Професионални серии за коса - тема 99

• 59 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Inked mom, с толкова продукти може да се изхранваш една година сигурно, намазани на филийка. Биеш ги салоните отвсякъде с това количество! Аз с моите наличности се скривам в ъгъла.

# 316
Те всъщност не са всички продукти  Embarassed Просто не можах да ги вместя на една снимка, колкото и да се постарах да ги сместя  Laughing
Забравих да похваля Арлен, пратили са ми мноооого мостри, на профайбърите, на Керастас Еликсир Ултим серията, на Керастас Хрома Каптив, Алтерна блясъците  Grinning Единствено, което ми стана кофти е, че преди да ми пристигне пратката, видях във фейса им за чантите на Керастас за поръчка над 80 лв. Моята беше почти 150, но чанта нямам  Sad

Епона, заповядай, дано се чете  Simple Smile еластина е към края на съставите, но много отчетливо го усещам, явно в комбинация от другите съставки. Определено мноооого ми хареса серията, смятам и пяната да поръчам, в нея има и термозащита  Heart Eyes
Скрит текст:
измиваща грижа

Маска

Крем
Бубе, фризита аз винаги имам, защото ми е тънък косъма и до сега никога не съм била гладка. Ако бях изсушила с дифузер, съм сигурна, че нямаше да ги има. Но тъй като духах в корените, надолу се поразхвърча.
Не мога да правя хубави описания на серии, но тази наистина много ми допадна. В интерес на истината нямах големи очаквания и по-скоро си мислех, че ще са поредните пари в канала. За тераписта като го пуснаха бях решила, че това ще преобрази косата ми. Да, ама не. Нооо тази серия е чудесна за моята метла  Mr. Green

# 317
Inked mom, в салона, в който ходя, има по-малко проф.продукти от твоите Wink bouquet

Всъщност в повечето салони май ще ти завидят..... bouquet

Да се похваля и аз съм от харесалите течната коса-измих с шампоана със златна роза,бях решила да я пробвам като Дензи без изплакване-нагрях около 5 мин със сешоар,при което косата ми почти изсъхна,но имах едно усещане на лепкава коса и изплакнах все пак,сложих Инициалиста в корените,а по дължините Нектар Термика и изсуших.Резултатът е жилава коса с доста плътност,без сухота,което при моята финна коса не съм постигала досега.
Мъничкък минус за мен беше неудобното нанасяне с този капкомер.

# 318
Inked mom прелестна колекция  bouquet , а и описанието е страхотно, включвай се по-честичко  Hug
Патенце и за мен единственият минус е капкомерът...решила съм, /ако не забравя/ да прехвърля малко в шишенце с пулверизатор и така да пробвам следващата терапия с течна коса.

# 319
Inked Mom, страхотна колекция си имаш... Тя и моята не е малка де, ама аз доста неща подарих, които са ми слаби и няма как да харесам и след време... Laughing
Тази новата серия на Керастаз за къдрава коса ли е специално? Или става и за други? Каква е хидратираща или протеинова?

Аз имам една чуденка, ако някой може да ми подскаже... Mr. Green Имам само шампоаните Хронолоджист и Терапист, взех ги да тествам коя серия да си взема... Но ми харесаха и двата и сега искам да си взема поне на първо време едната маска от двете серии, но коя да бъде? Коя маска ще се съчетае по-добре и с двама шампоана? Сега ги ползвам с други маски на Керастаз, които имам в момента -Денсифик, Дисциплин, Нутритив и лилавата Age premium...
Моля някоя от феновете на Керастаз да помага...
Магнолия знам е ползвала повечето серии, ако може да се включ и тя... bouquet

# 320
Inked mom прелестна колекция  bouquet , а и описанието е страхотно, включвай се по-честичко  Hug
Патенце и за мен единственият минус е капкомерът...решила съм, /ако не забравя/ да прехвърля малко в шишенце с пулверизатор и така да пробвам следващата терапия с течна коса.

Страхотна идея и аз ще прелея в празно флаконче от фузио дозите с пулверизатор.
А да попитам,през колко време е добре да се прави терапията?  newsm78

# 321
  • София
Lunna,Маската Терапист ще пасне и на двата шампоана.

И аз използвах червените про файбър- шампоан, маска и серум. Сякаш съм доволна, не миришат зле и косата изглежда добре след издухване с дифузер леко. Станах малко прекалено къдрава и като лъв, но си е мека косата и чупките са оформени в къдрици. Шампоанът ми се стори много нежен и много добре изми косата, а същвременно беше мека и гладка. Маската също омекоти, но със серума мисля че прекалих. Струва ми се, че е с фиксация, даде някакво такова усещане на косъма като след гел. На първо ползване съм доволна, ще видим дългосрочно. Мисля да ползвам само Про файбър поне 3 пъти, за да усетя действието.

Получих си и крема Дисциплин Олео Кърл, но ще остане за следващия път. Имам тестери и на цялата серия и ще видя как ми се получава с него, а ще пробвам и да го съчетая после с безсулфатния дисциплин и балсама пак от стария вид, които имам.

# 322
Момичета, усмихнахте ме  bouquet Само вие може да разберете страстта, както и да я пораждате и подклаждате  Grinning Hug
Тази новата серия на Керастаз за къдрава коса ли е специално? Или става и за други? Каква е хидратираща или протеинова?
Тя е от серията Дисциплин, за къдрава коса. За другите коси си е Дисциплина. Определено хидратираща и то много, въпреки наличието на малко протеин към края в състава , не усещам изобщо негово наличие.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 23:01 от Inked Mom

# 323
Патенце, многи се радвам, че косата ти е допаднала  Hug Чувствам се отговорна, когато хваля нещо в темата, затова и много внимавам какво точно хваля. Иначе и на мен не ми беше много удобен капкомера. Май само Вив не остана доволна от пробвалите продукта. Вивче, да знаеш че ми е многи криво и се чувствам неудобно задето при теб не се е проявил пълният ефект на продукта. В същото време пък се радвам, че усещаш косата си в по-добро състояние и отчиташ намиране на оптималния праг на хубаво състояние  Hug

# 324
Inked Mom, Илли, благодаря момичета... Май наистина с Тераписта ще е по-добре... Аз така и не разбрах какви са сериите, за Тераписта пише, че има Пшеничен протеин, аз го усещам като балансиран към хидратация... За Хронолоджиста пише, че има серамиди и масла и по-скоро е хидратиращ, но аз и него усещам балансиран шампоан... Странна му работа... Laughing

# 325
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво на Inked Mom за страхотната колекция.Да си ги ползваш със здраве.
А сега ни покажи татуировките...с този твой ник,будиш интереса в мен.  Mr. Green

Много се радвам,когато получавате мостри.Даже и ако ги снимате,ще ви бъда мн благодарна. Crazy
Обожавам,обожавам да получавам(и да разглеждам) мостри и бюти кутии,защото са изненади.Не е просто купен продукт от парфюмерията.

# 326
Браво на Inked Mom за страхотната колекция.Да си ги ползваш със здраве.
А сега ни покажи татуировките...с този твой ник,будиш интереса в мен.  Mr. Green

Grinning Благодаря  Hug Показвам част, утре ще изтрия  Peace

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 21:50 от Inked Mom

# 327
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
УАУ. Голяма смелост си имала и си представям как те оглеждат хората по улиците Joy.

Направила си два ръкава,при това не трайбъл,а направо шарени картинки.

# 328
Инкед, страхотна си! Огнена жена за огнената ни тема  Heart Eyes Hug Стилът ти ти отива много! А татуировките и косата...  Blush Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

# 329
 Inked Mom, страхотна коса и цвета е убийствен.... Heart Eyes С каква боя се боядисваш и как го поддържаш този огнен цвят?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт