NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 344
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 120
Аз преди ползвах минерална вода, а откакто имам кана Брита, сипвам в машината само от нея. Така се предпазва машината от натрупването на варовик. Наскоро реших все пак да я почистя, щото са минали 2 години откакто я ползвам и се оказа абсолютно чистичка.

Как я почисти? Моята я ползвам от предното лято, засега не е имало проблеми, но не съм я чистила нито веднъж. Ползваме минерална вода.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 17:20 от polin_a

# 121
  • Sofia
Днес в Била нямаше ни една кутия с капсули!
Да не ги спират нещо?

# 122
  • Варна
Гледам в сайта на Dolce gusto че има намаление на кутията за кафе/металната/  Peace

# 123
  • На брега на реката
Полина,
Ползвах препарат за почистване на кафемашини, спазих указанията и използвах специалната игличка. Въобще не видях да изтече нещо като варовик или нещо друго  макар, че я ползваме / както писах/ от две години. Мисля, че повече няма да я почиствам по този начин, защото е излишно, при условие, че ползвам пречистена вода.

# 124
Някъде да има намалени капсули?

# 125
  • София
Здравейте, предварително се извинявам, ако въпросът ми не е в подходящата тема.Имам кафемашина Обло, но от няколко кафета тече ужасно бавно на капки.Гледах указания за почистване в сайта на Нес кафе долче густо, но не открих въпросната игла за почистване.Моля за идеи как да се справя с проблема?Благодаря! bouquet
На Минито я открих случайно, между резервоара за вода и гърба на машината. При моята се оказа, че има нещо като дупчица в корпуса и тя влиза там, напипва се само края и, нещо като дръжката на малко метално шишче / ама как го обясних само  Simple Smile/.

# 126
Полина,
Ползвах препарат за почистване на кафемашини, спазих указанията и използвах специалната игличка. Въобще не видях да изтече нещо като варовик или нещо друго  макар, че я ползваме / както писах/ от две години. Мисля, че повече няма да я почиствам по този начин, защото е излишно, при условие, че ползвам пречистена вода.

Поне за профилактика сигурно не е лошо да се прави отвреме навреме. А всяка машина ли има такава игла? Сега ще потърся по моята. Препарат за почистване конкретен ще препоръчате ли? bouquet

Намерих я веднага тая игла, благодарение на предходния пост, благодаря!

# 127
  • Варна
Аз ползвам вода от Брита и нямам проблем с машината поне засега  Peace

# 128
  • На брега на реката
Полина,
Не бих могла да ти препоръчам, защото изхвърлих опаковката и не си спомнян как се казва. Мисля, че всеки препарат за почистване на кафемашини и кафеварки ще свърши работа. Може дори за ползваш и 500 мл. вода в която е разтворен 1 пакет лимонена киселина, ще свърши същата работа или равни части вода и оцет. И моята машинка е Мини ме и иглата я намерих още в началото, беше описано в книжката, а аз обичам да чета преди да си изпробвам всеки един уред. Синовете ми казват "2 часа ръчкане на 1 уред, ти спестяват 10 минути четене". Mr. Green

# 129
Да не ги спират нещо?
Нестле временно не работят с Билла и е възможно изчерпване на някои от продуктите.

# 130
  • Sofia
Да не ги спират нещо?
Нестле временно не работят с Билла и е възможно изчерпване на някои от продуктите.

О, такава ли била работата!
А аз се чудя защо и корнфлейксовете ги няма никакви...

# 131
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
И аз току що след описанието по-горе намерих иглата на моята машина

# 132
Буболина, благодаря! Следва да попрочета и аз и да направя едно профилактично почистване.

# 133
Да не ги спират нещо?
В петък и аз бях неприятно изненадана че нямат. Питах персонала, казаха че от няколко месеца нямат подновен договор с Нестле. Не знаят нищо повече.
Пред самото Нестле, има фирмен магазин. Капсулите били под 9 лв, но не разбрах точно колко. Ако някой има път натам, може да хвърли едно оченце и да сподели. Аз съм на другия край на София и не ми се ходи до там.

# 134
Да не ги спират нещо?
В петък и аз бях неприятно изненадана че нямат. Питах персонала, казаха че от няколко месеца нямат подновен договор с Нестле. Не знаят нищо повече.
Пред самото Нестле, има фирмен магазин. Капсулите били под 9 лв, но не разбрах точно колко. Ако някой има път натам, може да хвърли едно оченце и да сподели. Аз съм на другия край на София и не ми се ходи до там.
8,39 лв ако не се лъжа бяха капсулите там.

Общи условия

Активация на акаунт