Януарска мама

• 44 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Честита Баба Марта!
Маги, благодаря за линка Hug Чудя се само как се броят - пет седмици след термин или в петата седмица след термин? Дребният сега е в петата седмица точно и както казах вчера беше доста нервен. Снощи последното кърмене отиде близо 40 минути, едната ми гърда направо я пресуши. Накрая го дръпнах от гърдите защото вече не издържах, хем ме болеше, хем се чувствах тотално изтощена Sad Добре че мъж ми успява да го омайва, хвана го да го разходи докато аз се изкъпя и го беше приспал.

# 691
  • sofia
Честита баба Марта!Бъдете  здрави! !!
Явно с вит.К различно се процедира. Значи ние оставаме с дозата от родилния дом  Simple Smile
Дарена спи горе-долу спокойно през ноща ( пу-пу), но си измести храненията.Заспива около 10.00-10.30 и се буди за ядене към 03.00, после 06.00 и така. Но аз не се оплаквам, все пак ме оставя да си поспя Simple Smile
Хубав ден, момичета Heart Eyes

# 692
  • Plovdiv, Bulgaria
Диди, леко му жълтеят очичките все още. Иначе кръвните гледам от резултатите, освен билирубина, който е два вида - общ и директен , има и асат, алат и пълна кръвна. Не знам какво ще гледа точно, ама предпочитам така, отколкото да му бие ваксината и да стане нещо.. По добре да се презастрахова. Малко ми го измъчиха докато му взимаха кръв, ама нищо, беше моментно.. После си беше пак щастлив Simple Smile

# 693
Сега видях епикризата на малкия пак, правилно имах спомен че са му давали витамин К. Пише на един месец като стане пак. Той на 04.03 става на месец, ние на 07.03 трябва да ходим за ваксина. Ще питам тогава за витамин К и D. На консултацията на 21 ден му изписаха сироп за повръщането, съмнявам се да са изпуснали витамин D.
Той междувременно спря да повръща на фонтан,обаче вчера преди и по време на едното ядене повърна по малко и се задави и двата пъти. Днес пак нещо преглъщаше и се задави. Ужасно е да ти се дави така детето в ръцете Sad Аз рева с него като стане така Sad

# 694
Небесносиня, ние сме с абсолютно същия режим На хранене нощем Grinning
Момичета , от това което смятах за бебешки акне по лицето , имаме и по главичкста тук там. При вас така ли е? Да не би да имаме нещо друго , а аз да не знам . Вчера бяхме на консултация, но не ни казаха нищо за това . Аз Пък така и не попитах , нали се бях шашнала заради всксините ...

# 695
Пурплетка спокойно. Ще го израсте, наистина е от недоразвита хранителна система. Просто го наблюдавай постоянно. 😀
Честита баба Марта момичета да сте живи и здрави, румени засмени. И вие и дечицата.
При насвит.К се дава един път в болницата и втори път на 1 месец. Сега мажа с какаово масло крустите по веждите и утехата. Като че ли по бързо падат.

# 696
Честита Баба Марта момичета! Здрави, бели и червени, весели, засмени!

# 697
  • София
  Честита баба Марта!!! Тъкмо щех да пиша и Зори се развика от леглото. Умирам от нея - 10 минути не изкарва там.

# 698
  • София
И Сами днес е крив. С мен заспива и като го оставя се събужда и реве... Отделно суче нон стоп та дано не са колики, а скок в растежа.
Честита баба Марта и от нас! Да сме всички живи и здрави и румени и засмени!

# 699
Маринела, и аз така предполагам, но си се спичам. По-скоро ме е страх като не съм в стаята или докато спи. Диването почти напълно се обръща по гръб, а няма и месец още. Надявам се по-бързо да го израсте...
Тези промени във времето и застояването в апартамента не ми се отразяват добре. Искам вече да можем да правим по-дълги разходки.

# 700
Честита Баба Марта, мами! Да сте живи, здрави, весели и засмени, и вие, и бебоците!  Praynig Днес направихме с малката първата си махленска разходка с количката. Беше мнооого хубаво след  цял месец прекаран в къщи. Спа през цялото време, бе да мръдне или изхленчи. И сега си го връща като ми хленчи от както сме се прибрали.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 15:55 от Невата

# 701
След като 2-3 пъти направих опит за разходка и рева, направо нямам смелост да изляза  Confused

# 702
  • София
И Сами реве в количката и не иска да се вози, не знам защо така.

# 703
Нашият бебок като подуши количка, слинг, ергораничка, столче за кола, заспива на мига и не се събужда докато се приберем, понякога си доспива и час след това...от 14-тия му ден сме по разходки. Иначе днес пак се върнахме на положение да не ми слиза от гърдата, след всяко хранене си ходи солидно по всякакви нужди, не е като да не се храни детето, тъкмо преди няколко дни по мои изчисления излязохме от скок в растежа и сега ми изглежда сякаш сме в нов такъв Sad За връщането, случва се по-рядко вече, но когато се случи, си е сериозно количество. Като го оригна след ядене вече не е само да се чува оригване, ами и доста  солидно количество кърма се стича по гърба ми. Явно ще трябва като една приятелка и аз да намятам нещо на него след всяко хранене.

# 704
  • София
  Зори също много обича. Днес сме били 3 часа предиобед навън и два часа следобед. За разлика от нея сестра и не искаше и да чуе за количка. За да се разходим малко първо съм я приспивала дълбоко и после сме излизали за час максимум и винаги с рев се връщахме. Аз я нося, тя реве и бутам количка.

Общи условия

Активация на акаунт