Професионални серии за коса - тема 99

• 59 980
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Според мен ще е готино, ако за 29-ти Февруари направят хубгаво намаление  Laughing Flutter ми все пак не всяка година го има в календарите ни  Flutter
едни -29% на всичко  Mr. Green Laughing Whistling bowuu
И сега е време някой да го напише това на Арлен и Рибата. Хо-хо-хо  Mr. Green

# 376
Мили момичета, много благодаря за прекрасните думи.  Blush Сърдечно ви прегръщам  Hug
Имам работа днес и пиша от телефона, но като се прибера, ще отговоря на въпросите  bouquet

# 377
  • София
bubka случайно да имаш поглед върху серията за къдрава коса на Goldwell?
 bouquet

# 378
Арлен не се е сетил да направи хубав код за отстъпка, НО примерно само върху един продукт. Дори да е този, с най-ниска стойност.  Peace

# 379
Да ти отговоря и тук  Wink Заглеждала съм я,но не посмях да я купя.Аз съм с  чуплива коса,която с правилните продукти може да стане на вълни или дори на фитили.Имала съм още 2 серии за къдрава коса-на  TIGI и на Редкен(старата серия).Тиджи ми разхвърча косата до невиждани размери.Изправи и изсуши дължините.Дори аромата беше прекалено сладък-на бонбони и захарен памук.От другата страна беше стария Редкен.Чудесна хидратация,свеж,пролетен аромат и добре подредена коса.За съжаление,пак с леко изправени дължини.Определено силен обем и накъдрена коса постигам с балансирани/хидратиращи серии,но да не са за къдрава коса   Peace

# 380
  • София
Мами, оглавяваш моята лична класация за мацка на темата  Heart Eyes Невероятна си, прекрасна, уникална! Пускай ни по-често снимки, да плакнем очи  Hug
Снимката на продуктите също ми напълни душата и очите  Heart Eyes Абе изцяло - Браво!  Heart Eyes Hug

Фрей, предложение за анкета за новата, 100-на, юбилейна тема: " Представяте ли си живота, БЕЗ професионални продукти/грижа за коса"  Laughing
Интересен ми е резултата  Mr. Green  Joy
Може би точно в 100ната тема не трябва да обсъждаме конкретна марка или въпроси, а да е нещо по-общо, и някак по сантиментално ... От любов към темата Simple Smile
За течната коса - ама моля те, как може да се притесняваш за такова нещо  Hug Първо, нали знаеш, че ми е слаб ангела  hahaha, второ, харесва ми, не е като да не ми харесва, просто няма Уау ефекта, както например Тен серията на Алтерна (при мен). Но това не значи, че косат ми не е прекрасна, супер си е, лъскава, жива, хлъзгава, екстра  Hug

Магнолийка, не издържам вече, хайде пускай го тоя блог, че ще се гръмна  smile3511

Ах, не знам ... мечтая си за зелената серия Про Файбър ...Искам да си я взема цялата, да я ползвам поне един месец ... а знам, че това нещо няма как да ми се случи, защото ще се депресирам и ще се изнервя жестоко, ако трябва да ползвам само нея  Laughing А така го искам ... Мисля, че съм за лечение  ooooh! Ужас.  Embarassed
За сега не смятам да поръчвам нищо от Валентинското намаление. Трябва само да консумирам до другото Валентинско, че работата не е за разправяне  Joy Чак ми е интересно да снимам и аз, да видя до къде съм стигнала  ooooh!

# 381
ВИВИ,хареса ми предложението ти-" Представяте ли си живота, БЕЗ професионални продукти/грижа за коса"
ИДЕАЛЕН ВЪПРОС за юбилейна тема  Hug

# 382
  • Велико Търново
А, аз няма да се учудя ако 99% от пишещите тук вече не могат без проф.продукти за коса - то си е любов/пристрастяване за цял живот Wink
Вивче, много обичам да те чета, радваш ме Hug
И аз, уж си бях обещала само Мароканойл да ползвам, а ето ме - постоянно ги мисля червените Про файбър, и Гроу джорджъс ги мисля...Та, да ти кажа, май съм за лечение и аз Crazy Не съм си купувала дрешка от не знам кое си време, само в косата наливам Laughing е, още не са ме спирали да изразят възхищението си каква прелестна грива имам, ама аз не се отказвам, продължавам да инвестирам Wink

# 383
А аз  hahaha както нииищо нямаше да купувам и нищо не ме блазнеше освен течната коса...  Mr. Green сега се чудя колко много ми трябва нещо на Наши с кодчето за -14%  Joy ooooh!

# 384
  • Бургас / София
Аз сега се чудя на терапията за обем на Секси Хър  newsm78

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 15:01 от cityofangels

# 385
Момичета, търся Дентанглъра с Нероли или друг някакъв, ако някой има в повече моля да ми пише. Hug bouquet

Утре ще отида да се боядисам и исках Олаплекс в боята, но фризьорката ми, която ми е и приятелка каза, че няма смисъл да го сложи като правя само корени.

# 386
Не съм съгласна с фризьорката ти  Rolling Eyes как да няма смисъл? Нали и в корените е коса, която се гори с нашите светли цветове?
Аз бих настояла  Mr. Green

# 387
  • Чукарландия
ВИВИ,хареса ми предложението ти-" Представяте ли си живота, БЕЗ професионални продукти/грижа за коса"
ИДЕАЛЕН ВЪПРОС за юбилейна тема  Hug

Представяте ли си го (живота) без... ХаПсурТ!!! Joy

ПП мисля, че 100% от съфорумките така ще отговорят. Mr. Green

# 388
Признавам, че и без темата не мога.  Embarassed
Макар да не пиша, не издържам, ако не я отворя 9865429003474 пъти на ден.

# 389
Вив, явно косата ти харесва повече твърдост, разбира се не в този буквален смисъл, а да е по-стегнат косъма, по-подсилен. На мен Тен серията ми хареса, но пък тя не ми беше уау, защото косата стана една идея по-твърдичка и суха в краищата по странен начин. Не ми хареса най-вече трудното разплитане, което за мен е предпоставка за механично увреждане и всячески се стремя да го избягвам. Но всеки продукт си намира косата рано или късно, докато пътищата им не се разделят Grinning Hug

За въпрос може да е нещо като равносметка, примерно "Какво научихте след толкова много натрупан опит с професионалните продукти за коса?" И не само всъщност. Нещо като обобщени най-важни насоки за грижата за косата, които са важни за всяка от нас. Тъй като сме богат асортимент от различни по вид и състояние коси, смятам че ще се получи много интересна и полезна тема, която дори може да служи на новите момичета, които тепърва започват да се грижат по-засилено за косата си. Нещо като наши си съвети и трикове, какво ще кажете?  Flutter

celevra, нищо чудно тази сухота да предизвиква цъфтежа. Със сигурност имаш нужда от дълбоко подхранване. Мога да ти предложа тази маска http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maski-za-iztosh … eep-repair-250-ml като добра маслена хидратация. Също така този шампоан http://www.arlen.bg/product/2439/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-k … hampoo-250ml.html (има и малка разфасовка за проба) и тази маска http://www.arlen.bg/product/2995/hidratirashta-maska-za-suha-i-i … g-mask-250ml.html щом ползваш често преса ще ти трябва и добра термозащита и може би някакъв олио финиш, който да слагаш след изправяне и да запечатва косъма, защитавайки го от външни агресори, например http://www.arlen.bg/product/1507/luksozno-rekonstruirashto-olio- … xe-oil-100ml.html (тук е почти двойно по-евтин, качеството е същото http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/ ) и тази термозащита http://www.arlen.bg/product/1255/termozashtitno-mlyako-za-suha-i … rmique-150ml.html

Олаплекс в корените наистина няма смисъл. Олаплекс не е типичния подхранващ заздравяващ продукт, да не кажа че няма абсолютно нищо общо по действие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт