Професионални серии за коса - тема 99

• 60 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,знам,че темата не е за продажби,но не знам къде да попитам,за което се извинявам.Интересувам се от закупуването на Steampod втора ръка,може за професионална или за домашна употреба.Ако се сещате за някой,който да продава? newsm78

# 241
Пролет и аз я имам тази пяна, харесва ми. Нанасям една роза на влажна коса и също като Дели ползвам хидратиращ финиш.
Ани, благодаря ти, помогна ми  bouquet .Аз също я заглеждам за дъщеря ми, защото косата й бухва и е като облаче  Grinning .Поръчах, ако се хареса, ще взема и серумчето, което Над похвали.

# 242
Мagnollia, това "бонбонче" както го нарече, сешоар ли е? Какво му е по-особеното?  newsm78

# 243
  • София
Момичета,знам,че темата не е за продажби,но не знам къде да попитам,за което се извинявам.Интересувам се от закупуването на Steampod втора ръка,може за професионална или за домашна употреба.Ако се сещате за някой,който да продава? newsm78

Преди два-три месеца продадох моя в OLX, тогава имаше и други, провери ли там?

# 244
Бела, пробвай с Наши терапията. Тя има по-силен ефект от ампулите, а двете заедно определено имат синергично действие.

Благодаря, Епона! Hug

Мнооого красива коса! Heart Eyes

За тази PHYTO REPAIR терапия ли говориш? Ако е тя, жалко, но съм от провинцията и няма с кого да я разделя. Това са големи количества за един човек. Hug

Скрит текст:
Всъщност търся количество от стъпка 2, първа и трета ще си купя. Peace

Да, точно за нея. Наистина са големи количества. Тъй като се използват по 20 мл. от всяка стъпка за една терапия, то литъра стига за 100. Което няма как от един човек да се направи в срок, защото терапията се прави веднъж месечно. Тя все пак е за салон. Но това, че си от провинцията не пречи. Примерно като се групирахме миналия месец, макар че съм от София, пратих ей тези бебенца към Варна и Бургас:

Но определено като ми свършат, ще купувам пак. Нереална е тази терапия за моята коса просто.  Peace

Благодаря на всички за милите думи.  Hug Може би аз съм прекалено критична и винаги ѝ намирам кусури.

Магнолия, постът ти е толкова обстоен! Връщам се да чета описанията на сериите. А много си лоша, сега освен ретро-преса, ме накара да искам и маша със сменяеми шишове, а и тези на Тревор Сорби сааааа....  Heart Eyes Лошааааа!  Peace

# 245
Аз тъкмо си поръчах Парлукс, а сега чета, че има недоволни  ooooh!. Но аз ползвам сешоар на всяко миене и то с дифузьор, и исках да е максимално щадящ и добре оформящ. Надявам се изборът ми да е бил правилен, че не са малко пари  Blush

# 246

Преди два-три месеца продадох моя в OLX, тогава имаше и други, провери ли там?

Само изтекли обяви има

# 247
  • София
Аз тъкмо си поръчах Парлукс, а сега чета, че има недоволни  ooooh!. Но аз ползвам сешоар на всяко миене и то с дифузьор, и исках да е максимално щадящ и добре оформящ. Надявам се изборът ми да е бил правилен, че не са малко пари  Blush

Ааааа Парлуксът не е лош, просто всеки цели различен резултат. Много фенове има. Дъщеря ми я суша вече само с него и спря да й цъфти косата.

Епона, забравих! Прекрасна коса!!!

# 248
berk4o, кой модел Парлукс си поръча? Гледам ги, различни модели са, различни цени в различните сайтове, обърках се... Има и отрицателни мнения и по чуждите сайтове, но това е нормално.... Аз се притеснявам да ме ни е тежък и да не ми разхвърчава косата при сушене... Единия ми сешоар прави така и въобще не ми харесва как суши... Та без проба си е малко рисковано....А и парите не са малко... Mr. Green
Пиши после отзиви как е като го пробваш... Peace

# 249
  • София
Магнолия, уникален пост!  bouquet Как да го запазим, толкова е информативен  Heart Eyes Не заслужава да потъне из дебрите ...

Мишеее, де Одиш бре жена?!? Така ми липсваше  Hug

Епонка, невероятна коса! Неверояна! Няма да спра да ѝ се възхищавам!  Heart Eyes

# 250
Поръчах от Енцо- Парлукс 385. Там цената е 190 лв. като дифузьора е подарък. Използвах и 5% отстъпка.
Дано да съм от доволните  :за: Ще пиша непременно  Peace

# 251
Магнолиа, благодаря ти, ама както все ме блазнеше серията, като прочетох това "ухае на пъпеш" и поръчах. Mr. Green

# 252
Епона, много красива коса и чупки  Simple Smile
Магнолия, прекрасно ревю, слагам си го в записките. И аз, след като като те прочетох, мисля че следваща покупка ще е Джойко Смуут.
Момичета, някоя от вас ползвала ли го е това, изкушава ме за моята непокорна коса, която искам да пригладя и "дисциплинирам ?  Simple Smile
Скрит текст:

# 253
  • София
Магнолиа, благодаря ти, ама както все ме блазнеше серията, като прочетох това "ухае на пъпеш" и поръчах. Mr. Green

Душице  Hug Да не пускаш после още в размените  Laughing Пробичката е хубаво нещо, особено за теб, дето не обичаш да държиш продукти. Ама си е друго да получиш пакетчето с продуктите  Mr. Green

По повод това (след като днес получих две пратки - от Арлен и от Рибката с продукти на Секси /лилавата серия, защото моята непробвана я подарих   Mr. Green /, Лакме и Медисютикълс) реших да спра с поръчките за известно време.  Embarassed Надявам се да не ме изненадват с изкушаващи светивалентински промоции  hahaha
Решила съм да пренасоча финансовите потоци към друго място. Пак за красота  Mr. Green

Жанче  Hug Hug Hug Нали няма да изоставиш пак темата  bouquet

Мagnollia, това "бонбонче" както го нарече, сешоар ли е? Какво му е по-особеното?  newsm78

Да ти кажа аз от сумати време му се каня. Това е сешоар,  който прави терапии на косата в зависимост от нуждите й. Може да се използва и без капсулката и си е нормален качествен професионален сешоар. С терапевтичната капсула косата се хидратира или се добавя кератин към нея и всъщност не само, че не вреди на косата като я изсушаваш,  а й правиш терапия. Ампулите са три вида - за възстановяване на изтощена коса – витамин С, екстракт от дива роза, пантенол и витамин В6; за нормална и гъста коса – копринени протеини, подходяща за много честа употреба; хидратираща формула, специално за сухи коси – млечни протеини, провитамин В5 и силиконова защита.

Единственото, което ме въздържа за момента е, че не си суша често косата. Ще го поръчам по-нататък.

Епона  Mr. Green  Hug  ох, да не съм подстрекател  Blush Ще пращам да ги пробваш, пък ако харесаш,  тогава  Joy
Тези бебчета изглеждат чудесно. От къде се снабди с тези шишенца?
Пресипала  си в тях от големите бутилки, нали?

Епона, много красива коса и чупки  Simple Smile
Магнолия, прекрасно ревю, слагам си го в записките. И аз, след като като те прочетох, мисля че следваща покупка ще е Джойко Смуут.
Момичета, някоя от вас ползвала ли го е това, изкушава ме за моята непокорна коса, която искам да пригладя и "дисциплинирам ?  Simple Smile
Скрит текст:

Това е втората стъпка от салонната терапия на Керастаз Дисциплин. Писала съм за нея. Ако искаш мога да ти пратя да пробваш. Обещала съм още на едно момиче от темата да й пратя и утре - вдругиден ще оформям бутилчици. Пиши ми на лични, ако искаш.

# 254
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Голямо писане сте спретнали,момичета!!! bouquet
За оформяне на косата ползвам само преса за изправяне на Исо бюти.По втория въпрос-нямам все още продукти на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт