Професионални серии за коса - тема 99

• 59 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Не им следя ФБ на ЗР,но продуктите са намалени в сайта,не е като да въвеждаш код-за какво недоволстват не знам,вижда се кое колко струва  Peace Само не ми хареса че подаръкът е по избор на оператора  Crossing Arms

# 466
  • Чукарландия
Всичко важно, което ми трябва от ЗР е налично след 18-ти февруари. Crossing Arms
Ама, че ирония... Joy

# 467
  • Бургас / София
Вив моята коса е тънка преди много години си бях направила кичури отдолу и тогавашната фр-ка ми опърли косата, но те се изрязаха преди време и сега всичко е наред. Косата ми е само химически третирана с какви ли не шампоани и то неподходящи. Омазнява се лесно в корените, надолу е нормална . Първоначално Про Файбър шампоанът ми правеше косата мека и лека, а аз не търсих този ефект, дадох и шанс на серията и след продължително използване косата ми се уплътни и винаги изглежда така все едно съм с прическа. Косата ми е и чуплива и от серията Про Файбър си има доста чупки. Вече съм към втората опаковка от шампоанът и косата ми още не може да си вземе всичко от него, понеже ми действа все по добре и по добре, също така съм доволна и от серума, които спечелих от Арлен  Heart Eyes .

Сега съм в търсене на четка за бретона . Искам да е такава с косми, но тези на Марокан ми идват скъпи. Имам една непрофесионална от доста години вършеше ми много добра работа, но много се събират прашинки върху нея и е в много гадно състояние от много миене . Взех си на Марокан по евтиният вариант, но не беше с косми и много ми се скубеше косата, видях някаква на Ейвън, но и тя има такива които скубят  Sick

# 468
  • София
Сити, благодаря  Hug Значи не е боядисвана към момента, така ли? Третираш ли я с топлинни уреди?

да, според мен не е основателна претенцията на тези клиенти, независимо, че недолюбвам Рибоците. Все пак, това е и въпрос на късмет, има си час, към който е пусната поръчката. Не можеш да се сърдиш за бъдещи промоции на съответния магазин, що за идиотщина, не го разбирам.

Фрийкче, радвам се, че нещичко ти е допаднало  Hug

# 469
  • София

Аз.  Laughing Какво те интересува?  Не съм го ползвала особено  продължително, но е лек крем,  чиято цел е двупосочна, ако така мога да се изразя - от една страна подхранване на скалпа (нанася се до корена, макар, че аз не съм го нанасяла до там) и заздравяване на дължините, затваряне на отворените кутикули,  затваряне на цъфтящите крайчета, лекуване на т. нар. експлозии на кортекса. По този начин пречи на косата да се къса и тя може да пусне дължина. Това в краткост резюме, защото иначе много подробно са го обяснили в описанието в сайта.
Аз имам цъфтежи на определени места, но нямам късане  на косата и експлозии,  и не мога да ти кажа  дали е достатъчно ефикасен. Освен това го ползвам рядко. Сега ме подсещаш да започна да го използвам всеки път да видим има ли ефект.

Днес на втори ден след Loreal Professionnel Pro Fiber Restore (синята серия) аромата на косата е напълно изчезнал с някакъв лек остатък, но вече с парфюмната нотка. Косата ми е копринена и продължава да има обем. Усещането ми е като след SHU UEMURA MOISTURE VELVET Само,  че с повече обем  Mr. Green и странното е, че е по-гладка от вчера. Това често ми се случва - косата се променя на другия ден като усещане. Определено ще поръчам маската и ще се получи комплектче.
Сега се чудя дали довечера да измия с някоя от другите серии за да знам дали да не взема и още една серия или да стрелям на сляпо  newsm78 защото косата ми не само, че не е мръсна, но и изглежда чудесно.
Мисля си, че червената серия може да ми е лека. Но се чудя дали лилавата не е много протеинова. Абе най-добре си е проба.  Да взема да се измия довечера  newsm78 Ще реша  проблема.  hahaha

Сега ми е влязла друга муха. Да отрежа 15-тина сантиметра. Ама се чудя дали не прекалявам.  newsm78 Аз не съм на принципа на всяка цена безумно дълга коса и ми се иска от време на време малък разнообразие. Това го приемам за разнообразие  Mr. Green  Все още не съм стигнала до фризьора, а се каня от две седмици.

# 470
Магнолия всеки път като чета че искаш да си режеш косата и ме заболява сърцето ама те разбирам за разнообразието  Hug
Аз си взех на Шу Мойсчъра само балсама,пробвах със Сатин ойл ш.на Кюн преди 2 дни,миризмата е страхотна и още си стои 3 ден,обаче много лигава става косата,ластик не държи,и пак не е баш моята хидратация,пробвах на Макадамия ш.за тънка коса в съчетание с балсама УлтраМойсчър за плътна коса (такива мостри имах) и това ми е новата любов,вчера ги поръчах  Mr. Green хем хидратирана,хем плътна коса,дължините 3 дни не се пресушиха грам,корените не се омазниха.Преди бях пробвала обикнов.маска Макадамия от мостра и не ми хареса и все отбягвах марката,но сега съм  Heart Eyes

# 471
  • Бургас / София
Вивиан не съм я боядисвала  bouquet . Използвам само сешоар, само като отида на фр им позволявам да ме третират с топлинни уреди.

Ето снимка с дифузер съм тука
Скрит текст:

# 472
Здравейте, коя от новите маски на Макадамия е най-близко по състав и действие до старата?
Благодаря.

# 473
  • София
Магнолийка, аз съм ЗА отрязването, не за друго, прекрасна ти е косата и така, но много обичам да режа и освежавам крайчетата  Embarassed  А на такава здрава коса, като твоята, това буквално ще я преобрази, ще е уеднакви и като плътност и изобщо ... режи (по мое мнение)  Heart Eyes
Аз доста често режа по няколко см. само заради уеднаквяване на плътността, обожавам чувството на подстригана коса, като допинг ми е  hahaha

Също така ми е важно как ти се отразява Синьо - зелена серия Про Файбър, благодаря, че споделяш  bouquet Точно към нея съм се насочила, но се чудя, защото спрях боядисването и вече третирането ми е единствено със сешоара, при изправяне/изпичане. И се чудя, дали най-слабата (червената) или като твоята Зелената серия ще ми е добре? Корените ми, около 10 см. са естествени, небоядисвани, а надолу все още съм боядисана ... оф, направо голяма дилема  Mr. Green

Сити, благодаря, помагаш ми да се ориентирам в избора  Hug Естествено руса ли си  Heart Eyes

# 474
  • Бургас / София
Да, естествено руса съм, като малка косата ми беше много по руса, но с времето потъмня, а брат ми е с много по руса коса, а като малък  му беше бяла  Mr. Green . И от тези кичури които ми сложиха косата ми надолу е малко като ефект омбре, като се изправи . Аз си я държа изправена и леко начупвам отдолу с пяна  Blush . Цвета на косата ми е едно от нещата които най много харесвам в себе си, но е доста тъничка, а искам примерно някоя плитка и не се получава  Wink .

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 11:47 от cityofangels

# 475
  • Бургас/Пз
Кой Еластисайзер е по-добър вариант за права, боядисана, средно дълга с тънък косъм коса - обикновеният или с неролите??

Магнолийка, чакам с нетърпение новата ти прическа, ама недей чак 15см и 10 са достатъчни Simple Smile

# 476
cityofangels, още една русокоска в темата, че и къдравелка  Heart Eyes . И аз като малка бях с русо-бяла, че и къдрава коса, а сега съм си баш правокоса брюнетка. 

Сега се сетих да ви питам - течната коса на Вела и терапията на Наши в три стъпки има ли вероятност да се дублират като действие  newsm78. Терапията четох, че се прави един път в месеца. Може ли между използването й да се ползва течната коса и ще има ли смисъл, според вас?

Виви, връщах се назад в темите да чета защо не си харесала течната коса на Вела, но нещо не се справих с намирането на поста ти. Може ли да споделиш отново или ако искаш на ЛС, за да не задръстваме темата.  Praynig На една крачка съм от поръчка и много ме интересува. Laughing

# 477
  • Чукарландия
Кой Еластисайзер е по-добър вариант за права, боядисана, средно дълга с тънък косъм коса - обикновеният или с неролите??

Не виждам разлика в описанието на двата: рициново, маслиново масло и глицерин. Rolling Eyes

# 478
  • Бургас / София
На снимката съм с  дифузер, но косата ми е много чуплива, а искам да ми е такава естествено къдрава, много лесно се получава този ефект при мен.

# 479
  • Пловдив
Скрит текст:
Хваща ли ви кода за Алтерна в ЗР?

Общи условия

Активация на акаунт