Професионални серии за коса - тема 99

• 59 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Бела, аз от няколко месеца разресвам косата докато е с маска и разликата е огромна. Косата ми е в пъти по-гладка, подредена и равномерно подхранена, просто виждам осезаем ефект от разресването. Разбира се, прави се мнооого внимателно, с гребен с редки зъбци, започвайки от краищата и по сантиметър нагоре един по един, съвсем деликатно и бавно се продължава нагоре. Косата не трябва да се дърпа, къса, без никакви грубости и натиск. Откакто го практикувам това косата ми почти не се заплита, така че пробвай  Peace

Сити, мисля че за първи път виждам косата ти в такава къдрава форма, много ми харесаха къдриците ти! Също и цвета, като бронзово злато е на тази светлина  bouquet  Heart Eyes

# 481
  • Бургас / София
Благодаря момичета за хубавите думи и преди съм пускала снимка, но съм я махала, а тази ще си седи понеже си я отрязах и добре се получи  bouquet . Ех да беше косата ми естествено къдрава така щеше да е супер, но и така е добре  Hug

# 482
На вълна кодове сте, но ще си повторя въпроса Grinning.
Търся си пяна, мус за обем. Инициалите ми сплесква косата в корените. Някакви предложения?
Като гледам какво коси имате едва ли някой търси обем като мен Embarassed

# 483
  • Чукарландия
Бела, аз от няколко месеца разресвам косата докато е с маска и разликата е огромна. Косата ми е в пъти по-гладка, подредена и равномерно подхранена, просто виждам осезаем ефект от разресването. Разбира се, прави се мнооого внимателно, с гребен с редки зъбци, започвайки от краищата и по сантиметър нагоре един по един, съвсем деликатно и бавно се продължава нагоре. Косата не трябва да се дърпа, къса, без никакви грубости и натиск. Откакто го практикувам това косата ми почти не се заплита, така че пробвай  Peace

Благодаря,Freya! Hug

А "течната коса" кога мога да я направя, седмица след боядисването (това значи 2 измивания на косата)? Благодарение на съфорумки  bouquet имам и терапията на Наши в три стъпки. А нея кога да я направя? Много неща (терапии) за пробване ми се събраха, незнам как да ги редувам. newsm78

# 484
  • София
Сити, супер ти е косата така начупена с дифузер  Heart Eyes . И друг път съм те виждала къдрава. Любопитна съм да те видя с по-права коса. Не знам защо, но като се сетя за теб и в главата ми изплува образ, и си с права коса  Joy

Аз поръчах Напура от Рибката, на 20% подремнах, хем поръчах шампоан на мама. Та сега пак пуснах една обща поръчка и за себе си заявих един шампоан S6 - против пърхот, себорея и патогенни заболявания. Чат пат някакъв сърбеж имам по скалпа, ама и по челото го имам. Може и да е на нервна почва, ама да си имам един шампоан за разни дискомфорти.

Снощи използвах останалата втора половина от ампула Наши Фито Рипеър. Бях поръчала една за проба. Харесва ми определено. Но повече от половин ампула за моята коса не бих сложила на едно ползване, определено. Усеща се подхранена и обгрижена косата. Сега се чудя дали да си поръчам повече ампули. Ама имам концентрати на Керастаз, мостра на бялата ампула Про файбър. Трябва да я пробвам и нея, другата седмица най-вероятно. И май ще изчакам да я видя и нея и тогава ще реша дали да си поръчам още ампули Наши.

# 485
  • Бургас / София
Така съм си в ежедневието с леко начупена коса . Днеска съм на вълна снимки, ама вярно че само една бях пуснала тука, а я изтрих, а влизам в темата от 4 години плътно  Hug

# 486
Бела, аз бих направила терапията на наши преди боя, а течната коса след. И двете терапии се загряват със сешоар, но докато Наши-то съдържа протеин, косата съдържа аминокиселини, които са олекотения вариант на познатия протеин.  Peace

Фрийк, двете терапии са много различни като действие, няма страшно  Peace

Сити и начупена е много красива  bouquet

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 13:48 от Анонимен

# 487
  • София
City, много ти е хубава така косата на вълни!! Hug
Аз пак използвах pro fiber червени лампоан и маска. Сега искам да използвам и серума ама и олео кърл дисциплин Laughing Междудругото косата ми не беше за миене въобще ( измих във вторник сутринта) , така че pro fiber както и Сити писа удължава времето за миене засега. Иначе на 3-я ден усещам косата по-замърсена.

# 488
Така съм си в ежедневието
 Днеска съм на вълна снимки, ама вярно че само една бях пуснала тука, а я изтрих, а влизам в темата от 4 години плътно  Hug
Ситиии,все едно гледам моята косица  Wink Само дето съм брюнетка  Hug Относно четка за бретона,добре е да е керамична,среден размер.Въпреки това, моя всеки ден го изправям с преса .Леко го извивам и става доста добре.Обаче удрям на камък с лака за коса.Заради вятъра,ако не напръскам,става страшно.Имала съм и имам доста лакове,всички оставят гадна следа,дори сухите  ooooh! Sad Ти пръскаш ли нещо?

# 489
  • На ръба..
Напоследък забелязвам нещо странно - при две последователни миенета използвах едни и същи продукти. Първия път обаче се изсуших със сешоар, а втория път - не. Има огромна разлика в косъма. Може би самата функция йонизация заглажда косъма, но определено е много по - мека и по - бляскава косата ми след изсушаване. Когато я оставя да се суши сама е по - суха и естествено има толкооова много фризита  Laughing

# 490
  • Бургас / София
Бубка, ако можеш да ми предложиш някаква четка, тези на Марокан са бижу, ама ми идват доста скъпи. Hug . Илли това е сигурно заради маската. Аз понякога я пропускам и съм само с шампоанът и серума и косата ми се запазва по дълго, затова сега поръчах само балсама. Не знам защо, но с това намаление се чудих и чудих какво да поръчам и накрая бустера за обем на Секси Хър, много ми е интересен от описанието, дано наистина действа, а с Про Файбър си има и голям обем косата, видимо след 1 опаковка от шампоанът. Аз от 2 месеца съм само с Про Файбър, бях си взела и шампоанът за блясък на Алтерна, но ми утежни леко и все пак от бамбуците той е най добрият, другите не ми харесват.

Благодаря ви много за прекрасните думи . Такива думи от вас за косата ми значат много за мен, щастлива съм че намерих форума и най вече тази тема  Heart Eyes bouquet  . Иначе си мих косата с Елсев, чак ми е смешно като се сетя  Mr. Green . Много ми е кофти, че не пиша много, но не обичам да експериментирам, давам шанс на продуктите до дупка, не обичам да трупам продукти, че така им заминава срока, взела съм си поука  bouquet . Като съм пробвала нещо и си е доказало ефекта върху моята коса задължително пиша  Heart Eyes

Сешоара си прави блясъка, да особено ако се изправя косата, на мен бретона ми става огледален, но и лесно си лъсва, защото кожата на челото ми е мазна.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 14:03 от cityofangels

# 491
Сити,моята четка я купих от познат фризьор.С такава ме беше офирмял веднъж и ми хареса.На нея пише Ceramic,само това.Нещо подобно,но моята беше към 24 лв.
http://stilbul.bg/bg/article/208/%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BB% … 0-mm-7000006.html

# 492
  • Бургас / София
С такива не мога да се справя страшно много ми скубят бретона един път имах чувството, че го оскубах целият  Mr. Green http://www.arlen.bg/product/2656/kragla-keramichna-chetka-yonna- … ceramic-25mm.html ето тази си взех и ей така си седи, сега. Да бях си поръчала от новите 80 лева, ама е точно това което търся. Разгледах сайта има и бамбукови четки харесват ми и цената им е прилична, благодаря ти бубка  bouquet

# 493
Мароканската е подобна.Не е косъм,нали?И моята е пласмаса(или както там се казва Mr. Green )...Много хубаво оформя,не скубе.Идеална.Тази изглежда интетесна: http://www.arlen.bg/product/1464/keramichna-chetka-seshoar-45-mm … ssange-paris.html

# 494
  • Бургас / София
Не е косъм, да аз затова не мога да се справя, може би защото не съм свикнала, много съм лява в ръцете  Mr. Green .  Моят бретон става лесно, ама понякога като порасне едни чупки, едно чудо няма укротяване, добре че си намерих фр-ка да го прави като хората, че една така ми го беше окъсала брутално и криво, чак един мъж ми вика в работата ми - аз да бях по добре щях да го направя този бретон, тази си е направила гавра с теб  Mr. Green  http://stilbul.bg/bg/article/835/%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0--%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BC-60%D0%BC%D0%BC-cosmos-4777.html  тази ми хареса много, благодаря ти за сайта  bouquet

А тази си ми е мечта http://www.arlen.bg/product/2939/chetka-za-izsushavane-s-estestv … d-brush-25mm.html

Общи условия

Активация на акаунт