На определени интервали , както си спи почва да пищи. Когато го кърмя същата работа . Нито може да се на спи , нито да се нахрани. Толкова се е уморил от рев явно , че докато го кърмя заспива и дреме до следващия спазъм.
Освен това забелязах н дупето му 2 пъпки с бели връхчета. Мънички са . Намазах го със судокрем. Дано минат .
Момичета, ако днеска не психясам , няма кога... За капак , понеже всичко си беше супер сутринта , пратих ММ да играе футбол. Ама и аз съм една късметлийка ...Айде пак пищи ...изчезвам

# 618
Е то това е закон,всички ли сме вкъщи,голяма идилия,ММ излезе ли за футбол,или майка ми като си тръгне и се почва,направо ми иде и аз да тръгна на някъде ,точно тогава решава да реве та се къса.
На мен доста отдавна едната ми гърда е по-малка,явно в началото съм предлагала лявата,от ляво ми е по удобно,и тя се е дохранвала отдясно и производството там е намаляло,сега уж стриктно ги редувам,ама няма ефект.

# 619
И на мен лявата ми е по-голяма, не мислех че е проблем 😕

# 620
  • Бургас
 Ние днес бяхме на шопинг в мола. Дребен спи в количката ама като се движи. Спрем ли и облещва очите и започва да скрибуца. Зяпане по магазини с него не става. Набелязваш, пазаруваш и изчезваш. Утре съм решила да се сборя сама със столчето за кола и да се повозим малко с Пенка (така съм си кръстила колата), че не съм и се порадвала още като собственик, онзи ден изплатих лизинга Simple Smile
От два дни сме със странен режим. Прави пауза 6 часа ама от 21 до 3 през нощта. После спи до 7 и след това цял ден яде на 2 часа. Гърдите ми освен сутрин са едни меки, има ли нещо в тях не усещам. За сметка на това осрани памперси бол - преди ядене, след ядене, все се отбелязва. Голямата ми сестра вчера като чу и веднага даде акъл, че детето било гладно и трябвало да му дам добавка, че така сме се мъчили и двамата. Пък аз  откакто оглушах съм много добре  Joy
Вие в количката как ги слагате, по гръб или настрани? Аз все още настрани го слагам, че ме е страх да не вземе да повръща. Пък главата му една  сплескана стана ... ма нали си е нашто гардже си е най-хубавото  Mr. Green

# 621
Пурплетка, моят син съм забелязала, че като хапне пповече и тогаава връща. Сега като е неспокоен ппрез деня заради коликите и хапва по малко но по начесто и така ми връща по рядко. А ето днес сутринта пак се насмука качествено и си върна. Може да пробваш на по-къси интервали с по-малко хранене.

Лен, момиченцето на една позната (тя сега е на 5-6 г.) от бебенце си ака веднъж на седмица , а моите и двете бебета на всеки памперс. Тъй че има различни случаи и не би трябвало да се стряскаш, а и след като педито (и на мен така са ми казвали) ти казва , че няма проблем.

# 622
Момичета здравейте! Знам, че не е мястото да ви занимавам с моите проблеми, но вече сте минали по този път и ще се радвам ако може да ми дадете съвет. Преди 10 дни бях на преглед и лекарката каза, че бебчо върви седмица напред. Вчера чувствах някакви болки и реших да отида да ме прегледа. На смяна обаче беше нейн колега. Според него главата на бебето отговаряла на 36 седм,. а аз съм в 31. После измери крачето и коремчето и каза, че отговаряли на 31. Много съм притеснена да не би да има някакъв проблем. Вие какво мислите? Имали ли сте подобен случай?

# 623
Денерис, и аз това си мисля вече. Той нощно хранене няма, защото си спи човека, а гърдите ми сутрин ще се пръснат и почвам да си мисля че се наяжда много и затова сутрин връща на фонтан. Иначе го храня на около 2 часа. Педиатърът каза една седмица на час и половина, но не става, душата му спи и най-късия възможен интервал е 2 часа.
Таня, и аз съм така, сутрин гърдите ще се пръснат и са много твърди, а през останалото време са съвсем меки. Но го виждам че се храни - преглъща си и от устата ми често изтичат струйки и памперсите ги пълни.
Карина, на мен не ми се е случвало такова нещо. Но в толкова напреднала бременност не е ли трудно да му измерят крачетата? На мен на финала май само главата му измерваха или поне не съм разбрала да са му мерили и крачета.

# 624
Карина, докато бях бременна ми казаха , че бебето ми е много голямо . Мерили са и главичката и крачетата и коремчето. Главичката също му беше малко по- голяма . Ако не се лъжа 2 мм в диаметър .Съмняваха се , че имам висока захар- оказа се , че не е това. Докторите ми обясниха . Че дори и да изглежда сега юп- голямо или мерките да се разминават малко, това може да се промени и няма нищо страшно. родиб си съвсем здраво и съразмерно бебче. Стискам палци и при теб да се развият така нещата. Бъди спокойна . Всичко ще д наред Wink
П.п. Да кажа , че бременността ми не се следеше в БГ

# 625
  • София
А, моите гърди бяха равномерни до преди три дни. Проблемът е, че май и млякото в нея е по-малко, освен визуално как изглеждам.
Както си мислех, че ни се разминаха коликите днес, активираха ни се късния следобяд...

# 626
  • София
Карина, на Филип главата му вървеше 2 седмици напред Laughing, 6 обаче ми се струва нереално. Аз бих потърсила и второ, трето мнение.
Успех! още малко остава.

# 627
  • Бургас
Карина, на мен от 8-я месец нататък ми казаха, че размерът на главата не е показател за големината на бебето. Важни били обиколката на корема и размерът на крачето. И Марти имаше разминаване.
Има голяма възможност нещо да не измерено както трябва, особено щом не е бил твоят АГ. Ако не се чувстваш спокойна, отиди отново когато на смяна е твоята лекарка, нека тя да погледне отново.
Пурплетка, и аз с това се успокоявам - преглъща, пълни памперси, като пусне и му тече мляко по бузката ... А и го виждам, че расте, на бухта прилича вече  Crazy
Еййй, преди 10 год. хич не се замислях кърма има ли, няма ли, сега що така се шашкам newsm78

# 628
Благодаря ви момичета! Чета ви редовно и непрекъснато се уча от вас. Да са ви живи и здрави бебчетата и по-малко проблеми да ви създават Simple Smile

# 629
  • Варна
Моя Борко го бяха изкарали супер несъразмерен. Главата 2 седмици назад, бедрото 5 дни назад, коремчето-2 седмици напред или нещо подобно. Докторът каза, че щял да бъде нисък и набит. Роди се с перфектни мерки-3000гр., 49см., 2 седмици преди термин. Съвсем здрав и доносен. Не се шашкай, Карина! Wink

Общи условия

Активация на акаунт