Професионални серии за коса - тема 99

• 59 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Бисквитка, на дланите слагам колкото малък лешник, ако си ми виждала косата...и ми стига.Наистина страхотно ми харесва продукта и затова го хваля  bouquet .
Вив, как така...естествено, че ти трябва  Grinning   Heart Eyes !
Момичета , каква е разликата между това  http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-po … -stresirana-kosa/  и WELLA SP LIQUID HAIR ? Първото е терапия ли ? Praynig Hug
Вели, разлика няма, просто на енцо силна страна са им ниската цена на продуктите, но описанията са им ужас на ужасиите  ooooh! .
Теди, много лесно се работи с пресата  Hug .

# 46
  • Пловдив
А някой ползвал ли е лилавия серум на Про файбър? Мисля, че отзивите бяха за розовия, но косата ми е плътна, макар и не чак толкова изтощена и суха, и се чудя, дали лилавия ще ми утежнява.

# 47
Ползвам преса на Ремингтон,една червена,мисля,че е последният им модел.Сешоара ми е на Touch proline edition.Продукти на Джойко не съм използвала все още,но ще следя с интерес,дори вече обмислям бъдеща покупка.

# 48
Ох, добре, че Профайбърите изобщо не ме изкушават. Засега за мен съм си намерила протеиновата и хидратиращата серия продукти и тържествено се заклевам, че няма да купувам в близко бъдеще.  Mr. Green Смятам да наблегна на грижата за скалпа, примерно маслото от Ему съм го планирала и различни терапии. Мерси на Фрея за темичката. По въпросите за запис:

1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си?
Сешоар Парлукс. Заслужава си всеки лев! Моят е малко по-старият модел 3200 и съответно е по-изгоден от 385, но като гледам разликата в техническите характеристики е минимална и не е болка за умиране. Та за момичетата , които се колебаят това е вариант. Между този и сешоар за 100лв разликата са 2 издухвания при фризьор, а с него косата ще е като при фризьора през цялото време. Simple Smile

Преси имам една на Тондео и една от лидълските на Бритни. Доволна съм и от двете, но от един месец преустанових ползването им. Каквото и термо да сложа, само един път да ползвам и осъмвам с жестоки експлозии. След месец почивка има разлика и почти не виждам тези гадни бели точки.

2. Какво мислите да си купите за в бъдеще?

Терапевтична преса!
Това ще ми е следващата инвестиция, пък и наближават празници, трябва да улесня мъжа ми за подаръците  Mr. Green
3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?

Шампоан и балсам Moistury от една мила съфорумка. Шампоанът е много хубав, но балсамчето е лекичко. Ползвам го за маски с маслата, но си мисля, че може би трябва да слагам протеинов балсам, за да се отвори косъма за маслата. Вие как мислите?

# 49
  • Варна
setony аз обичам да ми правят терапии Crazy направо се разпатям от кеф понякога Laughing Най-вероятно ще накарам сестра ми да ми помага. Отдавна се чудя дали си заслужава покупката.

# 50
Теди, даже сама да си правиш си е много яко  Grinning , само минаваш с пресата, наслаждаваш се как косата ти попива всичко и после ефекта е супер! Аз моята я купих от бюти експерт, много коректни и бързи. Освен това, понякога на страницата си във ФБ пускат кодове, ако не ти е спешно, може да ги следиш...наближава 8ми март, има вероятност да зарадват пак с намаления...

# 51
Загледах шампоана на Джойко за боядисана коса,чудя се дали само него да поръчам или направо комплект с балсама.Някой да ме посъветва моля 🤔 В тази връзка забелязвам,че напоследък все хидратиращи продукти поръчвам,ще се радвам на предложение за протеинови,че май там съм невежа.

# 52
  • Чукарландия
За моята увредена, изрусена коса, с тънък косъм е най-добре да си взема лилавата Профайбър серия, а дали серума към тази серия е толкова добър, като червения, дето Сетони го похвали? Hug

Дали да взема ш+б+м+с или балсама да не го вземам? Хубав ли е и той? Hug

# 53
Загледах шампоана на Джойко за боядисана коса,чудя се дали само него да поръчам или направо комплект с балсама.Някой да ме посъветва моля 🤔 В тази връзка забелязвам,че напоследък все хидратиращи продукти поръчвам,ще се радвам на предложение за протеинови,че май там съм невежа.
Вземи си и балсама, чудесен е  Heart Eyes
К-пак серията на Джойко е протеинова, така че няма да си купиш пак хидратация  Wink
Визирам този шампоан за боядисана коса и балсама към него  Blush

# 54
Вземи си и балсама, чудесен е  Heart Eyes
К-пак серията на Джойко е протеинова, така че няма да си купиш пак хидратация  Wink
Визирам този шампоан за боядисана коса и балсама към него  Blush

Благодаря много,аз гледах другата серия Color Endure,но ще ти се доверя и ще поръчам тази,която ми препоръча.

# 55
  • Варна
setony благодаря за информацията ще следя страницата им Hug

# 56
Scandal_ , надявам се да не те подведа и на теб също да ти харесат  Hug

# 57
Фрея благодаря за прекрасната червена тема  bouquet

1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Сешоара ми е най-обикновен.
Пресата ми е на Bellissima
Машата на AEG
В скоро време смятам да си взема терапевтична преса.

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Имала съм хидратиращият ш-н и много бях доволна от него
Термозащитният спрей Joico smooth cure го имам от Жането  Hug и много си го харесвам
Сега чакам и пресата в тубичка, пак от размяна ( Hug). Дано ми хареса..

А някой ползвал ли е лилавия серум на Про файбър? Мисля, че отзивите бяха за розовия, но косата ми е плътна, макар и не чак толкова изтощена и суха, и се чудя, дали лилавия ще ми утежнява.

За моята увредена, изрусена коса, с тънък косъм е най-добре да си взема лилавата Профайбър серия, а дали серума към тази серия е толкова добър, като червения, дето Сетони го похвали? Hug

Аз имам лилавата Профайбър серия. Ш-н, маска и термо серума. Много съм доволна от тях. При мен няма омазняване и утежняване на косата. Много са иконномични.
Косата ми е тънка и изрусена  Peace

# 58
  • Чукарландия
Благодаря, Алекс! bouquet

Със сигурност ще взема ш+м+серума, но се чудя дали да взема и балсама?!? Hug

# 59

Много хубав,аз имах ш-н и балсам и беше достатъчен за третираната ми коса (ползвам маските от сериите обикновено),очаквам в понеделник и маската и ужасно съжелявам,че балсамът ми свърши,за да пробвам начинът на Тузарка-да нанеса балсам след маската...

Общи условия

Активация на акаунт