Професионални серии за коса - тема 99

• 59 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Бубе, до кога е валиден кода?  bouquet
За да знам импулсивно ли да действам, или да си дам малко време за размисъл Wink

# 301
  • София
Имам пред вид, че понапазарувах дреболии, защото при покупка даваха 15% за сладващата през февруари...

# 302
Привет Simple Smile

Може и да е коментирано,но не мога да се върна да прочета всички теми,искам да ви попитам дали сте пробвали нещо от тази марка.Интересуват ме основно маските ,трябра ми богата маска за много сухи и цъфтящи краища.
http://www.enzo.bg/labelm/
Пробвали сме. Не е търсената от теб маска в този лейбъл. Peace
 Виж Керастаз. За цъфтящи крайща само ножицата е спасение.

# 303
  • Бургас / София
*Biskvitka* благодаря ти май и майките ни имат сходни коси  bouquet . Ще и препоръчам Хрома и бустер за боядисана коса, мисля че ще и са окей Simple Smile

# 304
Сити, аз гласувам за Редкен Екстрийм Peace

Така, да си довърша поста, че ми падна батерията и сега включих телефона. Понеже имам Алтерна Рипеър и Редкен Екстрийм, при моята коса са с доста сходен ефект. И двете серии са протеинови и дават плътност и много блясък. Редкенът като шампоан е малко по-нежно измиващ. Маската е богата и след нея няма сухота. И двете серии ги харесвам много.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 19:35 от Феерия

# 305
Здравейте, красавици! Цяла тема съм изпуснала, че и втора гоня, липсвахте ми!  Hug

Фрея, благодаря за огнената тема, усмихна ме, имах нужда!  bouquet

Да ви споделя, аз нещо съм изпаднала в козметична депресия и ми е едно такова … никакво Tired. Много нерви ми се събраха напоследък и не ми вървят покупките, ама хич - нямам време да седна, да погледам, да се насладя на отзиви и да нямам търпение да поръчам, после да чакам с нетърпение доставката... еххх, кеф! Heart Eyes Не се съмнявам, обаче, че като ви прочета (ако успея да ви прочета Grinning), ще ми се върне ентусиазма на минутата Laughing.

Четох  тук с едно око преди няколко дни за някаква течна коса, та като послушно момиче набухах една в кошницата, заедно с един крем за лице и чакам ли чакам смс от Спиди, а то – не съм финализирала поръчката и тя се изчерпала  Rolling Eyes. Та сега ще я дебна пак, пишете още за нея, момичета, че ми е адски любопитно. Praynig

Отговарям на въпросите:
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Разполагам с преса и маша на Ремингтън (червените), сешоар Бейбилис (ветеран, но железен Peace). Доволна съм от всичко и колкото и гледам да не ги ползвам, си ми липсват. Аз си имам точна представа как най-много се харесвам и без тях ми е трудно да си „поддържам“ визията в приятен за мен вид.
Планувам, естествено, четката Ровента, която ми седи в кошницата от има-няма два месеца. Даже миналата седмица ходих до Техномаркет за други неща с ясното намерение и нея да взема и забравих  Mr. Green. Че имам и някакъв ваучер, който трябва да оползотворя от там, та съвсем ме е яд. Но ще я купя де.

Искам и нов сешоар, ще чета с огромен интерес какво споделяте в темата по въпроса.

Друго не ми се полага, докато косата ми не стане здрава и лъскава като на Епона  Twisted Evil ! Епона, супер коса и всеки път я виждам различно красива – права, чуплива… ммм  Heart Eyes Дано не пропускам някого и да не съм изпуснала още снимки!

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Нищо не съм ползвала от марката до момента. Бях решила да взимам серията за обем, но прочетох, че утежнявала при тънки коси и затова я замених с лилавите Секси-та, които за момента не ме разочароват.

Оставям ви и отивам да ви чета! Hug
ПП: ДжейЛо, честит празник, бъдете много здрави, щастливи и усмихнати с дъщеричката ти! newsm59

# 306
Магнолийче, бива бива лакомия, но си се престарала стабилно с Минимайзъра Mr. Green
Аз първо бях купила Прийн крема и с него така първия път уж да натисна едно изпомпване ама помпата много надолу слиза, стабилни флакони са опаковките. Като видях колко количество изкара половината отиде по салфетка. А понеже Минимайзъра е по-силния от двата финиша(в сайта на ФК специално предупреждават да се внимава с количеството Grinning), аз слагам колкото лешник, и все се каня да пробвам и с по-малко и мисля, че ще ми е добре. Peace

# 307
Влизам да споделя,че днес пробвах шампоана и балсама на Joico от K-pak серията за боядисана коса.Изказвам благодарности на съфорумката,която ме преориентира към тях.Косата ми стана изключително мека,податлива на обработка(исушаване на четки),което ми е важно понеже след някои продукти седи твърда и заплетена.Определено ще пробвам и други продукти на марката.

# 308
Епона,чудна коса! Ммммм ooooh! в каквото и състояние да я виждам (права/чуплива) винаги страшно ми харесва  ! Hug

Джей, newsm51  newsm59 nbirthday Честит двоен празник ! Бъдете здрави и усмихнати ! С пожелания за много щастие,късмет и незабравими моменти ! Страхотна колекция си събрала Blush

Магнолийка,винаги толкова изкушаващо описваш продуктите,че направо ме оставяш без думи  Laughing (в случая Джойко) прииска ми се да пробвам всичко,така го описа,че ...... newsm53

Аз днес чак се наканих да отида да взема ампулите на Напура от Спийди.Толкова смешно ми стана  Grinning Grinning Grinning Grinning Помолих ги да ми сложат някоя мостра изброих им поне 3,4 неща,които искам да пробвам преди да купя, те са ми сложили коренно различно нещо от това,за което помолих, мостра на Про файбър червената маска. Ама наистина за нищо ги няма за пореден път се убеждавам ! Grinning Друго си е Арлен ! Heart Eyes

Иначе ампулите Стамиген много ми допадат и аромата много ми харесва... Аз много обичам да ми мирише на ориенталски,индийски билки  Whistling Постоях около 1 час а ампулката,след това измих с Алтерна Рипеър Х шампоан и балсам,минах малко балсама с терапевтичната преса,изплакнах и сложих Инициалист на скалпа и  малко от Кенди олиото на Алтерна по дължините. Сега чакам косата да изсъхне сама. Heart Eyes

# 309
Бубе, до кога е валиден кода?  bouquet
За да знам импулсивно ли да действам, или да си дам малко време за размисъл Wink
До 14ти включително  Hug Имаш време  Mr. Green

FreakOnALeash,липсваше в темата  Hug Не се изгубвай така за дълго  Wink

# 310
Джей, честит ви двоен празник! Да сте здрави, много щастливи и усмихнати!  bouquet
Епона, за пореден път се удивявам от косата ти! Разкошна е  Heart Eyes
Магнолия, страхотен обем  Heart Eyes

Да споделя първoтo си впечатлениe от новите Kerastase Discipline Curl Ideal  Grinning
Измиващата балсам-грижа е с консистенция на средно гъст балсам  Mr. Green За първи път се удивих от измиващ продукт заради косистенцията му. Аромат не мога да опиша, защото съм хремава  #Crazy Доколкото усетих е лек, приятен и не силно парфюмен, но това ще установя след като се оправя. При първото нанасяне на една помпа и половина, не се разпени. Масажирах около минута и отмих. На второто шампоаниране съвсееем леко се разпени в корените, но на втората минута нямаше и помен от пяна. Усещането за нанасяне е точно на балсам. След като отмих, усетих косата омекотена и еластична. Тъй като не съдържа сулфати и е лоу-пуу, с огромна радост установих че изобщо не ми свали от цвета, нищо кърваво-червено не се стече в канала. Обикнах го от първо ползване  Heart Eyes
Маската е много гъста и мазнееща, икономична. Нанесох я почти от корена- на 2-3 см от него прилично количество и имах опасения, че ще съм изключително замазана след като отмия. При нанасянето усетих още повече еластичност и косата се накъдри още мокра, което ме изуми  Shocked  Поседях около 20 мин и отмих. Мека и нежна коса. Мога да сравня усещането с ампулите на Наши Фито Рипеър.
Крем без отмиване- чудесно огъвкави, въпреки не толкова гъстата си консистенция. По-рядък от Нектара, може би колкото Цимента. Тъй като исках да усетя ефекта от серията, реших за финиш да ползвам само него и малко био арган олио на Лакме. Нанесох около 3 лешника по дължините от крема, както и 3 помпи олио по връхчетата Лакме. Реших да духна само корените, без дифузер, без стилизанти, за да видя какво ще се получи. Резултат- мека, хидратирана, еластична и прилично накъдрена коса. Имам малко фриз по някои кичури, но като цяло съм изкллючително доволна и с радост мога да кажа ООО да  Mr. Green  Heart Eyes Следващото миене пак ще я пробвам, този път със стилизант да дообере фризитата. Обем не ми липсва, въпреки опасенията и описанията на маската. Плътност обаче не усещам. Може би това е единственото, което не ми допада. Но го преглъщам, заради еластичността..  Heart Eyes

И да ви покажа, до къде ме докара тази тема за няколко месеца  Mr. Green Април 2015 стартирах с един червен шапоан на Лакме и маска бамбук на Алфапарф... Mr. Green
Имам от любимите си продукти по 2-3, но така обичам да се презапасявам аз  hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 22:52 от Inked Mom

# 311
Inked Mom,изби рибата с тази снимка  Shocked Wink Аз бързо-бързо разкарвам всичко което ми залежи над месец,иначе щеше да е страшно  Mr. Green
Много хубаво си описала новата серия на Керастаз.Направо аха...да поръчам.Добре че спомена фризита  Crazy

# 312
Inked mom, моля, моля, моля, снимай ми състава на трите продукта Кърл Идеал. Много им се чудя, но искам да видя колко е еластина. Но твоето описание е  Heart Eyes . И прпуснах: чудна колекция.

Момичета, направо срам ме хваща като ви чета похвалите за моята коса. Изобщо не е толкова перфектна.  Embarassed

Вив, да. Наистина с голям кеф ги правих шушенцата, маниашка работа.  Hug

# 313
  • Велико Търново
Inked mom, в салона, в който ходя, има по-малко проф.продукти от твоите Wink bouquet

Бубче, благодаря ти Hug аз този път съм се наточила на бяла козметика, ама ще видим...ще я мисля още Wink

Аз тази вечер най-после пробвах червените Про файбър - шампоан и маска, харесва ми ароматът Simple Smile, шампоанът не заплете и не втърди косата, маската е доста гъста, ама и аз не жалих количество, разнесох добре и постоях 20 мин. След изплакването усещам косата си мека, още е мокра и нямам впечатление като изсъхне как ще изглежда. Утре ще пиша отново за резултата. Че и на тази серия съм хвърлила око, ама да видим дали утрото ще е по-мъдро от вечерта Wink

# 314
И аз се чудя много на новата серия на Керастаз и с нетърпение очаквах отзивите ти. Hug
Много ми харесва снимката на колекцията ти.  Heart Eyes Hug bouquet

Косата на Епона чудна. Hug
А направените шишета ммм красота. Искам и аз такива шишета пълни с продукти.

Общи условия

Активация на акаунт