Професионални серии за коса - тема 99

• 59 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора

Аз имам една чуденка, ако някой може да ми подскаже... Mr. Green Имам само шампоаните Хронолоджист и Терапист, взех ги да тествам коя серия да си взема... Но ми харесаха и двата и сега искам да си взема поне на първо време едната маска от двете серии, но коя да бъде? Коя маска ще се съчетае по-добре и с двама шампоана? Сега ги ползвам с други маски на Керастаз, които имам в момента -Денсифик, Дисциплин, Нутритив и лилавата Age premium...
Моля някоя от феновете на Керастаз да помага...
Магнолия знам е ползвала повечето серии, ако може да се включ и тя... bouquet
Единия път фризьорката ме ми с хромолоджиста и после като маска ми сложи тераписта.Каза, че за коса, която е небоядисвана тази комбинация е добра.Иначе на небоядисана коса Тераписта ще утежнява много.Съдейки по нейните думи си правя извода, че тераписта е по-универсална маска.

# 361
  • София
Привет,

момичета някоя от вас ползвала ли е и има ли впечатления от шампоана и балсама за къдрава коса с кератин на Keune? Не намирам коментари за серията в по-старите теми.

# 362
  • София
Даже може, ако искате, някоя от следващите теми да е за скалпа само. И без това идва пролетта и съответно сезонния косопад...

# 363
Привет,

момичета някоя от вас ползвала ли е и има ли впечатления от шампоана и балсама за къдрава коса с кератин на Keune? Не намирам коментари за серията в по-старите теми.

Бях споделила доста отдавна.Шампоана е хубав,оставя усещане за хидратация,нищо че има кератин.Балсама е воднист.Толкова рядък и слаб,че и за естествена(нетретирана)коса ще е недостатъчен.Определено комбинацията не ми допада.

# 364
Inked Mam,  моите адмирации! Страхотна си! И аз се интересувам с какво си боядисваш и как поддържаш цвета. Благодаря!

# 365
  • Чукарландия
Ако за 14-ти февруари отстъпката е 14%, а за 8-ми март е била 8%, то искаме промоция на 31-ви март - 31%!!! Joy

# 366
  • София
Heart Eyes Уау комбинация си Inked Mom  Heart Eyes Моля те разкажи ни с какво поддържаш тази огнено червена прелест  Hug
 Получих си наградката от Арлен и даже и мостричка имам на Keune thickening cream. Много интересно, но отворих кутийката и как ухае вътре на парфюм  Heart Eyes , все едно се върнах в детските години като си парфюмирахме писмата(но ухае по-хубаво) Mr. Green

Магнолийка, в миналата тема бе споделила че Напура ти е една от топ марките в грижа за скалпа, моля те, моля те  Praynig направи едно ревю на твоите топ продукти в грижата за скалпа Praynig

Продукти и намаления засега не ме блазнят, че вниманието ми е насочено в съвсем в друга посока.
Скрит текст:
Ставам пряк свидетел на чудото на живота за 1ви път и като сложа ръка на коремчето й(моята бременна цоцоланка - "кученце") и усещам как мърдат малките. Heart Eyes
Стискайте ни палци, че очакваме вече всеки момент бебчетата и много се вълнувам.  

Ооо,  за кученцето стискам палци всичко да мине по вода  Hug и да има живи и здрави бебета. Такива красиви пух чета са като малки, че още от сега ти завиждам, че ще ги гушкаш .  Hug

По отношение на почистващия балсам на WES, който спомена в миналата тема. Много добре помня преди време като писа за него, не съм ти пропуснала поста. Мисля, че и тогава ги гледах онези плешиви глави и потръпнах.  Трябва да ги осъдят многократно за големи суми тези идиоти. #2gunfire
Почистващия балсам на Grow gorgeous е различен. Вчера Inked Mom като сподели за балсама грижа на Дисциплин се сетих и аз, че бях обещала да пиша за този на Grow gorgeous. Явно се явява успешен продукт и повече брандове започват да произвеждат такива. Иначе Grow gorgeous всъщност са огромен козметичен конгломерат с много различни продукти - бои, кремове за лице и много други неща. Всяко е със собствена марка. Понеже доставят от Канада безплатно до БГ на мислила съм по-нататък да пробвам и други техни неща - боите например и някой серум за лице.
Относно ревюто ми за Напура - подготвила съм го за блога ми, който все не намирам време да довърша, но се надявам в много скоро време да е готов. bouquet

Магнолия, нямах време тези дни да отида до пощата и да си взема балсамчето на Гроу горджъс, изпратен ми да го пробвам от една от най-любимите ми съфорумки  Heart Eyes , но четейки те, със сигурност ще отида днес  Laughing Hug

Аз снощи пробвах лилавата серия Про файбър - шампоан и маска, заедно с бялата ампулка. Измих с шампоана, подсуших леко, сложих ампулката и след 3-4 минути запечатах с маската. Постоях около 40 мин. и завърших само с Кинки-то. Е няма такава коса - уникално се получи  Heart Eyes, много ми хареса серията, благодарности на виновницата  Hug
Все си мислих, че косата ми вече не е силно изтощена, но пък серията е точно такава и страшно ми хареса  Thinking явно се самозаблуждавам нещо  Mr. Green

Ох,  дано ти хареса като на любимата съфорумка  Hug Тя ми сподели, че къдриците й ставали страхотни  Mr. Green
Ако ти хареса ще ти пратя да пробваш и от другите неща.

Иначе и аз снощи мих с Профайбар, но синята серия. Оказа се, че имам от мостри от Арлен от трите серии, барабар с мостра на бялата ампула. И понеже аз имам пълноразмерен синия шампоан и термозащитата реших да измия с тях за да преценя дали да купя маската.  До Св. Валентин  мисля да пробвам и червените и лилавите.

Та, мнението ми за Loreal Professionnel Pro Fiber Restore

Първо миризмата  Mr. Green Много момичета споделиха, че аромата ги дразни. На кюфтета ли оприличаваха?    Joy
На мен ми мирише ориенталски сладко, но не неприятно. Малко по-силна ми и миризмата и не от любимия тип (любим ми е например Тен, Шу Уемура Мойсчър Велевет и т.н. ) но не чак непоносима,  особено докато се миеш със серията. В момента има остатъчен мирис на султанския харем, но като цяло не е  Sick
Преди да измия сложих в корените ампула Напура стамиген, а по дължините върху намокрена  на коса  от Kérastase Nutritive Pre-Shampoo Nutrition. Веднага се пое от косата и омекоти. Стоях така около час. Не използвах терапевтичната преса,  защото имах работа в къщи. Влязох да измия с шампоана, който първоначално душих пет минути,  но не намерих нищо кюфтачесто в миризмата  Joy даже ми мирише като в турска сладкарница  Mr. Green Измих два пъти - богата пяна и аромата не се промени особено. Косата след шампоана я усетих мека и напоена, като след хидратиращ шампоан, но не лигава. Излязох от банята и сложих от маската. Умишлено не ползвах бялата ампула за да мога да преценя истинското действие на продукта. Цялата проба ми стигна, а се бях подготвила да запазя малко. Нищо не остана. При нанасянето по косата, сякаш косата се променяше и омекотяваше. Пое се страхотно от нея. Защото след като излязох от банята и подсуших с кърпа косата и тя леко се втвърди. Седях около 30 минути и изплакнах. На подсушена с кърпа коса сложих в корените от стимулатора за скалп на Алтерна с червена детелина,  Минимайзера  на Филип Кингсли   Mr. Green (Линде  три лешничета мацнах ) и термозащитата от синята серия. Реших да пробвам малко новото олио на Митик оил и сложих една помпичка на цялата коса. Легнах си с доста влажна коса, както обикновено. Днес косата е много хубава. Мека  Shocked а очаквах втвърдяване от протеина, жилава, гладка и с обем. Връхчетата са сравнително  прибрани на вид, но на пипане меки.
Като цяло ме учуди серията. Шампоана го имам от много отдавна - взех го отдавна, преди да го пуснат по магазините, заедно с термозащитата, но след салонната терапия дори не го бях отваряла. Някак салонната терапия не ми допадна особено (навярно заради нескопосаното момиче, което я прави) и го бях оставила настрана. Няколко пъти бях ползвала термозащитата и за да бъда честна всеки път ми харесваше.

Снощи направих една Керастаз поръчка, защото днес имам имен ден (Харалампи съм  hahaha) и трябваше да си самоподаря нещо  Mr. Green Но днес мисля да добавя маската към тази поръчка, защото мисля, че са чудесна комбинация.
На Керастаз поръчах новия бустер на Дисциплин, серума Денсифик и Елексир Ултим за обем. Чакам си чантата  bouquet

# 367
Магнолийке,честит имен ден  bouquet (ако не е шега и просто повод за пазарене  Laughing ) Желая ти любов,късмет и здраве!Другото  можеш да си купиш  Wink (Ето,сега като завалят намаления и от Рибелла)...
Про файбър синьо-зеления ако миришеше на турска сладкарница,щях да го заобичам.След 15 години ходене из турските курорти и големи градове,хич такъв аромат не усетих  Mr. Green Това си е баш  Инди  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:45 от bubka:)

# 368
  • Бургас / София
Хидратиращата маска на Sexy Hair подходяща ли е за боядисана коса?

# 369
За новата тема може да обсъждаме грижа за скалп + напура или друга марка. Но тъй като е 100тната юбилейна тема, ми се ще да направим нещо по-специално, какво ще кажете?  Whistling Някаква анкета или въпрос...не знам и аз   Thinking

Ани, според мен и за преди и за след боя ще е подходяща. Сетони сподели, че въпреки загряването, не и е свалило от боята, а както знаем нейния меден оттенък върху светла основа най-много би мръднал. След боя и ще се запази по-дълго ефекта, но знам ли дали при теб загряването миже и да свали.

# 370
Ако за 14-ти февруари отстъпката е 14%, а за 8-ми март е била 8%, то искаме промоция на 31-ви март - 31%!!! Joy
Да, много ми беше смешно миналата година -14 и -8%. А преди седмица направиха по 20% на Напура и Лакме. По случай празниците е тъпо ниски намаления.

# 371
celevra, имаш нужда от силна доза хидратация, протеин към момента не. Боядисваш ли се, тормозиш ли си косата по някакъв начин за да е суха? Виж на първа страница за дълбокоти подхранване.Какъв ти е косъма? Фин/тънък или нормален/плътен или много дебел? Важно е да се уточни за да мога да ти предложа някакви продукти като за начало.
Благодаря,Фрея Simple Smile Тормозя я да.Боядисвам рядко -черно,винаги без амоняк.Боите са различни.Иначе пресата играе през ден.Обаче няма как без нея.Косъмът ми е нормален.Косата ми не е нито гъста,нито много рядка,някъде по средата.Расте бързо,обаче не мога да стигна дължина,защото я режа постоянно,много цъфти.Подържам някъде до раменете.

# 372
Според мен ще е готино, ако за 29-ти Февруари направят хубаво намаление  Laughing Flutter ми все пак не всяка година го има в календарите ни  Flutter
едни -29% на всичко  Mr. Green Laughing Whistling bowuu

# 373
Абсолютно подкрепям JLo , в предложенията й за 29-ти февруари и 31-ви март  Grinning!

# 374
Магнолийка  Hug  bouquet Благодаря, с голямо нетърпение очаквам блога ти - просто обожавам да чета обстойните ти ревюта и да гледкам снимковия материал към тях Heart Eyes  Blush

Общи условия

Активация на акаунт