Професионални серии за коса - тема 99

• 59 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Джей, омагьоса ме косата на малката ти Heart Eyes Най - хубавата коса, която съм виждала в темата.  bouquet

# 721
  • Велико Търново
Магнолия, благородно ти завидях за почивката - много да си починеш, поглезиш и релаксираш Hug

Джей, дъщеря ти има най-прекрасната коса, която съм виждала Heart Eyes

# 722
  • София
Джей, омагьоса ме косата на малката ти Heart Eyes Най - хубавата коса, която съм виждала в темата.  bouquet

Абсолютно  bouquet

Момичета, чудя се на тези ампули Профайбар за професионална терапия (т. е. за терапията в салон) Много са ми на мен. Бих взела 3-4., а те са 10. Ако някой иска можем да си разделим една кутия.

http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/pro-fiber-restore-vzstan … i-tretirana-kosa/

# 723
  • Бургас/Пз
Джей, направо ми събра очите твоето момиченце.Страхотна коса  Heart Eyes, сигурна съм, че заслугите са изцяло твои, но и така тя от малка ще се научи , че за хубавия външен вид трябват грижи  Hug Hug

Момичета, много ви благодаря за милите думи.  bouquet Hug Аз съм от октомври 2015г  в темата и това , което е в момента косата ми е благодарение на много от вашите съвети и опит , който споделяте. Много съм доволна и от темичката с размените , защото почти всичко от нещата, които имам, съм си ги купила след проба, което пък от друга страна ме е предпазило от несполучливи покупки.
Магнолия  bouquet ти си знаеш  Heart Eyes Hug

Фрея, Hug Hug казано честно чак като си гледам снимките не ми се вярва, че косата ми толкова се е подобрила. Има още какво да се желае, но определено няма нищо общо с пършивата и вяла коса от преди няколко месеца.

Сега обаче се чудя как да се отрежа, защото тази черта ми е много скучна и еднообразна  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 16:06 от ani_d

# 724
  • София
Аз установих, че и двата вида Термо Секси хеър правят кофти косата ако не мина с преса или не оформя с маша(с топлинен уред, като цяло). Плътна, бляскава коса става само след преса или маша. Позволих си няколко пъти да пръсна на влажна коса преди сешоар- отврат!!!

Ето още едно доказателство, колко са ни различни косите. На мен термото на Секси , което с фиксация 1 ми е най-любимият продукт за термозащита, особено в съчетание с протеинови продукти. Обожавам го, тъй като косата ми е права и много рядко ползвам преса, го ползвам само преди сешоар. И за да не съм голословна ето каква ми става косата изсушена с него
Скрит текст:

Ани, адмирации и от мен. За старанието и грижите. Резултата от които е здрава, плътна жива и красива коса! На страхотната дама и талантлива мама подхожда и заслужава абсолютно!  Wink  Hug  bouquet

# 725
Ани,чертата ти е страхотна!Най-идеалната в темата.Явно фризьорката ти е доста сръчна и умела.Като зная колко неравна,проскубана и зле ми беше косата след последната подстрижка  ooooh! Все едно куче ме беше ръфало  Sick

# 726
Аз да се оплача , от пресата на Джойко страшно ми се наелектризира косата ... Добре де тези масла не би ли трябвало точно обратното да правят . А тя тънка , вяла , наелектризирана и адски заплетена  Stop Добре ,че не се хвърлих да я купувам .

# 727
  • Велико Търново
Цветичка, а термозащита ползва ли?

# 728
Мagnollia, аз бих взела 5 ампули ако не намериш с кой да се комбинирате... Ако вземем ампулите дали ще пратят някакви мостри на Про Файбър или ензо няма мостри? Аз искам да си взема някоя серия, но малко ме е страх без проба, понеже с Лореал не се харесваме много, много... Laughing Пиши ако решиш на лични... Peace

# 729
Енцо нямат мостри. Peace
Аз бих взела също две ампули. Hug bouquet
Събрахме се мисля. Магнолия 3, аз 2 и Лунна 5 и ето го комплекта момичета. Hug
Те как се ползват обаче? Да не трябват терапевтични преси и награвания ,защото нямам и не ми се занимава с такива неща, а и нямам време.

# 730
  • София
...

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 16:13 от Lodsi

# 731
  • София
Ани, колко ти е красива косата  Heart Eyes  Браво!

Джей, наистина косата на дъщеричката ти е най-прекрасната, от цялата тема  Crazy

Магнолийка, невероятно място  Heart Eyes Заприлича ми на Доспат  Heart Eyes Приятна почивка!  bouquet

# 732
Бисквитка, да бамбуковата Алтерна и всичко друго както обикновено . На второто третото изправяне с тази преса се усетих и сега на 100 % вече съм сигурна ,след последното че ефекта е от нея.

# 733
  • Някъде по Дунава
Моля посъветвайте ме кой шампоан е по подходящ за косопад. В края на миналата година ме оперираха 2 пъти и дали заради упойката и лекарствата или заради нещо друго пада много. Спряла съм се на тези:
http://www.zlatnaribka.com/kosopad-vsichki-produkti/kosopad-pri- … folikulite-200-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/napura-shampoani/napura-s-0 … -na-kosata-200-ml
Мисля и ампули да купя.

# 734
  • Бургас/Пз
Дени, много ти благодаря  Blush

Бубка, да бива си я чертата, ама голяма скукаааа тази права коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт