Професионални серии за коса - тема 99

• 59 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Течната коса може ли да се използва след някой от бамбуците на алтерна , редкен екстрийм или дпш?

# 76
  • Казанлък
1)Използвам сешоар на всяко миене и по повод правя косата с ретро преса. Сешоарът ми е Ремингтън your style, а ретро пресата Белисима graphic curls.
2) нямам опит с Джойко все още.

# 77
Скъпи приятели!

С удоволствие ви съобщаваме, че серията Curl Ideal от Kerastase Paris е вече налична при нас!

Нашите клиенти могат да се възползват от 15% отстъпка на всички продуки Kerastase Curl Ideal в срок до 12.02.2016г. вкл. или до изчерпване на количествата.

# 78
Това вана време на  действие (20-12мин) не го схванах , толкова време престояваш с измиващата грижа ли ?  newsm78

# 79
Течната коса може ли да се използва след някой от бамбуците на алтерна , редкен екстрийм или дпш?

Може след протеинов ш-н, предполагам,  че и след ДПШ може  Peace

# 80
Страхотна нова тема!

Топлинни уреди имам:
- преса Стоймпод - за мен най-добрата преса за изправяне. Гладкост, издръжливост, без смачкване на обема, а и определено се усеща доста по-щадяща.
- преса на Ремингтон шайн терапи - реално вече не я ползвам, откакто имам Стиймпода. Разликата е от земята до небето. Седи си така в шкафа. Може би трябва да я подаря/разменя.
- маша на Ремингтон 19мм - прави сладки къдрички, с правилната термозащита и фиксация издържат.
- сешоар Ремингтон - с йонизация, три степени на топлина плюс студена струя, две степени на сила плюс турбо. Като цяло ми се струва с доста добри характеристики, а и добре суши. Пък и аз го ползвам рядко.
 Peace

От уредите се чудя дали да не си взема по-качествена маша, а също и ретро преса. Даже май ретро преса със сигурност ще си взема. Само се чудя коя все още.  newsm78

На Джойко нищо не съм пробвала. Един ден ще си взема Moisture Recovery цялата серия, но да видим кога ще й дойде ред.

Ох, знаете не съм фен на Керастаз, но определено тази нова серия с еластин ме изкушава. В голяма чуденка съм!

# 81
Вели, за течната коса и трите изброени шампоана са подходящи!

Епона, много ми е странно, че Стиймпод пресата не ти мачка обема, мен всеки път ме прави фризьорката ми с нея и винаги резултатът е гладкост, издръжливост и нула обем, направо ми гланцира, косата става като струна права, но обемът ми маха, изчезва напълно.Само аз май не я харесвам тази преса, точно заради това, но предполагам и това е до коса Peace.

# 82
И при мен е така и затова не я купувам, иначе ме кефи много. Колежката ми, млада мацка с разкошна къдрава коса има от много години всеки нов модел и сме се правили много, косата ми става права като коприна, но без абсолютно никакъв обем. Като стъкло, блестяща права надолу пада точно като коприна, няма нито един косъм който да не е на мястото си, но и обем няма нито в корен, нито никъде.

Косата ми е чудесна след спане и "течната коса". Не че очаквах друго, много съм доволна от покупката на първо четене и благодаря отново! Hug
 След бременността обаче започва доста да се чупи около лицето и в крайщата и още не знам дали това ми харесва.

Имам лилавия шампоан Про Фабър и бях решила да си остана само с него, защото не ми се купува цяла серия да не се трупат. Ползвам го с бялата ампула и други маски. Сего обаче се чудя дали все пак да не си взема маската и серума с намаление. Не ми се иска, но го мисля.

Вчера си направих тест за поносимост с ЯЧМР, много е мазно това нещо и не ми харесва разбира се как мирише. За него не разбарх как така като се нанася на влажна коса и кожа, ще го нанеса в скалпа? Трябва ли да го навлажнявам и задължително ли трябва да се отмие? Искам да сложа две капки примерно и да направя масаж на скалпа вечерта, но не и да си мия косата на другия ден. Може ли така?

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 09:50 от densi

# 83
  • Варна
Момичета сравнявайки преса и сешоар Paralux и Remington везните къде натежават,моля за съвет?
Спешно ми трябват и двата уреда,но не мога да взема решение за марката.
В момента има следната оферта и се изкушавам адски много:
http://www.remington.bg/komplekt-presa-i-seshoar-remington-kerat … -therapy-pro.html

# 84
  • София
Страхотна огненена тема  bouquet

Уредите, които имам са два сешоара - Парлукс 3200 compact и Ровента. Имам и мини пресата на Бритни за Лидл.
За сешоарите мога да споделя, че ми е по-лесно да суша и изправям със стария Ровента. Струята му не е толкова силна, но пък загрява много и става бързо и качествено. А както много пъти съм казвала изправям с четка и сешоар на всяко миене, което е 3 пъти седмично. Парлуксът е по-щадящ откъм топлина, но пък струята на 2-ра степен много вее косата и понякога се оплита. А не е да намам опит, от 11 години се изправям сама. И става по-бавно. Затова напоследък се улавям, че предпочитам стария. И пак ще ми нацъфти косата сигурно, трябва да се коригирам. Иначе и двата имат 2 степена на топлина, 2 степени на сила на въздушната струя и бутон за студен изстрел.

Джойко не съм ползвала изобщо.

Чудя се и аз като Бисквитка на червените Профайбър. Имам 2 мострички на шампоана и една на ампулата. Трябва да се наканя тия дни. Макар че и код за 15% до края на февруари трябва да оползотворя. Така че има време.
А, Бисквитка, с тия Сексита за обем ме хвърли в размисъл. Не утежняват корените нали? И бустера и в корените ли го нанасяш?

В предходната тема не благодарих за отговора за миенето на гваяковия гребен. Чудех се дали може да се мокри, защото е лепен, не е цяло парче дърво. Моя е с едрите зъби с дръжка. И самите зъби са от друго порче, напречно залепено на дръжката. Ама то иначе няма как да се почиства.  bouquet

# 85
  • София
Горещо начало - Валентинско, без да е лигаво! Страхотна тема!

1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Единствено сешоар и то не винаги. Ползвам го основно през студените месеци и като ходя на плуване (което отдавна не се е случвало). Големичък Филипс с йонизация. Не мисля да го сменям, докато не си отиде сам.
Съвсеем лекичко съм се замисляла за четките за оформяне с горещ въздух, но по-скоро не.

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Признавам си, че ги харесвам като brand - първо са на Шисейдо, второ - готино са позиционирани в експертния сегмент: изчистени, но вдъхващ доверие дизайн, интересни описания, иновативни съставки.
Цените в енцо са повече от добри. Американките много ги обичат.

Имам 3 техни продукта:
К-РАК реконструктора с отмиване - добре ми се отрази на косата първите 5 пъти - обем, здравина и блясък, без да е суха дори и по дължините. Сега обаче е станала по-чувствителна към протеин и доста я пресушава и косата изглежда вяла. Спряла съм употребата за известен период.

Червения безсулфатен шампоан за боядисана коса - засега го ползвам основно след боядисване, но тъй като тогава слагам какво ли не като продукти не мога да го усетя. Лятото ще го ползвам по-често.

К-РАК делукс маската все още не съм я пробвала.

# 86
ani_d , може ли да ми дадеш линк точно от кои хидратиращи на Джойко си доволна?  bouquet

# 87
  • София
Densi, много е мазно, аз не бих могла да го оставя и да не измия. Аз нанасям моето смесено с арганово масло в една бутилчица с капкомер на Кюн. Разделям на път на няколко места и накапвам и сшед два часа измивам.

# 88
  • Бургас / София
Благодаря за страхотната тема както винаги  bouquet
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще? Сешоар използвам само, а имам преси и маши, но съм много лява в ръцете  ooooh!
2.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви? Само шампоанът за нормална коса и не ми хареса, нищо особено не беше.

ЯЧМР може да изглежда мазно и да мирише гадно, но като се смеси с други Етерични масла става течно и много лесно се отмива, а и действа добре за мазен скалп, жалко че нямам време да се занимавам с  дълги маскии  Heart Eyes

# 89
Понеже е по темата да попитам притежателите на Парлукс... Леки ли са сешоарите и дали са големи като тези в салоните?
Моя е модел 385, много е удобен и сравнително лек. Имах преди това един уж професионален на Бейбилис, откъсваше ми ръката. Този на Парлукс е малък, компактен и лек. Много съм доволна. И преди четох Мацата, че трябва време да загрее, което ме озадачи  Rolling Eyes Моят докато го пусна на гореща струя и веднага започва да пърли яко (за това и не я ползвам де, ползвам средна горещина и средна степен на струя).
Аз днес си получих от рибката продуктите на Лакме, изпратили са ми микро мист на Макадамия подарък и мостра на ш-н Маракеш  Simple Smile
Не се стърпях и поръчах новата серия на Керастас Дисциплин за къдрави коси- измиваща грижа, маска и крем. Пяната я пропуснах сега, но ако ми хареса серията, ще поръчам и нея  Heart Eyes Във вторник ще ги очаквам с нетърпение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт