NESCAFE DOLCE GUSTO

• 280 309
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте  Simple Smile наскоро си получих капсулите за многократна употреба,но като поставя капсулата дръжката не може да се затвори, а мисля, че дупката е на правилното място. Какъв може да е проблема? Благодаря предварително Simple Smile

# 541
До края на седмицата във Vivre има колекция от разнообразни термоустойчиви стъклени чаши с двойни стени - подобни на дискутираните на предишните страници:

https://www.vivre.bg/c-11792/качество_bloomix?sid=1

# 542
Пух Има страхотни чаши, не само за кафета Simple Smile

# 543
От утре във фантастико кафето е на промоция-7,85

# 544
  • Burgas
Момичета,ползвали ли сте   Dolce Gusto съвместими капсули GIMOKA  или CAFÉ ROYAL?Как са като вкусове в сравнение с Нескафе-наименованията на напитките са идентични,дали и с вкуса е така?Чудя се дали си заслужава-малко по-ниска им е цената...

# 545
  • София
Момичета,ползвали ли сте   Dolce Gusto съвместими капсули GIMOKA  или CAFÉ ROYAL?Как са като вкусове в сравнение с Нескафе-наименованията на напитките са идентични,дали и с вкуса е така?Чудя се дали си заслужава-малко по-ниска им е цената...

А къде се продават такива капсули  newsm78

# 546
# 547
Капсулите на Долче Густо във Фантастико - 7,59 лв. днес.

# 548
  • Sofia
Капсулите на Долче Густо във Фантастико - 7,59 лв. днес.

само днес ли?

# 549
в ebag са на 7.85 като имат и промоция - безплатна торта при първа поръчка  Wink

# 550
Аз си взех Кафе Роял преди няколко дена.Не е нищо особено,но лично мнение,Долче Густо повече ми харесват.Става въпрос за Чай лате и Кафе ау лайт.Не си заслужава заради някой друг лев да жертвам хубавия вкус ,с който съм свикнала.

# 551
# 552
  • София

7.99 на кутия, ако има и доставка никак не е изгодно. 7.99 са и на промоция по маркетите през седмица  Peace

# 553
  • София
Gimoca не съм пил. Уж ги рекламират като италианско, но аз в цяла Италия не съм виждал такива капсули в магазините.

Обаче, Cafe Royal ми е любимо, мога да коментирам само еспресото - жълтата опаковка. Страхотно е, много по-вкусно от еспресото на Долче густо. Марката е швейцарска, аз съм го купувал от Франция за 4 евро кутията от супермаркет. Това са съвместими капусили и е нормално да са по-евтини, но не знам защо в България в сайта на Кафе мания са по-скъпи и от оригиналните - 11.40 лева.... но пък само те ги внасят. Препоръчвам да пробвате жълтото еспресо на Cafe Royal. Има вкус на кафе от машина за еспресо с цедка, страхотно е.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 01:48 от kevin87

# 554
  • Варна
От днес до следващата сряда-25% намаление на капсулите с карта Била.👍

Общи условия

Активация на акаунт