Професионални серии за коса - тема 99

• 59 935
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Тема 89 е с въпрос за запис за термозащитите. Там може да прочетеш може би най-много мнения по въпроса. Иначе аз съм доволна от SexyHair 450 Protect, мился е 30 лв. без намалението.

Денси, как пропуснах за бамбуците да ти пиша. При мен тези за блясък бяха много заплитащи и изсушаващи, а и нямах повече блясък от обикновено. А тези приглаждащите са ми любими (ш+м). След тях коса ми е напоена, жилава, жива, лъскава и прилично пригладена. Една от любимите ми серии е. Усещам я балансирана, хем е хидратирана, хем скоклива.
Така че миже би ще е добре да ги пробваш преди да се спреш.

# 451
  • Велико Търново
Заповядай - http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita- … age-defence-60-ml , http://www.arlen.bg/product/2893/sprey-za-otlichna-termozashtita … -spray-200ml.html - в момента н тези сайтове има и Валентинско намаление, и може да се възползваш Flutter

# 452
  • Бургас / София
Аз си поръчах балсама Про Файбър червеният, че маската ми идва малко силна, добре че имам само мостра от нея. Също така и терапията за отмиване за обем на Секси Хър. На майка ми поръчах Хрома Рич и бустер за боядисана коса и маската на Секси Хър хидратиращата, доволна съм от намалението и не сдържах  Heart Eyes

# 453
  • Пловдив
Момичета, някъде по-напред коментирахте термозащити на Напура или Mediceuticals обаче не мога да намеря. Коя термозащита хвалихте?

# 454
  • Чукарландия
Влизам да похваля лилавата серия на Профайбър. Незнам дали е протеинова, дали е силно протеинова, но ми се иска да е такава, защото открих шампоана за себе си. Прекрасно се пени, измива, напоява, не ми заплете косата грам, което скоро не ми се беше случвало, по-скоро я разплете. А аромата е божествен. За пръв път имам серия, която да ухае толкова продължително, дори и след изсушаване. Т.к. ми предстои боядисване на следващото миене, след шампоана, попих с кърпа косата, сложих бялата ампула Профайбър и запечатах с маската от лилавата серия. Наистина изглежда ампулата е много силен протеин, изсуши ми леко косата, но все се чудя как на вас с толкова дълги коси ви стига половин ампула (10 мл), а на моята коса отиде почти цялата (на дъното в тубичката да са останали 3-4 мл). Разресвате ли косата, като нанасяте? Аз не реша косата, когато е мокра. Бях чела, че коса не се реши, когато е мокра, защото от водата се разрушават дисулфидните мостове в косъма и тогава косата е най-уязвима и много лесно косъма се къса и пада. Вече и аз незнам на какво да вярвам?!? Rolling Eyes
С две думи за Loreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct: Разкош, разкош! Heart Eyes

Като цяло не съм впечатлена от сериите с бамбук. Бетонираха ми косата, заплитат....супер неприятно чувство. Само тези за блясък се представиха по-добре, анти фриз ми бяха най-зле от всичко тествано от много време насам  ooooh!

+1. Анти-фриз бамбуковата серия на Алтерна е отврат за косата ми. Peace

Струва ми се, че олиото на Наши след 5-6 последователни ползвания не подхранва добре косата и тя има нужда от все повече. Като го използвам на другия ден краищата ми започват да стават по-сухи, а с Мороканийл, Лакме, Керастаз не ми е така косата. Иначе ми харвсва, дава добър блясък и не ми изправя косата, а и съхне по-бързо.

+1. Peace
 Имам чувството, Митик Оил по-добре се поема от косата ми, отколкото олиото на Наши. Слагам 5-6, че и до 8 помпички (моето олио е с помпа, но не разпръсквач и пуска много малко на едно изпомпване). А, доколко е ефикасно митичното олио - незнам. Rolling Eyes

# 455
  • Бургас/Пз
Здравейте! Може ли да ми препоръчате термозащита за коса. Предпочитам да е под формата на спрей , около 20-30 лева . Изправям си косата редовно . До сега ползвах термозащита , която си купувах от фризьорката ми , уникална ми става косата - с блясък , мека , но имам за още едно ползване , а и ми се иска да разнообразя малко . Ще чакам предложения  Simple Smile

Може ли да споделиш коя си ползвала до сега? Иначе и аз с две ръце бих препоръчала термото на Секси хеър - има с фиксация http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html и без http://www.arlen.bg/product/2818/termozashtiten-sprey-do-450-gra … ow-out-125ml.html

# 456
  • Пловдив
BBELLA, а може ли да ми припомниш каква ти беше косата и колко е изтощена?

# 457
  • Чукарландия
BBELLA, а може ли да ми припомниш каква ти беше косата и колко е изтощена?

Изрусена, тънък косъм, средно гъста, дължина под раменете, сешоар ползвам след всяко миене, т.к. я мия обикновено вечер, сама не съхне, не обичам да ми е мокра, а сутринта я издърпвам с преса. Определям я като много третирана. Peace

# 458
  • Пловдив
Моята е плътна, дебела, боядисана, преди години бях изрусена, но сега съм с тъмен цвят - изряхахме всичко изгоряло. И аз два пъти седмично я суша със сешоар и четка.
Чудя се, дали да взема червения или лилавия шампоан  Simple Smile

# 459
  • Чукарландия
 Мисля, че червената серия ще е добре за косата ти, но ако може по-компетентните момичета да се включат. Hug

# 460
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 10:46 от РуСа-Мамма

# 461
Аз поради някаква причина още не съм се отрекла от рибоците, имам някакъв сантимент  Laughing Mr. Green и си ги харесвам и няма да спра да поръчвам от тях.

Не ме блазнят тия 14% и мисля да пропусна.
Освен ако не ме налегне скуката по-късно, че в работата е мъртвило днес  Mr. Green

# 462
  • Пловдив
Някой да е ползвал този еликсир на Алтерна http://www.zlatnaribka.com/udalzhavasht-eliksir-za-kosa-s-ekstra … ning-elixir-50-ml ?

# 463
  • София
Ох, Бела, как си описала Про Файбърите  Heart Eyes  Страхотно!

cityofangels, би ли споделила каква е косата ти, извини ме, ако си писала, но не помня  Embarassed
Много ми е интересно да сравня с косата на Бела ,която ползва точно противоположната серия.

Аз не се сдържах  ooooh! Поръчах травъл сета с хидратиращите хайвери на Алтерна (ама несесерчето е много симпатично  Mr. Green  и една маска за стимулиране на скалпа на ФК.

# 464
Такааа, най-сетне откраднах малко време и влизам да споделя впечатления от последните комбинации на продукти, с които експериментирах.

Ш+Б ALterna Caviar Moisture – имах 2 мостри от Арлен. Ползвах първия път в комбинация с хидратиращото мляко на ALterna, а втория път с Нектара на Керастаз. Абсолютно нищо не направиха за косата ми. Нито блясък имах, нито жилавост, н-и-щ-о. Confused Доволна съм, обаче, че ми отпаднаха от списъка тези продукти. След като и бамбуците за обем не ми харесаха, засега нямам мерак да пробвам друго на марката.

Серията Ш+Б  Infra на CHI + крема CHI Thermal Styling и малко от коприната с червената капачка– страхотен резултат . Жилава и блестяща коса, без утежняване, остана чиста за 2-3 дни до следващото миене. Усещам я точно толкова балансирана, колкото ми трябва в момента. Все си мисля обаче, че ако серията имаше маска, а не само балсам, то резултатът щеше да е още по-добър  Peace. А кремчето е просто разкош, ад ме е че все го подценявах и избягвах да го ползвам Heart Eyes. Усещам го като комбинация от Некатара и термото Дисциплин, но за разлика от тях ми е някак по-осезаемо като усещане за нанесен продукт.

Серията Ш + М Luxe Oil на Wella – имах ги от мострички (мерси, Вив Hug), които бях забравила. Стигнаха ми за два пъти на поредни миения на косата. Използвах в комбинация само с олиото от същата серия. Смело мога да кажа, че се нареждат сред любимите ми продукти и вече съм ги бутнала в кошницата. Шампоанът прави гъста пяна и отмива много, много добре, без да заплита. Косата още преди маската е хлъзгава и жилава. Маската също е много икономична. Резултатът е обемна, лъскава и жилава коса  Heart Eyes. Действието си личеше още на неизсъхнала коса, което ми се е случвало много рядко. А ароматът – ммм, на гумени мечета Crazy. Загледах се в описанието на серията и видях, че е кератинова, а това е любимият на косата ми протеин. Досега не съм имала разочарования с нито един кератинов продукт. Обожавам и кератиновите CHI и NASHI.

Подариха ми почти пълна опаковка от олиото Matrix Biolage Exquisite за всеки тип коса (страхотен късмет имам с приятелки къдрокоски, които редовно ме снабдяват с несполучливи за тях продукти). Не е лошо, лекичко е, не утежнява дори на суха коса, но за момента не го усещам като нещо УАУ. Приятно омекотява косата, но не я полира, както аз обичам. Ще го ползвам, обаче, със сигурност не е лош продукт. Peace

Стана дълго, но трябваше да си кажа, докато не съм забравила  Blush

ПП: Хехе, много готин въпрос е този с равносметката за новата тема  – тъкмо навреме ми идва.

Скрит текст:
ППП: Валкирия, забравих да ти пожелая леко раждане на душичката и живи и здрави бебоци. После можеш да ни се похвалиш с мъниците  Blush.

Ооо, забравих, в Еконт ме очаква терапията на NASHI и просто нямам търпение да я взема Crazy! Благодаря на момичетата, които я споделиха с мен!  bouquet

Хубав ден, красавици!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт