NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 615
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте момичета! От няколко дни съм с машинка на Долче Густо. Има ли я още регистацията на кодове? Разгледах сайта на Долче Густо и на Нестле, но не откривам къде и как става.Някой да ме ориентира ?

Здравей.Да, можеш да регистрираш кодове.Това става като влезеш в твоят профил на сайта им, след това цъкнеш на  иконката на твоят профил и оттам на  бонуси.
Ето как горе долу изглежда, това е от мобилната версия, но и в десктоп версията е горе долу там.

# 886
# 887
# 888
Здравейте,

Виждам, че във Фантастико в София доста често има разни промоцийки на капсулите. За съжаление Фантастико във Варна няма Sad Можете ли да ми кажете къде във Варна има такива промоции? Била?

# 889
Била, Кауфланд, Лидл, Макао, ЦБА..  трябва само да следите брошурите. Peace

# 890
Здравейте,

Виждам, че във Фантастико в София доста често има разни промоцийки на капсулите. За съжаление Фантастико във Варна няма Sad Можете ли да ми кажете къде във Варна има такива промоции? Била?

Мисля, че брошурите на Била са еднакви в цялата страна. До 30.11.2017 кутия капсули в Била е 8,99 лв с Била карта.

# 891
  • Пловдив
Само едно уточнение - в Лидъл май нямат съвместими с машините Долче Густо капсули

# 892
  • Бургас
Здравейте от един пълен лаик при тези кафемашини, но голям мераклия Simple Smile. Та, искам за Коледа да се сдобия с такава машинка, но не съм се ровила детайлно да чета спецификации за тях. Колебанията ми са между Мини ми и Обло, заради дизайна главно. А въпросът е каква е разликата? Това, че едната е ръчна, другата автоматична? Или още нещо ми убягва, освен цената де? Благодаря предварително. И ако е нужно да кажа, че чисто кафе не пием, а сме любители на всякакви мокачинота, капучино, мляко с някакви добавки и т.н. И с тази нагласа искам да я купим, заради разнообразието от капсули. Ще съм ви благодарна, ако ме просветлите малко. Приятен ден.

# 893
Единствените разлики са, че мини ми-то е автоматична, облото е ръчна и дизайна.
И двете правят едно и също кафе, само че мини ми-то си го дозира, обло-то ти си го спираш.

# 894
Според мен резервоарът на Обло изобщо не е удобен за сваляне. На пингвинчето е по-лесен за употреба.

# 895
Аз имам Мини ми и бих казала че пак ръчно си регулирам дължината на кафето според това кога ще започне да пуска чиста водичка и не се съобразявам с указанието на капсулите. Нещо друго ми направи впечатление за напитките им различни от кафе много много силно наподобяват обикновените разтворими напитки (Milky way мисля че се казваха) вие забелязали ли сте?

# 896
Според мен резервоарът на Обло изобщо не е удобен за сваляне. На пингвинчето е по-лесен за употреба.

Да, малко е особен, но се свиква. Проблемът е, че е малък, след две дълги напитки трябва да го пълниш наново. На мен обаче като дизайн ми харесва много повече от стандартните модели, те честно казано са ми много грозни.

# 897
Всичко е до свикване. Аз съм с Обло и да ви кажа, че другите не съм ги гледала коя как се отваря, но на мен ми е изключително лесно.

# 898
  • Русе, България
Аз имам Мини ми и бих казала че пак ръчно си регулирам дължината на кафето според това кога ще започне да пуска чиста водичка и не се съобразявам с указанието на капсулите. Нещо друго ми направи впечатление за напитките им различни от кафе много много силно наподобяват обикновените разтворими напитки (Milky way мисля че се казваха) вие забелязали ли сте?

Следва да се отбележи, че докато някои от капсулите съдържат печено мляно кафе, други са с разтворимо такова, от типа на нескафето. Не посочвам конкретни видове, защото отдавна не съм купувала капсули, а и след като се спряхме на предпочитаните от нас, не сме експериментирали. Но със сигурност има такова нещо, в началото, когато се чудех какви да купувам, подробно четях опаковките в магазините и това го запомних. Трябва да търсите текста със ситен шрифт, българският малко се губи из между многото други езици, но си пише съдържание на една капсула и там е указано. Предполагам, че тази разлика също е от съществено значение за вкуса.

# 899
  • Велико Търново
У нас сме с Обло, а на работа имаме Mini Me. Честно казано не виждам разлика в големината на контейнера за вода, нито пък в начина му на слагане и махане. Взехме си Обло, точно защото ми харесва повече като дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт