NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 492
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 180
  • ПЛОВДИВ
Здравейте мами, не знам дали си въобразявам, но имам усещането, че моята машинка тече с мн тънка струя, сега гледах и  клипчета - струва ми се , че там струята е по-силна. На какво може да се дължи и как да отстраня проблема? newsm78
Задръстила се е.  Почисти я,  би трябвало да се оправи.
А как се почиства? Blush

# 181
Здравейте мами, не знам дали си въобразявам, но имам усещането, че моята машинка тече с мн тънка струя, сега гледах и  клипчета - струва ми се , че там струята е по-силна. На какво може да се дължи и как да отстраня проблема? newsm78
Задръстила се е.  Почисти я,  би трябвало да се оправи.
А как се почиства? Blush

Трябва ти препарат за почистване на кафе машини и има една игличка някъде под контейнера. Прегледай предишните страници, там има обяснено.

# 182
Здравейте,
някои да знае да има актуална промоция в някой магазин за капсули на Dolche gusto ?
 newsm78

# 183
  • Sofia
И аз това се чудя... Като цяло напоследък въобще никакви промоции на присъстват, където и да било. Единствено в официалния им сайт има уж промоция, но става въпрос за чаши и лъжички, които ми се виждат скъпички...

Някой, ако има някаква информация за промоция от цената на капсулите, да сподели, моля...  bouquet

# 184
В магазина на Нестле са по 8,32 лв. повечето капсули.

# 185
  • Sofia
Къде е този магазин, няколко пъти го споменавате вече?

# 186
Нестле - България АД, гр.София, бул. Европа № 128
Магазина е на самият булевард.

# 187
  • Sofia
Нестле - България АД, гр.София, бул. Европа № 128
Магазина е на самият булевард.

Благодаря! Вярно, че беше бившия "Малчика"...

# 188
  • ПЛОВДИВ
Има промоция на капсулите в Кауфланд - 8,90лв.

# 189
  • Луната ни пази
Здравейте, наскоро се сдобих с кафемашина Dolce Gusto и по- специално тази
Скрит текст:
Много ми харесва, още повече, че отдавна си мислех да се сдобия с такава. В един от магазините в нашето градче има добро разнообразие на капсули и мисля, че са на много добра цена- 9 лв. е постоянната, когато не са на промоция. Искам и да взема от продуктите, подходящи за деца. Кои от тях сте изпробвали и са хубави? Споделете, за да се ориентирам.

# 190
  • Пловдив
Шаги, това сигурно е Мини ми, като моята е, поне така ми изглежда на картинката.

За моята племенничка (на 10 години е) съм взимала Нескуик и Шоколино. Нескуик обаче съм го поръчала от сайта, защото в Пловдив не ми е попадал в кварталните маркети.

# 191
  • Луната ни пази
Шаги, това сигурно е Мини ми, като моята е, поне така ми изглежда на картинката.

За моята племенничка (на 10 години е) съм взимала Нескуик и Шоколино. Нескуик обаче съм го поръчала от сайта, защото в Пловдив не ми е попадал в кварталните маркети.
Да, Мини ми е. Много съм доволна. Доволна съм, че и тук имам опции за закупуване на изгодни капсули.
Да попитам (може и да сте обсъждали), някой използвал ли е този тип капсула?
http://tehmag.net/kafiemashini/dolce-gusto/dolce-gusto-kapsula-z … ce26196e05eecabf1

# 192
  • Пловдив
Мисля, че две момичета си бяха поръчали капсули за многократна употреба - виж на предните 2-3 страници дали не бяха коментарите им.

# 193
Aз съм доволна от многократните капсули. Разбира се закупени от китайско на много по ниска цена от показаната в този линк. Планувам да си закупя още няколко, за да мога да си зареждам малко повече наведнъж, а не да чакам да съхнат след миене и да ги зареждам една по една.

# 194
  • Луната ни пази
В Кауфланд има поне 7-8.щ вида кафе и всички видове са на промоция -2 лв. Купих си и N'ymba lungo на 10.99 от 12.99 - много е добро !
Току що си купих N'ymba lungo за 9, 20 лв. Прочетох няколко отзива, че е много добро, както и твоя. След обед ще го пробвам 👌🏽

Общи условия

Активация на акаунт