Околоочен крем за млада кожа? Съвети?

• 4 815
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте, мами!
Ще ми препоръчате ли хубав околоочен крем? До сега не съм използвала такъв, на 25 години съм. Нямам бръчици около очите, но забелязах, че започват да ми се появяват тъмни кръгове. Затова сметнах, че може би е време да започна да полагам повече грижа за кожата около очите. Четох, че за млада кожа са подходящи хидратиращите такива кремове, отколкото тези, които са с Q10. Кожата ми е смесена (не знам дали това има значение за околоочния крем) и напоследък използвам козметиката на Eucerin, която забелязах, че се отразява доста добре на лицето ми и затова съм се насочила към Eucerin AQUAporin ACTIVE (Хидратиращ крем, който осигурява интензивна 24-часова хидратация и облекчава подпухналостта и тъмните кръгове около очите). Някой използвал ли го е и съответно отзивите за него? Simple Smile Ще се радвам на съветите ви и опита с околоочните кремове Hug

# 1
Здравей! Hug Аз използвам Lancome Primodiale yeux. Много съм доволна,но е скъпичък.  Peace

# 2
Аз съм на 26 и от скоро започнах да се интересувам какъв крем е добре да използвам и от няколко места разбрах ,че е най - добре да се използва обикновен хидратиращ крем , дори и да си с мазна кожа , даже ми препоръчаха кремовете на билка ,като състава бил същия и като на скъпите кремове  Naughty

# 3
От известно време ползвам хидратиращия околоочен гел на Lavera (натурална козметика) и съм доволна.   Peace Сега проверих, че са пуснали и такъв с перлен екстракт и кофеин за озаряващ ефект и против умора и сенки. По принцип харесвам продуктите им, затова бих ти препоръчала да опиташ.  Simple Smile

# 4
# 5
Аз съм на 35+ и използвам само масло от карите от много години. За лице също използвам разни масла. Правила съм преди време разни опити и със скъпа и с по евтина козметика и не намерих продукт, който да ми харесва повече.

# 6
И на мен ми е интересна темата. В момента ползвам на Билка с розова вода, освежаващ е и е приятен, но не е нещо особено.

# 7
Интересна тема, и аз съм на тази вълнА.
На 27 съм, смесена кожа, клоняща към мазна. До скоро ползвах най - обикновена козметика за лицето си, но от появяването на все повече бръчици реших да не оставям така нещата. По - мъничките премахнах с масло от арган, продължавам да мажа всяка вечер след почистване, преди сън. От козметичката си купих и крем - ето такъв, ползвам го през деня, под грима.
I.Hr това масло то карите масло от ший ли е? Така ми го превежда Гугъл  newsm78 Какъв цвят е твоето? Аз си купих, но е бяло на цвят, уж натурално, али бали, а знам, че точно натуралното е жълто на цвят, и му слагат някакви допълнителни щуротии за да избелее, т.е вече не е съвсем натурално. А искам да си купя истинско такова, защото съм чела от прекрасните му ползи.

# 8
  • Варна
Аз ползвах този на Регал, хубав е. Попиваше бързо и кожата ми беше много мекичка. Сега съм с един с ройбос, на капачката пише RJ - и от него съм доволна. Аз съм на 23 години и ми трябва нещо съвсем леко, което да си хидратира зоната около очите. И двата крема са евтини.

# 9
Интересна тема, и аз съм на тази вълнА.
Скрит текст:
На 27 съм, смесена кожа, клоняща към мазна. До скоро ползвах най - обикновена козметика за лицето си, но от появяването на все повече бръчици реших да не оставям така нещата. По - мъничките премахнах с масло от арган, продължавам да мажа всяка вечер след почистване, преди сън. От козметичката си купих и крем - ето такъв, ползвам го през деня, под грима.
I.Hr това масло то карите масло от ший ли е?
Скрит текст:
Така ми го превежда Гугъл  newsm78 Какъв цвят е твоето? Аз си купих, но е бяло на цвят, уж натурално, али бали, а знам, че точно натуралното е жълто на цвят, и му слагат някакви допълнителни щуротии за да избелее, т.е вече не е съвсем натурално. А искам да си купя истинско такова, защото съм чела от прекрасните му ползи.
Да, това е. Ползвам на Икаров. Не знам какви други има на пазара. Дали е натурално - така пише и се надявам да е истина.

# 10
Благодаря на всички за отговорите, ще погледна всеки един от посочените от вас кремове bouquet
Ако някой друг има какво да сподели нека се включи, радвам се на всеки един съвет LaughingЛек ден от мен!

# 11
даже ми препоръчаха кремовете на билка ,като състава бил същия и като на скъпите кремове  Naughty
Откъде е информацията?

# 12
Аз имам много упорити кръгове под очите, изобщо цялата тази зона ми е с различна пигментация. Пробвала съм доста различни кремове, масла, серуми, емулсии и т.н. /например споменатия тук крем с ройбос/. Единственото, с което съм забелязвала някакво подобрение, е ето това кремче, което бях купила за майка ми, но реално на мен ми повлия по-добре.

Едит: кремчето е от Зоя.  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 18:46 от la_nounours

# 13
Аз имам много упорити кръгове под очите, изобщо цялата тази зона ми е с различна пигментация. Пробвала съм доста различни кремове, масла, серуми, емулсии и т.н. /например споменатия тук крем с ройбос/. Единственото, с което съм забелязвала някакво подобрение, е ето това кремче, което бях купила за майка ми, но реално на мен ми повлия по-добре.

Скрит текст:

А от къде си го купила?

# 14
  • Wonderland
Момичета, понеже последното мнение е от преди 2 години искам да "вдигна" темата нагоре. Имам същия проблем - комбинирана към мазна кожа с появяващи се кръгове под очите. Тук може би трябва да спомена и че имам мнооого светла кожа и всяка веничка на клепаачите ми се вижда, а и под очите. Но освен тези венички наистина започна да се появява малко по-тъмна пигментация под окото.
Някой може ли да посъветва с какво мога да мажа или какво мога да правя, така "превантивно".
На 23 съм и не искам да започвам да мажа тежки кремове срещу бръчки, а и нямам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт