Професионални серии за коса - тема 99

• 59 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, Алекс! bouquet

Със сигурност ще взема ш+м+серума, но се чудя дали да взема и балсама?!? Hug

Както ти си прецениш...аз по принцип от една серия вземам или маската или балсама  Peace
Маската е мноого гъста и слагам по мъничко.
Дано останеш и ти доволна  Praynig Hug

# 61
Алексче, ти на протеин ли носиш повече? Много се чудя на лилавия серум Про файбър, имам нужда от силен финиш, да заглажда, заздравява, но да не ми остава суха косата, а подхранена и мека, а се чудя защото нали уж файбърите са протеинови като цяло. Thinking
Възлагам големи надежди на Минимайзъра ФК, ама и лилавото ме дърпа. Crazy
Скрит текст:
Ако пък някоя случайно го има излишен, бих го взела за олиото Наши например, имам и други предложения. Peace

# 62
Линде косата ми обича протеин, да  Peace
Точно по начина по който си описала, усещам косата си след него  Hug

# 63
Здравейте и в новата тема, хубава както винаги...  bouquet
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Имам непрофесионални 2-3 сешоара и толкова маши, но не ги ползвам. Единственото, което ползвам понякога е мини преса за вафли. Сега избирам професионален сешоар и много се колебая дали Парлукс с йони или някой с инфраред... newsm78 Не че ползвам много сешоар, но понякога се налага когато бързам или за някоя терапия. Колко kW са достатъчни за домашна употреба? Другото, което ще си поръчам тези дни е терапевтична преса, избрала съм си три модела и сега не мога да реша...  newsm78 Двете са италиански, а едната е английска и много им се чудя... Харесах като терапевтичната преса на Магнолия, но не мога да намеря сайт, от който да си я поръчам от чужбина.... ooooh!

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Ползвала съм само реконструктора без изплакване от K Pak серията и термозащитата от joico smooth cure, но и от двете не видях ефект и не бих купила отново....

Днес ми пристигна на Вела течната коса и утре най-вероятно ще я пробвам и ще дам отзиви... Някъде прочетох, че преди нея е добре косата да се измие с шампоана за обем от серията на Вела СП... Не знам защо с него, може би е най-силно протеинов... Rolling Eyes

# 64
Линде косата ми обича протеин, да  Peace
Точно по начина по който си описала, усещам косата си след него  Hug
Благодаря мила Hug звучи точно каквото търся, с тази разлика че косата ми има нужда от много хидратиране...поне на теста с косъма. Thinking

# 65

Днес ми пристигна на Вела течната коса и утре най-вероятно ще я пробвам и ще дам отзиви... Някъде прочетох, че преди нея е добре косата да се измие с шампоана за обем от серията на Вела СП... Не знам защо с него, може би е най-силно протеинов... Rolling Eyes
По-скоро с repair шампоана от серията, не с този за обем  Peace
ето го http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-shampoan-za-pov … i-tretirana-kosa/

Чакам още отзиви за тази течна коса  Flutter сложила съм я в коша с шампоана и чакам...не знам какво  hahaha
Шампоани и маски скоро няма да купя(пу пу  Mr. Green), но терапийки винаги ме изкушават  Crazy

# 66
  • Чукарландия

Фрея беше писала, че го комбинира с Wella Professionals SP Repair. Те са и от една серия, логично е да се комбинират точно те, не че не са възможни и други комбинации. Аз също ще пробвам тази комбинация: SP Repair ш. + Liquid Hair. Peace

# 67
Ами това за шампоана за обем на Вела го прочетох в упътването на течната коса в един холандски сайт, който я продава... Та затова ми стана интересно... Mr. Green Но аз нямам никакъв шампоан на Вела, така че ще ползвам някакъв друг протеинов шампоан... Peace

# 68
Фрея красива тема както винаги bouquet
Ползвам само сешоар-моят е неизвестна марка,но ще се сменя скоро с Парлукс,вероятно до средата на темата ще съм сигурна,че ми е абсолютно необходим Joy
На Joico имам само реконструктура без отмиване kPAK ,който стоеше забутан в ъгъла,днес в чест на темата  го ползвах,още ми е влажна косата за да преценя,но без да е лош не е нищо особено за косата ми.
Бях се зарекла скоро поне шампоани да не купувам,но се сдобих с един Терапист днес,уж влязох да видя за течната коса,е нямаше и не можах да изляза с празни ръце....
Окончателно ме заразихте Embarassed и уж искам да понамаля наличностите,но наистина каквото и да правя шкафа винаги остава пълен Joy

# 69
  • Чукарландия
Окончателно ме заразихте Embarassed и уж искам да понамаля наличностите,но наистина каквото и да правя шкафа винаги остава пълен Joy

Ооох и аз така! ooooh!

Само дето шкафа не става по-голям, а място за още един нямааа... Mr. Green

# 70
 Оформям косата само със сешоар. Преса веднъж на 3 месеца. Колебая се за въртящата се четка на Ровента.

На Джойко имам едно олио. Маска преди време си бях купила. Не се сещам за серията, но я подарих на майка ми.

Какви разкошни коси показвате Simple Smile и ми радвате окото.

На този етап не планирам купуване на нищо. Интересувам се от грижи за скалпа. Ползвах за първи път Инициалист онзи ден и не ми омазни корените. Доволна съм, да видя след като го изхарча какъв ефект ще има.

# 71
Здравейте Simple Smile Благодаря за новата тема  bouquet
1. Използвам почти на всяко миене сешоар, който е на Таурус. Върши ми работа, но очите ми все гледат жадно към Парлукса  Laughing Пресата ми е на Ремингтън.
2. На Джойко имам хидратиращите ш+б. Шампоана ми харесва, но балсама ми е доста слаб. За протокола косата ми претърпя обезцветяване преди 4 месеца и е доста суха.
Имате ли информация дали продуктите на Напура са подходящи за мъже. И по-конкретно ампулите против косопад и за стимулиране на растежа?

# 72
Понеже е по темата да попитам притежателите на Парлукс... Леки ли са сешоарите и дали са големи като тези в салоните? На картинка не става много ясно, а аз не искам голям сешоар.. Имам един такъв немски, лек е, но доста е голям и не е много удобен да се правиш сам... Освен това тези ватове не мога да ги разбера, единия ми сешоар на Филипс е 1400 вата и духа много силно и много гореща струя, а този немския е 2000 вата и е по-слаба струя и не толкова гореща...  Rolling Eyes Не знам кое е по-добре за един сешоар, но за йоните е задължително, както и да има опция студена струя.... Peace
В предната тема питах дали някой има или е ползвал сешоар с инфраред.... newsm78 Много предимства имал пред другите, но дали на практика има видим ефект? Няма отзиви... Mr. Green

# 73
Здравейте Simple Smile сешоар ползвам професионален на фарком, преса за изправяне- от фю на ghd. Joiko ползвах шампоан и балсам, мисля, че хидратиращи, но не съм много сигурна, беше отдавна.

# 74
Лунна пътека, преди и аз се ръководех по KW, но мощността на въздушната струя според мен има много по-голямо значение. При Парлукс за  всеки модел е описан, колко е въздушния поток.

Модел 385
 Разгледай и ще придобиеш представа.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт