Професионални серии за коса - тема 99

• 59 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Чукарландия
но бях споделила за този http://www.sephora.com/sweet-almond-mint-cleansing-conditioner-P374588  балсам WEN (продава се в Sephora), но има много хора, които са изпищели с много силен косопад.
Не казвам че имат нещо общо с Grow Gorgeous, надявам се да не ме разбереш погрешно.  Peace

Не разбрах от този балсам ли са изпищели с косопад?
Или той предотвратява косопада? Hug

# 31
  • Велико Търново
Благодарности за новата тема, Фрейче Hug
Имам чувството, че докато напиша три-четири поста, и тя темата свършила Crazy
Уф...сега, много се изкушавам от Про файбър, а още мострите на червената серия не съм пробвала - утре ще взема да се измия с тях и да реша искам ли ги Wink Кой имаше серумчето..че не помня newsm78 Добри думи сякаш прочетох и за него...
По въпросите - единствения топлинен уред, който имам е въртящата се четка на Ровента - доволна съм от нея, трябва да се ползва обаче на полусуха коса - мократа "разрошва" косъмчетата Confused Не я ползвам често обаче, по навик мия вечер косата, оставям я да изсъхне и си лягам; на сутринта е напълно суха и ме мързи да я навлажнявам, за да използвам четката Blush

На Джойко съм ползвала сериите Moisture Recovery и  K-Pak, много съм доволна от първата - даваше ми страхотна хидратация, без грам да ми утежнява тънкия косъм/аз ползвах обаче балсама в серията, не маската/; след време, като приключа с Марокан, ще се върна отново на тях. Доколкото си спомням, Руса - Мама  се изказа ласкаво и за състава им. Протеиновата серия също е добра, но не останах чак толкова впечатлена, че да я купя пак. Имам и реконструктора К-пак без отмиване, ползвам го след измиване с протеинова серия, лек е , не втърдява, но напоследък и той тъне в забвение Simple Smile

# 32
но бях споделила за този http://www.sephora.com/sweet-almond-mint-cleansing-conditioner-P374588  балсам WEN (продава се в Sephora), но има много хора, които са изпищели с много силен косопад.
Не казвам че имат нещо общо с Grow Gorgeous, надявам се да не ме разбереш погрешно.  Peace

Не разбрах от този балсам ли са изпищели с косопад?
Или той предотвратява косопада? Hug
Предизвикал им е силен обилен косопад. Някакво момиче оплешивяло направо... за съдебни дела се говори, че са завели срещу WEN.

# 33
  • Чукарландия
Аууу, лошо. ooooh!

# 34
Момичета , каква е разликата между това  http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-po … -stresirana-kosa/  и WELLA SP LIQUID HAIR ? Първото е терапия ли ? Praynig Hug

# 35
  • София
Иха, Фрей, каква красива огнена тема  Heart Eyes

1. Сешоар Парлукс - перфектният  Peace
Старият ми, който си работи е Таурус, уж професионален, ама дрънци. Пърли жестоко косъма, ама късно се усетих.
2. Преси: Исо, Ретро преса на Исо, мини пресичка за вафли на Исо, и една Ремингтън (трябва да я пусна или в размените или да я продам). Ползвам преса веднъж в годината, косата ми гори изключително лесно и избягвам. А и не се изправя, пак си седи бухнала, така че за мен пресата е излишен уред.
3. Въртящата се четка на Ровента - прекрасна, суперска  Heart Eyes Като се понаучих как да действам получавам страхотно оформяне. Изобщо не скубе, с много фина коса съм. Косъмчетата са меки и се гънат във всички посоки.

Джойко:

1. Хидратиращият Спрей Мойсчър Риковъри - много силна хидратация, според мен. Омекотявал ми е напротеинчена и вдървена коса. Тежка артилерия по мое мнение.
2. Новата ми любов - маската Ревиталукс  Heart Eyes Опитах я от пробичка ( Hug на съфорумката, която ми прати) - плътна и жилава коса, резултат, който не получавам лесно.
3. Шампоан за боядисана коса от К пак серията - също прекрасен, съчетава се с Ревиталукса уникално!
4. Олио финиш за боядисана коса от К-пак серията- и той много приятен, лек финиш. Харесвам го.
5. Руконструктора от К-пак серията без отмиване - мисля, че е прекрасен, но не съм го ползвала достатъчно дълго и постоянно, за да забележа ефект. Но е много приятен, протеинов финиш, няма изпръхване или неприятни останки от употребата му.

Имам още няколко неща, които не съм опитала, тамън в течение на темата ще опитам и ще пиша.
Като цяло, до момента каквото съм опитала на Джойко, всичко ми е харесало.

# 36
Споделих го само за да не се излъже някой да си купи. Peace

# 37
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Имам един допотопен сешоар, който от време на време и само през зимата ползвам с дифузера му.

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Джойко ми е любима марка, за това и се включвам в темата  Crazy Ползвала съм :
- Мойсчър Рикавъри : шампоан, маска, балсам и спрей - всичко ми е любимо, поддържам ги в постоянна наличност  Heart Eyes
- К-пак : Ревиталукса /любим Heart Eyes/, шампоанът за изтощена коса, Хидратора /отново мега любим продукт  Heart Eyes/, спрей-реконструкторът, реконструкторът с отмиване, олиото за боядисана коса - всичко ми се отразява прекрасно на косата  Heart Eyes
- Смуут серията : шампоан и балсам. На места е посочено, че серията е за къдрава коса и това ме подведе да си я купя. Тя обаче е изглаждаща и просто ми изправяше чупките и косата ми ставаше супер фризи. Размених я, дано се харесва на притежателката ѝ / Hug/.

# 38
  • Варна
Благодаря за темата! Едва успявам да ви изчета, много сте бързи Grinning bouquet

1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си?
Сешоар, преса за вафли и рядко преса за изправяне.

2. Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Иска ми се терапевтичната преса, но май няма да се справя сама с нея  Rolling Eyes

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Само маската мойсчър рикавъри и не ми хареса.

# 39
Виждам, че повечето момичета са доволни от сешоарите на Парлукс, а какво мислите за тези на Ремингтон с йони, тъй като ми предстой да си купувам нов сешоар, но не ми се дават повече от 100 лв, смятате ли че тази марка е удачен избор.Косата ми е много тънък косъм и искам да я предпазя.2200 W дали няма да е твърде силен за моята перушина..

# 40
  • София
Ех, Жани  Hug Пиши по-често де, не само като пишем за Джойко  Hug Hug Hug

Та като каза К-пак реконструкторът с отмиване, се сетих, че го имам и съм го забравила  Embarassed Разкошен е, наистина, ползвала съм го два пъти някъде, много добър протеинов продукт  Peace

# 41
*Biskvitka*, аз имам серумчето и съм мноооооого доволна, все към него посягам. Количеството изглежда малко /75мл.е/, но е много икономичен продукт и си заслужава. Като гел е, поне прилича, не лепне, не утежнява, нанася се лесно, мъничко е достатъчно. Дава страхотен блясък и има стабилна термозащита.Аромата е като на останалите продукти от серията, лек и приятен, ненатрапчив.

# 42
Момичета , каква е разликата между това  http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-po … -stresirana-kosa/  и WELLA SP LIQUID HAIR ? Първото е терапия ли ? Praynig Hug
Това в линка е точно Wella Sp Liquid hair  Peace

Виви  Hug
С нетърпение чакам мнението ти за Интенз хидратора  Heart Eyes Hug

# 43
  • Велико Търново
setony, благодаря ти, че сподели/имах аз едни съмнения, че ти го имаше Hug/, на ръката слагаш и после разнасяш по косата, нали?

# 44
  • София
Жани, непременно ще споделя, защото още не съм го пробвала  Embarassed  ooooh!  hahaha В тази тема трябва да го пробвам!

Сега с промо кода ми се прииска да си поръчам серума Про Файбър  ooooh!  Сетони, ама отдавна ме изкушаваш с него, така го описваш ...  Heart Eyes
Ще помисля дали ми трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт