NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 414
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 150
http://magprom.net/index.php?main_page=advanced_search_result&am … yword=dolce+gusto

В горния линк има само неща свързани с dolce gusto, като капсули за многократна употреба и кафемашини. Не съм пазарувала от този сайт и не мога дам мнение за него. Иначе си ги има и по големите вериги като техномаркет, технополис, зора и т.н.
Точно този сайт разгледах + официалния на Долче густо + техномаркет и технополис преди да задам въпросите си, но се обърках още повече след това. Та там има хиляда модела кафемашини.
В тази капсула за многократна упореба може да се слага обикновено кафе ли? Някой пробвал ли е? Какъв е вкуса на кафето - като еспресо ли?

Не се притеснявай. Най-просто- едните са механични, другите автоматични, иначе нямат разлика. За капсулите за многократна употреба, нека се включат момичетата, които си взеха. Виж по-напред в темата кои са. Аз ако ще ползвам такива капсули, бих си взела обикновена еспресо машина, разлика за мен няма.

# 151
  • На брега на реката
Ето тази е хубава:http://magprom.net/kafiemashina-delonghi-dolce-gusto-minime-edg305wb-15bar и е на добри пари. Автоматична  е, това значи, че настройваш дължината /на всяка капсула е означено , каква е препоръчителната дължина за съответния вид кафе/ и тя си изключва, след като пусне необходимото количество вода. Другия вид са с ръчно управление на дължината, те по принцип са  по-евтини, но в никой случай не са лош вариант.

# 152
  • Пловдив
Моята май е същата, която е показала Бобулина - или поне на външен вид изглеждат еднакво. Доволна съм, лесна е за ползване.

# 153
  • София
Моята е Сирколо с ръчно управление.Бих я сменила с такава с автоматично, защото пести време (не дремеш пред машината да си спираш водата ръчно). Единственият кусур е, че резервоарът за вода е малко по-малък, но не е болка. Компактна е, защото и това е важно като я сложиш на плота. Цената също е добра.
Това с многократните капсули от Алито за мен е голяма мизерия. Губят се всички качества на кафето в капсули.

# 154
  • Варна
Благодаря ви момичета за полезните съвети. Вече се поориентирах Simple Smile

# 155
  • ПЛОВДИВ
Аз да кажа , че и моята Мелъди и Пиколото на сестра ми, ги закупих от Магпром и съм много доволна.Чисто нови са, водят ги с транспортни дефекти /драскотини/, но нашите нямат никакви. Момчето, с което говорих тогава каза, че драскотини имат по-скоро цветните модели и на тях си личат, черните са си ОК или поне не се забелязват. Аз и двете ги гледах страшно много при доставката и нямат нищо. С кутия са, на сестра ми дори имаше и упътване. Laughing
Имаме ги от малко повече от месец, но засега сме много доволни и двете. Hug

# 156
Вече прекалихте с рекламата на този сайт. Темата е за друго. Ако не се спрете ще се принудя да докладвам.

# 157
И аз мисля, че се прекали със сайта - а и за някои неща цените са си същите. Ето връзка за модел Mini me , 126 лв. с гаранция 2 години. без дефекти http://www.pazaruvaj.com/kafemashini-c3174/krups/kp1208-nescafe- … ni-me-p205161191/  Peace

# 158
  • ПЛОВДИВ
Извинявам се, ако на някой му е прозвучало като реклама - просто споделям опит, нали за това в крайна сметка е форума.   newsm78

# 159
И аз мисля, че се прекали със сайта - а и за някои неща цените са си същите. Ето връзка за модел Mini me , 126 лв. с гаранция 2 години. без дефекти http://www.pazaruvaj.com/kafemashini-c3174/krups/kp1208-nescafe- … ni-me-p205161191/  Peace
Да порекламираме тогава ПАЗАРУВАЙ.КОМ.  Joy

Извинявам се, ако на някой му е прозвучало като реклама - просто споделям опит, нали за това в крайна сметка е форума.   newsm78
Не ти, аз се извинявам, че пуснах сайта. Имах огромното желание да помогна и да спестя излишни парички на тези, които искат да си купят машинки. Но.... просто бях забравила за криворазбраното отношение в БГ Мама и за жлъчта и злобата тук.
Благодаря, че ми напомнихте, защо от 3 години не влизам в тъпия форум.
Желая Ви успех. Аз бях до тук.

# 160
Да порекламираме тогава ПАЗАРУВАЙ.КОМ.  Joy

Стига да не е в продължение на 3 страници не виждам проблем, пък и пазарувай не е магазин.  Simple Smile

Странно ми е как възмутените от форума и "злобата" на хората в него са именно внасящите отрицателни емоции и пишещи със злобен тон.
Поне е добре, че не влизат често в тъпия форум  Mr. Green

# 161
Днес и ние си купихме машинката, много е хубава  Heart Eyes Следва да изпробваме вкусове.

# 162
  • Sofia
Промоции на капсули някъде?

# 163
Здравейте,

От къде мога да си купя препарата за почистване на кафе машината освен от онлайн магазина? В момента линка не работи и не мога да си поръчам препарата. Някои знае ли дали се продава в техно маркет, технополис, т.н. ?

# 164
Промоции на капсули някъде?
Фантастико - 7.99лв.

Общи условия

Активация на акаунт