Професионални серии за коса - тема 99

• 60 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте в зелената серия на лореал за обем има ли силикон? Какво друго може да ми препоръчате ?

# 256
Момичета, минавам да ви почерпя за двойния ми празник. И аз и дъщеря ми сме рожденнички днес Flutter
пожелавам ни здраве преди всичко Heart Eyes
Скрит текст:

И да не е спам да кажа, че още и се чудя на течната коса(нечие мнение ме разколеба), мислех да си подаря нещо днес  Mr. Green от друга страна си обещах да се спра....силно ограничих наличностите...мисля  Thinking и ми се искаше да ги поизхарча. Ама нали знаете кака валят ваучери и намаления  из мейлите за рожден ден...  Mr. Green
 Ето това ми остана след чистката, мама е най-доволна  Mr. Green 2-3 приятелки също. Всичко втръснало ми замина при тях.
Само шампоана терапист не снимахме, че го забравих на рафта в банята. Щерката ги реди и снима, да покажела на приятелките и, че все я питали с какво поддържа тази метрова коса  Joy
В сравнение я вашите е нищожна, но това съм приютила за момента.
Скрит текст:

Снощи мих с нутри термиците, днес съм хубава и набуклена  Mr. Green

А кенди спрей олиото ми разхвърчава косата  Thinking няма от какво друго да е. Сложа ли го, на другия ден краищата ми са леко сухички и кофти на пипане, понякога и на вид??? А уж го взех да бори точно това  Thinking

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 08:52 от JLo

# 257
  • Пловдив
Честит ви гооолям празник, бъдете живи и здрави...иии красиви разбира се! Весело празнуване! bouquet

# 258
Честит празник, Джей bouquetБъдетете много здрави и щастливи и двечките!

Много хубава колекция, достойна за темата. Mr. Green Това в дъното с червената капачка Кератин Мист ли е? И ако да, как го използваш?

# 259
Цитат
Епона  Mr. Green  Hug  ох, да не съм подстрекател  Blush Ще пращам да ги пробваш, пък ако харесаш,  тогава  35
Тези бебчета изглеждат чудесно. От къде се снабди с тези шишенца?
Пресипала  си в тях от големите бутилки, нали?

Поръчах празни шишенца с помпа от 200 мл. и в тях разпределих по 1 литър от всяка стъпка. Етикетите направих аз, изпринтирах и залепих.  Peace

Вчера пък бях на Moisture Intense серията. С терапията преди шампоана седях около 40мин. Косата е супер напоена, но заради протеинчето (в пре-уоша има хайвер, перла и два кератина на доста челни позиции) се балансира и не е перушинеста и разхвърчана, а стегната и жива.  Heart Eyes

Джей, честит празник! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани! И с прекрасни коси!

# 260
Джей, честит ви двоен празник!!  Hug
И аз ви пожелавам най вече здраве, обич и много споделени щастливи мигове. Моята колекция е по-скромна, да знаеш. Mr. Green А за кенди спрея - на мен и той и спрея за блясък ми заплитат косата в последствие, не знам защо така... Thinking
Магнолиа, още вчера се разколебах и анулирах, (най вече заради финиши) защото се чудя все пак дали няма да ми остава суха косата на мен. Но с тези прилични цени в енцо няма да издържа дълго...лошото е че се заглеждам и по 3more inches, но там ще тествам травъл опаковки първо. Blush

# 261
Джей,честитит двоен празник-нека сте здрави щастливи и обичани newsm59
Епона разкошна коса имаш.
И аз малко се притесних,че точно поръчах течната коса и прочетох първото разочаровано мнение,но се самоуспокоих,че всички харесали я са с боядисани и третирани коси,каквато е и моята.Днес пристига пратката и вечерта ще знам дали ще се харесаме. Thinking

# 262
Джей, честит празник! Да сте здрави и мноооооого щастливи и двечките  newsm59 nbirthday Tada !!!
Хубава колекция!

# 263
  • Чукарландия
Джей, честит Празник и на двечките! Бъдете щастливи! newsm59

А, ако казваш, че това е скромна колекция, то значи аз нямам никакви продукти... Joy

# 264
  • София
Джейче, честит двоен рожден ден! Да сте здрави и щастливи, красиви момичета  bouquet bouquet bouquet Астрални близначки сте с дъщеричката ти  Heart Eyes Колко хубаво!

Колекцията ти е много сладуреста, с такова удоволствие гледам подобни снимки  Heart Eyes Благодаря, че сподели! Даже и ампулките си снимала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Епона, впечатлена съм от стилния начин, по който си разпределила терапията  Heart Eyes Прекрасно! За истински ценители, като нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз съм ограничила поръчките на коса-продукти. Няма начин, трябва и да се ползва, не само да се купува  hahaha

# 265
Благодаря ви!

Аз снощи си мислех, че се вманиачавам по даден продукт от някое ревю ...или намаление  Mr. Green ако докопам мостра се влюбвам ще по-силно в повечето случаи  Laughing и купувам яко. После ползвам с мерак 2-3 пъти и до там към следващата ми нова любов  ooooh! Така нито ги ползвам достатъчно за явен ефект, нито изразходвам повече от 30-40мл.  Mr. Green мама не си е купувала сама козметика от години  Mr. Green

Това ми се случва и с лаковете, нямате идея колко червени и розови имам  Joy и все съм в търсене на още по-хубаво червено/розово  Joy
Снощи извадих няколко червени...7-8 някъде и ударих голямо чудене кой да е за празника  Laughing мъжа ми ги погледна и ми каза, че всички са еднакво червени  hahaha и не разбира за какво са ми  hahaha
Заложих на френското бордо на ОПИ  Heart Eyes

Но се успокоявам, че съм виждала мноооого по-големи колекции  hahaha

Трябва да се спра за месец - два поне  Mr. Green

Има ли фенове сред вас на ULATEA или WOWTEA? Трябва ми реално мнение   Praynig

# 266
  • Бургас/Пз
JLo, честит празник и на двечките Simple Smile Много усмивки и добро настроение  ura
Страхотна колекция имаш, като я гледам направо се чудя какво правя в темата  Mr. Green Mr. Green
Ако не бях видяла с очите си и не бях усетила колко много се е променила косата ми за последните няколко месеца, сигурно щях да продължавам да си мисля, че са пари хвърлени на вятъра, но не..., определено на моята коса новите грижи с проф.козметика и масла оказват голямо влияние  Blush
Е, сигурно няма да имам коса като на Магнолия, Фрея, Епона, Сетони ... но за мен дължината никога не е била на първо място - просто не съм искала да имам много дълга дълга коса. Даже понякога като я изтърва и порасне повече , режа по 7-8см без да се замислям  Simple Smile Но виж ,...  гладка, блестяща и подредена коса винаги съм искала и се радвам, че открих верния път да я постигна, макар и бавно и с цената на други лишения  Mr. Green Mr. Green

# 267
ДЖЕЙ,честит рожден ден и на двете ви  bouquet Голям късмет да сте на една дата!Да сте живи и здрави,много обичащи и обичани  Hug

И аз малко се притесних,че точно поръчах течната коса и прочетох първото разочаровано мнение,но се самоуспокоих,че всички харесали я са с боядисани и третирани коси,каквато е и моята.
Аз съм от тези без Уау резултат.Фин,боядисан,леко сух косъм.Но моята коса почти никога не е в унисон с харесваните тук продукти.Много е ината,своенравна и капризна  ooooh!

# 268
Аз съм от тези без Уау резултат.Фин,боядисан,леко сух косъм.Но моята коса почти никога не е в унисон с харесваните тук продукти.Много е ината,своенравна и капризна  ooooh!
+1  Peace

ДЖЕЙ,честит рожден ден и от мен, здраве и хубави коси.... bouquet

# 269
  • Стара Загора
Джей,честит празник и на двечките ви да сте най-вече здравички много щастливи и красиви и да си ползвате с радост всички нови и настоящи покупчици.....това е да си имаш момиченце Heart Eyes(аз си имам две момченца,няма кой да ми помага с наличностите Joy) newsm59 весел празник Hug

Общи условия

Активация на акаунт