Аз обичам да си я гушкам. тези дни никога не се връщат. Гледам я сега колко самостоятелна е станала, гледам и бебешките снимки и ми е едно носталгично. По нея осъзнавам колко бързо върви времето. Сега са бебенца с колики, но само след няколко месеца ще са си едни ходещи човечета....
Гимнастиката аз знам, че се започва след първия месец, като всеки следващ упражненията стават по-сложни и по-продължителни. лежането по корем не всяко бебе го обича. Ако реве и не му е приятно аз не бих го оставила.
Зори много обича да заспива на гърда, но не се усеща и поглъща много мляко, което после го повръща доката спи. Ето и сега целия и ръкав е мокър. Направо не знам какво да я правя. Много е лакома. А биба не иска. Само като и я доближа до устата и тя я изплюва с погнуса.
Много беше смешна като я бях оставила на баба и и тя трябваше да я нахрани от шише. С тагава потресена физиономия я погледнала и естесвено нишо не пила, докато не дойдох.
Хайде хубав ден, че много дълго стана..
а на чайчето на Хип, с което преди се плакнеше, вече му се мръщи много. Променяме се явно 
вече 5ти ден го давам и няма промяна... Явно ще си ги чакаме да минат. Само еспумизан не съм пробвала още, може и него да тествам и ще спра да си мъча мъничкото.
хем да се разтъпчем.
. На един месец е. Вие будите ли ги за нощно хранене?
Големите верно са уникални

Сигурна съм, че като се затопли времето бързо ще намериш други мами по градинките и площадките. Ние продължихме на Фризолок, но след като се запече от там ни казаха да смесвам с Фризовом. За сега се храним така.